VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

palubny pocitac ako u octavie ?

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
luboss86
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.07.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : VW golf 4 1.4/16V

palubny pocitac ako u octavie ? Empty
OdoslaťPredmet: palubny pocitac ako u octavie ?   palubny pocitac ako u octavie ? Icon_minitime10/9/2008, 22:18

caute chalani mam taku mensiu dilemu a neviem myslim ze to tu este nikto nerozoberal na tomto fore teda aspon dufam ohladom palubneho pocitaca ktory ukazuje dane hodnoty na displey hodin teda tam sa aspon prepinaju tie hodnoty myslim ze aktualna spotreba, celkova spotreba, cas a teplota exterieru neviem ci nieco take by slo spravit aj do golfa ak tu je niekto taky co sa tym uz zaoberal tak nech napise dikes drunken a ak to tu uz nahodou odznelo tak sorac za opakovanie ale ja som to tu nenasiel No
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ?   palubny pocitac ako u octavie ? Icon_minitime11/9/2008, 01:20

luboss86 napísal:
caute chalani mam taku mensiu dilemu a neviem myslim ze to tu este nikto nerozoberal na tomto fore teda aspon dufam ohladom palubneho pocitaca ktory ukazuje dane hodnoty na displey hodin teda tam sa aspon prepinaju tie hodnoty myslim ze aktualna spotreba, celkova spotreba, cas a teplota exterieru neviem ci nieco take by slo spravit aj do golfa ak tu je niekto taky co sa tym uz zaoberal tak nech napise dikes drunken a ak to tu uz nahodou odznelo tak sorac za opakovanie ale ja som to tu nenasiel No

Toto si cital???
http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t628.htm
http://www.vwgolf-club.net/forum-f51/topic-t51.htm

Zaklad je zohnat take budiky a ostatok sa da zvladnut v pohode.

Tu som ti aj jedny nasiel...ked ti mozem poradit a si rozhodnuty tak to kup...od toho chlapca sa nemusis bat ze by si kupil zle. Cena je v pohode.
http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=73998
Návrat hore Goto down
luboss86
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 04.07.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : VW golf 4 1.4/16V

OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ?   palubny pocitac ako u octavie ? Icon_minitime11/9/2008, 18:03

cav baciluss pocuj tie stranyk som si uz davnejsie precital ale ja som si stale myslel ze sa vnich stale avite o tom stredovom pocitaci co je medzi budikami na osobitnom LCD dispely a nemyslel som si ze mat e na mysli ten ktory sa prepina na disley od hodin inac pozeral som na paluovku a je tam cislo 1J1857181A je to a golf je z 10 mesiac 1998 je to 1,4/16V cyclops
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ?   palubny pocitac ako u octavie ? Icon_minitime11/9/2008, 23:54

luboss86 napísal:
cav baciluss pocuj tie stranyk som si uz davnejsie precital ale ja som si stale myslel ze sa vnich stale avite o tom stredovom pocitaci co je medzi budikami na osobitnom LCD dispely a nemyslel som si ze mat e na mysli ten ktory sa prepina na disley od hodin inac pozeral som na paluovku a je tam cislo 1J1857181A je to a golf je z 10 mesiac 1998 je to 1,4/16V cyclops
AAno viac menej sme sa bavilu o tom cervenom strednom. Poslal som ti link kde chlapec predava take budiky ake chces. Tal sup sup a kup to.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: palubny pocitac ako u octavie ?   palubny pocitac ako u octavie ? Icon_minitime

Návrat hore Goto down

palubny pocitac ako u octavie ?
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» palubny pocitac
» palubny pocitac
» climatronik a palubny pocitac
» DISPLAY palubny pocitac
» palubny pc

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: