01tomas11 Začiatočník
Registrácia : 31.01.2011 Počet príspevkov : 13
| Predmet: Predne okno 28/4/2011, 14:41 | |
| ahojte dnes mi cestou domov odskocila do okna skala a spravila dve praskliny su cca 1 cm dlhe.Da sa to neako opravit alebo mi ostava len vymena celeho okna??:-D | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Predne okno 28/4/2011, 16:45 | |
| - 01tomas11 napísal:
- ahojte dnes mi cestou domov odskocila do okna skala a spravila dve praskliny su cca 1 cm dlhe.Da sa to neako opravit alebo mi ostava len vymena celeho okna??:-D
neries,nechaj tak zatial..po zime uvidis,len bacha nieze oblejes okno ked je horuce studenou vodou lebo...pop.ci | |
|
sef Vodič
Registrácia : 29.08.2009 Počet príspevkov : 218 Auto : Golf MkIV, BCB, r.v. 2002 Bydlisko : Senica
| Predmet: Re: Predne okno 16/5/2011, 19:58 | |
| da sa to dat zatavit aj so zarukou, ale lacne to nieje. nalep si na to lepiacu priesvitnu pasku nech sa ti tam nedostanu necistoty. | |
|
Janny83 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 07.11.2010 Počet príspevkov : 659 Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002 Bydlisko : Trebisov
| Predmet: Re: Predne okno 16/5/2011, 20:08 | |
| presne tak da sa to ale iba ak je to praskndo urcitej mieri , radim cim skor ti ist na nejake miesto kde menia autoskla a tam vecsinou robia aj taketo veci a oni ti uz povedia ci s to da alebo nie cena opravi sa u nas pohybuje cca okolo 30 eur cize nic strasne oproti cene za vymenu celeho skla , len chod okamzite ak mozes aby sa tie praskliny nezvecsili lebo potom ti to uz urcite nespravia | |
|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Predne okno 16/5/2011, 22:52 | |
| - Janny83 napísal:
- presne tak da sa to ale iba ak je to praskndo urcitej mieri , radim cim skor ti ist na nejake miesto kde menia autoskla a tam vecsinou robia aj taketo veci a oni ti uz povedia ci s to da alebo nie cena opravi sa u nas pohybuje cca okolo 30 eur cize nic strasne oproti cene za vymenu celeho skla , len chod okamzite ak mozes aby sa tie praskliny nezvecsili lebo potom ti to uz urcite nespravia
ja som sa na to este "anno" pytal,cena od 20eciek,zavisi od velkosti,ale podla mna je to p.covina kedze sa ta prasklina odvrta a vidiet to bude tak isto a aj sklo je uz o tu dieru zoslabnute,aj ked to sice zaleju aj tavia ci co...origo sklo vela vydrzi | |
|
Janny83 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 07.11.2010 Počet príspevkov : 659 Auto : Golf IV 1.8T AUM 2002 Bydlisko : Trebisov
| Predmet: Re: Predne okno 17/5/2011, 18:35 | |
| - gabesz0102 napísal:
- Janny83 napísal:
- presne tak da sa to ale iba ak je to praskndo urcitej mieri , radim cim skor ti ist na nejake miesto kde menia autoskla a tam vecsinou robia aj taketo veci a oni ti uz povedia ci s to da alebo nie cena opravi sa u nas pohybuje cca okolo 30 eur cize nic strasne oproti cene za vymenu celeho skla , len chod okamzite ak mozes aby sa tie praskliny nezvecsili lebo potom ti to uz urcite nespravia
ja som sa na to este "anno" pytal,cena od 20eciek,zavisi od velkosti,ale podla mna je to p.covina kedze sa ta prasklina odvrta a vidiet to bude tak isto a aj sklo je uz o tu dieru zoslabnute,aj ked to sice zaleju aj tavia ci co...origo sklo vela vydrzi no hej to ams tiez pravdu ale aspon ho nemozu chlpaty posexovat za pprasknute sklo lebo mal by od toho dostat aj certifikat ci take nieco o oprave ktori oni musia akceptovat a ak nema poistku alebo si to nevie cez poistovnu vybavit tak asi je toto najschodnejsie riesenie a samozrejme mozno to ma v takom stadiu ze to sklo bude musiet menit tak ci tak | |
|