VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

palubny pocitac

Goto down 
+7
baciluss
Jojo sdi
Lucko
Champion
Veduci
ivco85
otelko
11 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
otelko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 02.03.2009
Počet príspevkov : 9
Auto : VW GOLF IV

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime26/9/2009, 21:05

Caute viete mi tu niekto poradit,mam v aute palubny pocitac maxidot a chcel by som aby mi ukazovalo dojazd,ze ci sa to da spravit softwerovo a este by som chcel ze ked tuknem do smerkovy aby tri krat zablikala,ze ci sa aj to da spravit.Tato tea tu uz bola rozoberana ale nejaky konkretny zaver tam nebol.A este keby ste mi vedeli poradit ze kto to v BA robi dakujem
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 00:41

co sa tyka dojazdu..nema to nahodou maxidot ab werk?
ak nie ..urobit to ide..ale podmienka je IMMO 3.....
co sa tyka smeroviek..dorobenie trpilingu je otazkou zaradenia "triplingovej sady" do kabelaze..tiez ziadny problem....
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male
Registrácia : 02.05.2009
Počet príspevkov : 119
Auto : VW Golf IV 1.9 TDi | AHF 81kW

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 10:12

Mam otazku, mam palubny pocitac (Golf 4 81kw TDi rv2000) (presne toto > http://www.autoprerov.ic.cz/files/vw-golf-iv-r.v.-2001-2.0i-85kw%5B4%5D.jpg) ale pise mi tam po taliansky palubny pocitac Icon_biggrin Da sa tam nejak "supnut" anglictina, v lepsom pripade Slovencina ? Sry sa "hlupe" vysvetlenie, ale este neviem co je maxidot atd .... Diky za opovede
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 11:24

Veduci napísal:
Mam otazku, mam palubny pocitac (Golf 4 81kw TDi rv2000) (presne toto > http://www.autoprerov.ic.cz/files/vw-golf-iv-r.v.-2001-2.0i-85kw%5B4%5D.jpg) ale pise mi tam po taliansky palubny pocitac Icon_biggrin Da sa tam nejak "supnut" anglictina, v lepsom pripade Slovencina ? Sry sa "hlupe" vysvetlenie, ale este neviem co je maxidot atd .... Diky za opovede
mas klasicky polodot a zmena jazyka nie je problem...na slovencinu zabudni..ale cestina je v 99% pripadoch mozna
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 12:26

Vyborne, mne by stacila aj anglictina ale cestina bude super. Aky je postup ? Je to zlozite ? nakladne ? Alebo ide len o nejake prepalenie softu ako u mobilov? Smile Mam golfa prvy den, doteraz som sa o to moc nezaujimal Wink DIk za odpovede ...
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 12:40

Veduci napísal:
Vyborne, mne by stacila aj anglictina ale cestina bude super. Aky je postup ? Je to zlozite ? nakladne ? Alebo ide len o nejake prepalenie softu ako u mobilov? palubny pocitac Icon_smile Mam golfa prvy den, doteraz som sa o to moc nezaujimal palubny pocitac Icon_wink DIk za odpovede ...

tu cestinu ti prepne kazdy kto ma VAG .
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 12:58

Aha tak fajn to by slo. Dik za info
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 20:06

Champion napísal:
Veduci napísal:
Vyborne, mne by stacila aj anglictina ale cestina bude super. Aky je postup ? Je to zlozite ? nakladne ? Alebo ide len o nejake prepalenie softu ako u mobilov? palubny pocitac Icon_smile Mam golfa prvy den, doteraz som sa o to moc nezaujimal palubny pocitac Icon_wink DIk za odpovede ...

tu cestinu ti prepne kazdy kto ma VAG .

no ja myslim ze cez VAG to nejde
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime27/9/2009, 20:10

cez VAG to ide..len tam ta cestina musi byt....
ak tam je ....byva na poslednej 8 pozicii... vsetky auta ktore isli pre europsky trh tam tu cestinu mali...co islo mimo EU....tak tam vacsinou nebola, pretoze bol 7 a 8 kanal rezervovany pre lokalne jazykove mutacie
Návrat hore Goto down
otelko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 02.03.2009
Počet príspevkov : 9

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: RE:   palubny pocitac Icon_minitime28/9/2009, 22:42

Cafte,chcem sa opytat ako zistim axi maxidot mam ci co znamena to AB WERK alebo IMMO 3.A co ide o ten trpling kde zozeniem tu sadu a nejaky navod na jej zapojenie.Velmi pekne dakujem za odpovede.
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime5/10/2009, 16:19

Tak uz to mam hodene na cestinu, spravil mi to kamos cez nejaky diagnosticky pristroj, trvalo mu to asi 30 sekund Wink
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime12/10/2009, 19:26

Nazdar, mam problem ohladom mojho polodot-u. Obcas sa stane ze svieti krasne, obcas sa z neho velmi tazko da daco precitat. Neviete mi poradit cim to moze byt ? Tu je obrazok ( https://2img.net/r/ihimizer/img94/4158/dot3.jpg ) ako to vyzera ked je to dobre a ked zle ....
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime12/10/2009, 21:36

Veduci napísal:
Nazdar, mam problem ohladom mojho polodot-u. Obcas sa stane ze svieti krasne, obcas sa z neho velmi tazko da daco precitat. Neviete mi poradit cim to moze byt ? Tu je obrazok ( https://2img.net/r/ihimizer/img94/4158/dot3.jpg ) ako to vyzera ked je to dobre a ked zle ....

Mas vadny display,obrat sa na Bacilussa,myslím,ze ich aj ponukal...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime12/10/2009, 22:21

JOJO 7312 napísal:
Veduci napísal:

Mas vadny display,obrat sa na Bacilussa,myslím,ze ich aj ponukal...
Veru tak display kaput...mam este dva. Napis mi spravu a tam sa dohodneme...
Návrat hore Goto down
SPIKEBOY
Profík
Profík
SPIKEBOY

Male
Registrácia : 01.10.2008
Počet príspevkov : 1064
Auto : PASSAT 3C

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime18/10/2009, 22:21

ivco85 napísal:
cez VAG to ide..len tam ta cestina musi byt....
ak tam je ....byva na poslednej 8 pozicii... vsetky auta ktore isli pre europsky trh tam tu cestinu mali...co islo mimo EU....tak tam vacsinou nebola, pretoze bol 7 a 8 kanal rezervovany pre lokalne jazykove mutacie

Mohol by som poprosiť presný postup, bod po bode. palubny pocitac Icon_smile

EDIT: Už to mám, sám som si to našiel. Wink
Návrat hore Goto down
miso79
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 02.11.2009
Počet príspevkov : 11

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime2/11/2009, 21:42

Nazdar chlapi. Som tu uplne novy a "cerstvo" registrovany. Velmi sa mi paci tento web, super rady do praktickeho zivota... Mam na vas expertov otazku, co je potrebne robit, ked mi palubny pocitac v stoji (neutral) vozdila, pri aktulalnej spotrebe ukazuje napr. spotrebu 6,5 l namiesto napr. 0,8? Dak za odpoved.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime2/11/2009, 21:50

miso79 napísal:
Nazdar chlapi. Som tu uplne novy a "cerstvo" registrovany. Velmi sa mi paci tento web, super rady do praktickeho zivota... Mam na vas expertov otazku, co je potrebne robit, ked mi palubny pocitac v stoji (neutral) vozdila, pri aktulalnej spotrebe ukazuje napr. spotrebu 6,5 l namiesto napr. 0,8? Dak za odpoved.
A ked stojis ukazuje l/h alebo l/100km???
Návrat hore Goto down
miso79
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 02.11.2009
Počet príspevkov : 11

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime2/11/2009, 21:58

Ukazuje l/100 km. Je to 74 kW, 1.9 diesel, 2002.
Návrat hore Goto down
Veduci
Autoškolák
Autoškolák
Veduci

Male

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime2/11/2009, 22:18

Noo to robi aj mne, ked je neutral ukazuje to L/100km. A stejne to ukazuje nezmysli. Aspon co sa tyka tohoto. castokrat mi to ukazuje aj 8L / 100km a to mam neutral a vrcim, ked som porovnaval s obycajnym PC na Octavii tam to pekne ukazuje 0,8L / h, neviem cim to je, tiez ma to zaujima .... Mam Polodot G4 rv 2000
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime2/11/2009, 22:22

Veduci napísal:
Noo to robi aj mne, ked je neutral ukazuje to L/100km. A stejne to ukazuje nezmysli. Aspon co sa tyka tohoto. castokrat mi to ukazuje aj 8L / 100km a to mam neutral a vrcim, ked som porovnaval s obycajnym PC na Octavii tam to pekne ukazuje 0,8L / h, neviem cim to je, tiez ma to zaujima .... Mam Polodot G4 rv 2000

Lebo mas budiky immo2 a tie neukazuju L/h Octavia ma immo3 a tam uz ukazuje L/h
Návrat hore Goto down
Sponsored content

palubny pocitac Empty
OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac   palubny pocitac Icon_minitime

Návrat hore Goto down

palubny pocitac
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» spomaleny/divny palub. pocitac
» palubny pocitac ako u octavie ?
» climatronik a palubny pocitac

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: