VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ako na Spevnenie podvozku ???

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male
Vek : 35
Registrácia : 12.03.2009
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :)

Ako na Spevnenie podvozku ??? Empty
OdoslaťPredmet: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime23/1/2010, 14:09

cauko, chcel by som pustit auto pár cm nizsie cca 2 mozno 3 ale s tym ze chcem aby to bolo tuhšie lebo sa mi dost naklápa v zákrutách, ale NECHCEM aby bolo TVRDE, aby skakalo jak motokára, len aby bolo tuhsie a sedelo lepsie v zakrute + 2cm polozene nižsie.... je to mozne??? ked dám aj motorovu výstuhu, kratsie pružiny (ale aku znacku? tlmice mam sachs) a podobne veci pomoze to???
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime23/1/2010, 17:27

tak tlmice by som dal nejaky pomer medzi tvrdostou a komfortom,idealny by bol asi komplet pevny podvozok od Vogtlandu,ak chces dalej zpevnovat,tak polyuretanove silentbloky,sportove stabilizatory,aj dozadu,rozpery vsetky tri,popripade klietku,nemusi byt komplet cela,daju sa kupit aj casti
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime23/1/2010, 17:46

Maťko nepreháňaj chlapec chce auto trošku pustiť len dole nie jazdiť preteky do vrchu.

1: rozperu prednú na 100% zadnú podľa vlastného uváženia
2: Podvozok staviteľný alebo pevný podľa uváženia (Lacnejšie DTS , D2Racing Vmaxx a najlepšie čo na trhu je ale aj najdrahšie KW )
Podložky min.dozadu 15-20mm

Ja si myslím že tým docieliš to čo píšeš. aj stabilitu aj pevnosť a pekný a hladký prejazd zákrutami

Ako na Spevnenie podvozku ??? 105294
Návrat hore Goto down
Snake24
Autoškolák
Autoškolák
Snake24

Male
Vek : 35
Registrácia : 12.03.2009
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :)

OdoslaťPredmet: Re: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime23/1/2010, 21:03

1.kde zozeniem nejaku lacnu prednu vzperu??
2.tie podlozky ako pises som presne planoval ale cakam s tymi platnami na teba lebo to znie lepsie ako podlozky....
3. a ten podvozok no z toho som debil lebo nechcem aby to skakalo chcem aby to filtrovalo jamy ako teraz a mozno aj lepsie z toho by som bol nadseny... Very Happy no a KW nechcem ani videt ked som kupoval auto som bol vseliake pozerat a jeden chalan tam mal KW a bolo to volaco otrasne... ked sme isli po mensej nerovnosti tak sa triasla aj palubovka....
Návrat hore Goto down
boraTDI
Profík
Profík
boraTDI

Male
Vek : 44
Registrácia : 09.04.2008
Počet príspevkov : 1091
Auto : GIV TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime24/1/2010, 18:04

mato88 ti zoženie , alebo náš kamarát www.google.sk

čo sa týka podvozku , to je daň za stabilitu , predsa musí to kopírovať cestu preto je tvrdý , hovoria že H&R sú celkom komfortné ale zase záleží podľa nastavenia výšky aj tvrdosť .

čo sa týka tých dosiek napíš Michalovi nick :Runcajz spomínal som ťa bude vedieť
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime24/1/2010, 18:29

za 45 € ti viem rozperu a podvozok ak nechces moc tvrdy si kup pevny,stelovak bude pre teba moc tvrdy,aj dts pevny je celkom fajny za par korun
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ako na Spevnenie podvozku ???   Ako na Spevnenie podvozku ??? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ako na Spevnenie podvozku ???
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» konzervacia podvozku
» buchanie podvozku
» Zvysenie podvozku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: