VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava

Goto down 
+2
IV Golf
Karol
6 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava   Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2011, 09:19

komu ? čomu??? stale čakáš na pomoc?
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava   Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2011, 13:08

už nečakám nič a možno chválabohu po tom všetkom...a už vôbec nie takú pomoc, aká bola ponúknutá...ja by som sa cítil minimálne trápne, keby som tu niečo nasľuboval a nakoniec by som sa tváril, že ani neexistujem...pomôžem si sám s kamošom automechanikom, diely som si už nakúpil za slušnú cenu... cherry
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava   Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2011, 15:38

jou tak gool luck.
JE dobre poznat niekoho sikovneho ahlavne spolahliveho.smola ze niesi z ke alebo okolia, tu je dost sikovnych aj ochotnych
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava   Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Icon_minitime1/4/2011, 15:47

v posledných dvoch rokoch cez leto som býval po dva týždne na prázdninách u rodiny bývalej priateľky aj s ňou samozrejme, ona pochádza z Košíc, do PB sa presťahovali pred asi siedmimi rokmi...Košice sú krásne mesto, ale aj Prešov...určite najkrajšie na Slovensku, myslím KE...no škoda, ale díkes... I love you
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava   Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» po vymene vsetkeho volant aj tak trasie
» tlak v kolesach

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: