luboss86 Začiatočník
Registrácia : 04.07.2008 Počet príspevkov : 14 Auto : VW golf 4 1.4/16V
| Predmet: palubny pocitac ako u octavie ? 10/9/2008, 22:18 | |
| caute chalani mam taku mensiu dilemu a neviem myslim ze to tu este nikto nerozoberal na tomto fore teda aspon dufam ohladom palubneho pocitaca ktory ukazuje dane hodnoty na displey hodin teda tam sa aspon prepinaju tie hodnoty myslim ze aktualna spotreba, celkova spotreba, cas a teplota exterieru neviem ci nieco take by slo spravit aj do golfa ak tu je niekto taky co sa tym uz zaoberal tak nech napise dikes a ak to tu uz nahodou odznelo tak sorac za opakovanie ale ja som to tu nenasiel | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ? 11/9/2008, 01:20 | |
| - luboss86 napísal:
- caute chalani mam taku mensiu dilemu a neviem myslim ze to tu este nikto nerozoberal na tomto fore teda aspon dufam ohladom palubneho pocitaca ktory ukazuje dane hodnoty na displey hodin teda tam sa aspon prepinaju tie hodnoty myslim ze aktualna spotreba, celkova spotreba, cas a teplota exterieru neviem ci nieco take by slo spravit aj do golfa ak tu je niekto taky co sa tym uz zaoberal tak nech napise dikes a ak to tu uz nahodou odznelo tak sorac za opakovanie ale ja som to tu nenasiel
Toto si cital??? http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t628.htm http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t51.htm Zaklad je zohnat take budiky a ostatok sa da zvladnut v pohode. Tu som ti aj jedny nasiel...ked ti mozem poradit a si rozhodnuty tak to kup...od toho chlapca sa nemusis bat ze by si kupil zle. Cena je v pohode. http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=73998 | |
|
luboss86 Začiatočník
Registrácia : 04.07.2008 Počet príspevkov : 14 Auto : VW golf 4 1.4/16V
| Predmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ? 11/9/2008, 18:03 | |
| cav baciluss pocuj tie stranyk som si uz davnejsie precital ale ja som si stale myslel ze sa vnich stale avite o tom stredovom pocitaci co je medzi budikami na osobitnom LCD dispely a nemyslel som si ze mat e na mysli ten ktory sa prepina na disley od hodin inac pozeral som na paluovku a je tam cislo 1J1857181A je to a golf je z 10 mesiac 1998 je to 1,4/16V | |
|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ? 11/9/2008, 23:54 | |
| - luboss86 napísal:
- cav baciluss pocuj tie stranyk som si uz davnejsie precital ale ja som si stale myslel ze sa vnich stale avite o tom stredovom pocitaci co je medzi budikami na osobitnom LCD dispely a nemyslel som si ze mat e na mysli ten ktory sa prepina na disley od hodin inac pozeral som na paluovku a je tam cislo 1J1857181A je to a golf je z 10 mesiac 1998 je to 1,4/16V
AAno viac menej sme sa bavilu o tom cervenom strednom. Poslal som ti link kde chlapec predava take budiky ake chces. Tal sup sup a kup to. | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ? | |
| |
|