VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

spomaleny/divny palub. pocitac

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male
Vek : 38
Registrácia : 08.02.2011
Počet príspevkov : 52
Auto : VW G4 1.9TDI 85kw

spomaleny/divny palub. pocitac Empty
OdoslaťPredmet: spomaleny/divny palub. pocitac   spomaleny/divny palub. pocitac Icon_minitime9/2/2011, 01:37

Zdravim vas ,

... viete mi poradit ... zda sa mi pomaly moj PP , ked dam aktualnu spotrebu, tak ma strasne oneskorenie vzhladom na to , ako pridavam. Mam moznost to porovnat so Skoda Fabia benzin 100k , tam ak zoslapnem hned mi skoci spotreba vyssie, bez problemov.

... mam aj dojem ze divne mi meria, neviem v com moze byt chyba.

... dalsie co sa mi nepozdava ze mi chyba pocet km pre dojazd k tankovaniu v PP.

rok vyroby 2001 , 1.9 tdi pd 85kw .... viete mi povedat ci je to tak normalne alebo mam posahany pocitac?

.... problem mam aj pri nulovani momentalnych prejdenych km, ich resetovaniu atd .... proste bordel

... aj klima sa mi zda spomalena.. .bolo by dobre porovnat to s niekym kto ma takisto golf.

asi vela toho naraz , ale tak ked daco serie tak serie...

dikes vopred.
Návrat hore Goto down
iwan86
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 27.05.2010
Počet príspevkov : 6

OdoslaťPredmet: Re: spomaleny/divny palub. pocitac   spomaleny/divny palub. pocitac Icon_minitime10/2/2011, 22:25

Pripajam sa s podobnym problemom. Ja mam 1.6 74 Kw, r.v.2000 a mam problem s ukazovanim spotreby. Strasne pomaly reaguje aktualna spotreba, pri jazde v kolone, ked stojim, drzi v pamati tu z rozjazdu. Automaticky potom stupa aj priemerna. Posledne sa stava aj to, ze ked zastanem, povedzme na krizovatke, aktualna sa nemeni, hodnota je pod priemernou a priemerna stupa Very Happy Nevie niekto ci je problem PC a ako sa to da skalibrovat, alebo je to problem nejakeho cidla?
Návrat hore Goto down
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male
Vek : 38
Registrácia : 08.02.2011
Počet príspevkov : 52
Auto : VW G4 1.9TDI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: spomaleny/divny palub. pocitac   spomaleny/divny palub. pocitac Icon_minitime10/2/2011, 23:35

jj, presne tak .... stojim na krizovatke ... Very Happy ... a moja spotreba je 5 l/100km
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: spomaleny/divny palub. pocitac   spomaleny/divny palub. pocitac Icon_minitime

Návrat hore Goto down

spomaleny/divny palub. pocitac
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» palubny pocitac
» palubny pocitac
» palubny pocitac ako u octavie ?
» climatronik a palubny pocitac

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: