VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

zadne prave el. okno

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
palik135
Začiatočník
Začiatočník
palik135

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.02.2009
Počet príspevkov : 8
Auto : G III 1.6 (55kW/75PS) 1993

zadne prave el. okno Empty
OdoslaťPredmet: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime6/5/2010, 23:37

ahoj. nevie niekto co moze byt ze okno vzadu chodi same od seba dole... same sa stiahne dole a ked ho zavrem tak sa aj tak otvori... pozrel som celu kablovacku... premeral, ziadny skrat,neporusene kable, nic... porovnaval som ho z lavou stranou co funguje bezproblemov... a vsetko je to rovnake... napajanie sedi vsetko...
nemoze to byt ten "rozum" co ma motorcek... rozobral som to a je tam nejaky integrac, niekolko odporov, diodiek, a relatka... moze byt ze to odislo????
dajte vediet niekto ak ste mali takyto problem!!!
Alebo aspon niekto nemate na predaj motorcek do zadneho praveho okna G III ???
Návrat hore Goto down
jado
Začiatočník
Začiatočník
jado

Male
Vek : 34
Registrácia : 14.03.2010
Počet príspevkov : 42
Auto : VW Golf III 1.9 TDI 66kw

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime7/5/2010, 14:55

to iste robi aj mne ale mne to robi na vodicovej strane a je to predne ked ho dam zatvorit tak sa stiahne musim ho po trosku davat hore potom uz ostane zatvorene
Návrat hore Goto down
palik135
Začiatočník
Začiatočník
palik135

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime7/5/2010, 18:39

jado napísal:
to iste robi aj mne ale mne to robi na vodicovej strane a je to predne ked ho dam zatvorit tak sa stiahne musim ho po trosku davat hore potom uz ostane zatvorene

no mne zostane zatvorene asi tak 2sekundy a hned sa stiahne dole... neviem co stym mam robit.... uz som sa nastval a v stlpiku som odpojil konektory... lebo sa mi uz stalo ze som nechal auto na parkovisku niekde v meste a ked som po nejakej pol hodke prisiel okno bolo dokoran...
Návrat hore Goto down
jado
Začiatočník
Začiatočník
jado

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime15/5/2010, 15:01

včera som mal čas rozobral som si vodičove dvere aj kamarátom sme sa na to pozreli a keď dáš dole tu odhlucnovvaciu tapacinu tak

by si tam mal vidieť také čierne trubičky v ktorých je lanko a na konci čo ide do motorčeka je taká spruzina čo ide na taký modrý plast no a stou pružinou si ako keby nastavuješ tlak ako ma byt napnute to lanko zrejme ho más veľmi napnute a považuje to za prekážku preto ti ho stiahne naspäť mne to robilo tiež no som stým modrým plastom potočil čo je tam spruzina a už mi to dole nesťahuje samo. dám ho vytiahnuť hore a aj tam ostane ale jedno nechápem ako je možné že ti idú stiahnuť okna keď nemáš kľuč v zapaľovaní.
zadne prave el. okno Dsc01133fp

Toto je fotene konkretne zadna lava strana ako vidiet na fotke mam to velmi stiahnute nejak sa to tam skrizilo a stiahlo to moc takze nejde mi hore okno iba niekedy musism zohnat nove to lanko alebo celu cast neviem este ako to bude.
Návrat hore Goto down
palik135
Začiatočník
Začiatočník
palik135

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime15/5/2010, 16:13

no 10 minut po vitiahnuti kluca zo zapalovania ti este musia fungovat okna.... stahovanie... aspon mne hej...
Návrat hore Goto down
palik135
Začiatočník
Začiatočník
palik135

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime15/5/2010, 16:14

skusim to postelovat mozno pomoze.... dakujem
Návrat hore Goto down
jado
Začiatočník
Začiatočník
jado

Male

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime15/5/2010, 17:53

mne to pomohlo tiez sme nevedeli ze co to moze byt sme hladali stale nejaku prekazku az potom som potocil tym modrym a uz ho nestahuje tak snad to pomoze aj tebe zadne prave el. okno Icon_smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: zadne prave el. okno   zadne prave el. okno Icon_minitime

Návrat hore Goto down

zadne prave el. okno
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» ELEKTRICKY MECHANIZMUS NA PRAVE OKNO
» Prave predne svetlo !!
» prave predne koleso
» Spatne zrkadlo prave

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: