VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Predne okno

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
01tomas11
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 31.01.2011
Počet príspevkov : 13

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Predne okno   Predne okno Icon_minitime28/4/2011, 14:41

ahojte dnes mi cestou domov odskocila do okna skala a spravila dve praskliny su cca 1 cm dlhe.Da sa to neako opravit alebo mi ostava len vymena celeho okna??:-D
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne okno   Predne okno Icon_minitime28/4/2011, 16:45

01tomas11 napísal:
ahojte dnes mi cestou domov odskocila do okna skala a spravila dve praskliny su cca 1 cm dlhe.Da sa to neako opravit alebo mi ostava len vymena celeho okna??:-D
neries,nechaj tak zatial..po zime uvidis,len bacha nieze oblejes okno ked je horuce studenou vodou lebo...pop.ci Twisted Evil
Návrat hore Goto down
sef
Vodič
Vodič
sef

Male
Registrácia : 29.08.2009
Počet príspevkov : 218
Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne okno   Predne okno Icon_minitime16/5/2011, 19:58

da sa to dat zatavit aj so zarukou, ale lacne to nieje. nalep si na to lepiacu priesvitnu pasku nech sa ti tam nedostanu necistoty.
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne okno   Predne okno Icon_minitime16/5/2011, 20:08

presne tak da sa to ale iba ak je to praskndo urcitej mieri , radim cim skor ti ist na nejake miesto kde menia autoskla a tam vecsinou robia aj taketo veci a oni ti uz povedia ci s to da alebo nie cena opravi sa u nas pohybuje cca okolo 30 eur cize nic strasne oproti cene za vymenu celeho skla , len chod okamzite ak mozes aby sa tie praskliny nezvecsili lebo potom ti to uz urcite nespravia
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne okno   Predne okno Icon_minitime16/5/2011, 22:52

Janny83 napísal:
presne tak da sa to ale iba ak je to praskndo urcitej mieri , radim cim skor ti ist na nejake miesto kde menia autoskla a tam vecsinou robia aj taketo veci a oni ti uz povedia ci s to da alebo nie cena opravi sa u nas pohybuje cca okolo 30 eur cize nic strasne oproti cene za vymenu celeho skla , len chod okamzite ak mozes aby sa tie praskliny nezvecsili lebo potom ti to uz urcite nespravia

ja som sa na to este "anno" pytal,cena od 20eciek,zavisi od velkosti,ale podla mna je to p.covina kedze sa ta prasklina odvrta a vidiet to bude tak isto a aj sklo je uz o tu dieru zoslabnute,aj ked to sice zaleju aj tavia ci co...origo sklo vela vydrzi Wink
Návrat hore Goto down
Janny83
Pretekár
Pretekár
Janny83

Male
Vek : 41
Registrácia : 07.11.2010
Počet príspevkov : 659
Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne okno   Predne okno Icon_minitime17/5/2011, 18:35

gabesz0102 napísal:
Janny83 napísal:

ja som sa na to este "anno" pytal,cena od 20eciek,zavisi od velkosti,ale podla mna je to p.covina kedze sa ta prasklina odvrta a vidiet to bude tak isto a aj sklo je uz o tu dieru zoslabnute,aj ked to sice zaleju aj tavia ci co...origo sklo vela vydrzi Wink
no hej to ams tiez pravdu ale aspon ho nemozu chlpaty posexovat za pprasknute sklo lebo mal by od toho dostat aj certifikat ci take nieco o oprave ktori oni musia akceptovat a ak nema poistku alebo si to nevie cez poistovnu vybavit tak asi je toto najschodnejsie riesenie a samozrejme mozno to ma v takom stadiu ze to sklo bude musiet menit tak ci tak
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Predne okno Empty
OdoslaťPredmet: Re: Predne okno   Predne okno Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Predne okno
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Primrznute okno?
» lanka el. okno
» zadne prave el. okno

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: