VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ošetrenie hrdze z podvozku

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male
Registrácia : 15.05.2011
Počet príspevkov : 22
Auto : Golf II 1,6TD - upgrade na GTD

Ošetrenie hrdze z podvozku Empty
OdoslaťPredmet: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 15:53

Cawte. Asi pred 2 týždňami som si kúpil GII, 1,6TD. Chcel by som si ju časom nejak upraviť ako aj po motorickej tak aj po vizuálnej stránke. No ako prvé by som chcel odstrániť hrdzu, ktorá je asi na 5tich miestach podvozku. Jeden známy mi poradil Hemeritte, a tiež aj Body 950. chcem sa opýtať, či by som to mohol najskôr použiť ten Hemeritte, krotý sa nanáša v 2 vrstvách a potom na to dať ešte aj ten Body 950, ktorý by mal vytvoriť plastickú hmotu. Alebo ten Body 950 už bude zbytočné dávať?
Návrat hore Goto down
stevocz
Pretekár
Pretekár
stevocz

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.07.2009
Počet príspevkov : 318
Auto : GII 1,6 TD s IC (SB)

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 18:39

hrdzu by som najprv dal prec. nejakym drotenym kartacom az do kovu. potom strieknut zinkovy sprej a tak na to body alebo nieco podobne.

ak das len cisto hemeritte tak ti to kamienky a podobne veci poobijaju a o chvilu ti to zacne znovu hrzdaviet.

zatial som neskusal davat hemeritte na hrdzu aj ked to reklamuju ze by to malo byt vpohode
Návrat hore Goto down
http://www.grafikapro.sk
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 20:24

Tak to je jasné , že tú hrdzu dám nejak dole. Takže použiť lepšie po odstránení hrdze zinkový sprej, potom hemeritte a na to dať aj body aby to chránilo proti tým kamienkom?
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 20:27

stevocz napísal:
hrdzu by som najprv dal prec. nejakym drotenym kartacom az do kovu. potom strieknut zinkovy sprej a tak na to body alebo nieco podobne.

ak das len cisto hemeritte tak ti to kamienky a podobne veci poobijaju a o chvilu ti to zacne znovu hrzdaviet.

zatial som neskusal davat hemeritte na hrdzu aj ked to reklamuju ze by to malo byt vpohode

hemerite by so nepouzil neje to urcene na podvozk. ja som tym natrel balkon a ono to funguje tak ze to vitvori akoby nepriedusunu vrstvu a tym padom akoze hrdza dalej nerastie, no myslim si ze je to blbost , obrus to do ziveho natri odhrdzovacom, strekmi sprejom (zinkovim .....) a nakoniec to body (ja som tym natrel cely spodok auta) a nejaky cas to vydrzi.

Návrat hore Goto down
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 20:36

Ale poprípade ten hemeritte, by som mohol dať aj na tie miesta, kde nie je žiadna hrdza, aby to lepšie chránilo podvozok, ak to tebe na tom balkóne nerozširovalo.. Ale asi to spravím v poradí : hrdza dole, odhrdzovač, zinkový sprej, body. Len tak teoreticky, ako dlho by to mohlo vydržať? (autom sa nechodí denne, je garažované .. )
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 20:41

záleží od kvality prevedenej práce Very Happy a od štádia hrdze, ale neboj niečo to vydrží ale po zime by som to skontroloval....
Návrat hore Goto down
Anjarky
Začiatočník
Začiatočník
Anjarky

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 20:45

Tak to mi je jasné, že to záleží od prevedenej práce.. Very Happy A to štádium hrdze je v počiatočnom stave, preto to chcem čím skôr a čo najlepšie odstrániť.. Ďakujem za rady všetkým
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime23/5/2011, 20:49

Tak potom to ešte nie je prehraný boj. Držím palec. Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ošetrenie hrdze z podvozku   Ošetrenie hrdze z podvozku Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ošetrenie hrdze z podvozku
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Troska hrdze ako to jednoducho zakryt?
» konzervacia podvozku
» Ako na Spevnenie podvozku ???
» nestabilita podvozku
» buchanie podvozku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: