Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava 1/4/2011, 09:19 | |
| komu ? čomu??? stale čakáš na pomoc? | |
|
Karol Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 14.02.2011 Počet príspevkov : 98 Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava 1/4/2011, 13:08 | |
| už nečakám nič a možno chválabohu po tom všetkom...a už vôbec nie takú pomoc, aká bola ponúknutá...ja by som sa cítil minimálne trápne, keby som tu niečo nasľuboval a nakoniec by som sa tváril, že ani neexistujem...pomôžem si sám s kamošom automechanikom, diely som si už nakúpil za slušnú cenu... | |
|
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava 1/4/2011, 15:38 | |
| jou tak gool luck. JE dobre poznat niekoho sikovneho ahlavne spolahliveho.smola ze niesi z ke alebo okolia, tu je dost sikovnych aj ochotnych | |
|
Karol Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 14.02.2011 Počet príspevkov : 98 Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava 1/4/2011, 15:47 | |
| v posledných dvoch rokoch cez leto som býval po dva týždne na prázdninách u rodiny bývalej priateľky aj s ňou samozrejme, ona pochádza z Košíc, do PB sa presťahovali pred asi siedmimi rokmi...Košice sú krásne mesto, ale aj Prešov...určite najkrajšie na Slovensku, myslím KE...no škoda, ale díkes... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Po výmene ložisiek na predných kolesách na G IV vychýlený volant doprava | |
| |
|