VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Primrznute okno?

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
sad47
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 18.11.2010
Počet príspevkov : 28
Auto : VW Golf IV r.v. 2001 [1.6 16v 77kW]

Primrznute okno? Empty
OdoslaťPredmet: Primrznute okno?   Primrznute okno? Icon_minitime12/12/2010, 23:56

Zdravim, mam takyto problem:
Pred dvoma dnami mi prestalo ist vodicove okno (elektricke). Prejavuje sa to tak, ze v dobe ked mi uz ostatne idu sa pri pokuse o otvorenie vodicovho okna okno ako keby zasekne po posune asi 1,5mm nadol, motor toci dalej a pocujem ako mechanizmus zide az dole. Ked stlacim zavretie okna na doraz tak mechanizmus vyjde az hore a okno "dorazi" o tej 1-1,5mm o ktory sa posunulo dole na zaciatku... V den ked prestalo ist bolo okolo -2°C, parkujem vonku a oblo vidno ze primrzli vsetky (oz mierne roztopeneho snehu). Odvtedy som autom jazdil na krajsie trate aj na jednu dlhsiu (80km), nasmeroval som ofuky na dvere (aby sa to rozmrazilo pripadne), ale stale to nejde. Ostatne okna sa po chvilke odmrazia a idu a toto stale nie...
Je problem v tom ze je niekde primrznute alebo to sposobuje nieco ine?
Vdaka za rady a napady
Návrat hore Goto down
s3ho
Vodič
Vodič
s3ho

Male
Vek : 34
Registrácia : 06.01.2010
Počet príspevkov : 196

Primrznute okno? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Primrznute okno?   Primrznute okno? Icon_minitime13/12/2010, 00:19

moj nazor : primrzlo a ked si sa ho snazil dat dole tak sa mechanizmus vysmykol z tych uchytov(neviem ako sa to vola) spoje s oknom a mechanizmom kedze mechanizmzs ide az dole ...najlepsie rozobrat a pozriet ak su to tie uchyty staci len okno nasadit do nich a malo by to fungovat
Návrat hore Goto down
pablo1
Pretekár
Pretekár
pablo1

Male
Registrácia : 02.06.2009
Počet príspevkov : 432
Auto : Golf IV 1,9 tdi 66kw,AGR,hybrid 1749-35,FB PP764+soft Bhmotor 108kw,334nm

Primrznute okno? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Primrznute okno?   Primrznute okno? Icon_minitime13/12/2010, 20:54

mne sa to tiez dnes stalo zajtra to spravim,uz som to par krat robil aj kamaratom. Nieje to nic tazke das dole tapacir a pod nim na plechu uvidis dve gumove zaslepky vylupnes ich a pobehas s mechanizmom dveri aby si ho dostal presne do tych otvorov(musis vidiet sroby).
Potom tie sroby trochu uvolnis a zatlacis do tych gum sklo a zatiahnes sroby,zalozis tapacir a mas to hotovo Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Primrznute okno? Empty
OdoslaťPredmet: Re: Primrznute okno?   Primrznute okno? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Primrznute okno?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» lanka el. okno
» Predne okno

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Exteriér-
Prejdi na: