VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Piskot spod kapoty

Goto down 
+12
01lukasss01
jarac1
tiesto255
gabesz0102
ciiita
patreees_SK
nikibad
Edy2006
TURBO266
TDC
djpetersnv
FIPOBB98
16 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 15:17

FIPOBB98 napísal:
Ked si ich kupim v auto kelly tak mam zaruku na všetko zo zakona 2 roky a zbytočne budem platit za servis drahe peniaze ked mam mechanika ktory to za 2 hodiny vymeni a zobere odo mna o polovicu menej ako v servise
nejde o to kde kupiš rozvody a či budeš mať zaruku-proste zaruku budeš mať ak rozvody budu vymenene u mechanika ktori ma licenciu,v priade problemu predajca skuma či mechanik ma licenciu na vymenu konkretne rozvodov a takto je to u viacerich dielov. Ak TI NIEKTO TVRDI ŽE VYMENA+MATERIAL STOJA 300EURO TAK VER TOMU ŽE ROZVODY STOJA ,TEDA 3 VODIACE+1NAPINACIA KLADKA(značka INA-FAG-LUK)+DVOJITI ZOSILNENY REMEŇ (DAICON)+VODNA PUMPA JPG KTORA SA DAVA DO PRVOVIROBI´= 150euro takže ostatne je robota-trochu draha robota. Mam pocit čim ďalej TI pišem tym viac mudrakov (nie v zlom) sa pripaja do temi a pišu vela krat o ničom ako kebi zbierali BODY. AK SI MYSLIŠ ŽE BI SOM TI DOKAZAL PORADIŤ tak ma kontaktuj v sprave.(prestavam reagovať na tuto temu verejne). Cool
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 15:49

dusan,nechcem zasierat tuto temu,ale trepes jedno cez druhe,neviem ako to funguje u vas,ale vsade na slovensku pokial si nekupis rozvody v danom servise,tak pri pripadnej reklamacii ci mozes ist tak fukat maximalne,co sa tyka remena Dayco,je to totalny shit remen,poznam vela ludi co ho muselo po 30tisic menit
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 16:17

dusan hanuliak napísal:
FIPOBB98 napísal:
Ked si ich kupim v auto kelly tak mam zaruku na všetko zo zakona 2 roky a zbytočne budem platit za servis drahe peniaze ked mam mechanika ktory to za 2 hodiny vymeni a zobere odo mna o polovicu menej ako v servise
nejde o to kde kupiš rozvody a či budeš mať zaruku-proste zaruku budeš mať ak rozvody budu vymenene u mechanika ktori ma licenciu,v priade problemu predajca skuma či mechanik ma licenciu na vymenu konkretne rozvodov a takto je to u viacerich dielov. Ak TI NIEKTO TVRDI ŽE VYMENA+MATERIAL STOJA 300EURO TAK VER TOMU ŽE ROZVODY STOJA ,TEDA 3 VODIACE+1NAPINACIA KLADKA(značka INA-FAG-LUK)+DVOJITI ZOSILNENY REMEŇ (DAICON)+VODNA PUMPA JPG KTORA SA DAVA DO PRVOVIROBI´= 150euro takže ostatne je robota-trochu draha robota. Mam pocit čim ďalej TI pišem tym viac mudrakov (nie v zlom) sa pripaja do temi a pišu vela krat o ničom ako kebi zbierali BODY. AK SI MYSLIŠ ŽE BI SOM TI DOKAZAL PORADIŤ tak ma kontaktuj v sprave.(prestavam reagovať na tuto temu verejne). Cool

si mudri ako kazetak ja som daval menit rozvody na , Xare 2HDi, A4 1,9TDi, A.. R.. 2,4Jtd, P 406 HDi a aj 2,1 tdi ....... a x dalsich.. a preto som napisal co to asi stoji priblizne. sak ale ked to vies urobit za "fajku" ok najblizsie pridem k tebe. ja davam robit rozvody vzdy k tomu istemu mechanikovy a nikdy som nemal problem. bezna cena rozvodov je do 10 litrov byvalích Sk. no samozrejme moze to byt aj menej ale aj viacej. zalezi od toho kolko ma motor hovadin ktore pri tom musis menit
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 16:32

MATO NEMYSLIM SI ŽE TREPEMPiskot spod kapoty  - Stránka 5 Snmka1026DAYCO BALENIE OBSAHUJE INA SEDPiskot spod kapoty  - Stránka 5 Snmka1027Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Snmka1030 cheers cheers cheers
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 16:36

dr_obesenec napísal:
dusan hanuliak napísal:
FIPOBB98 napísal:

si mudri ako kazetak ja som daval menit rozvody na , Xare 2HDi, A4 1,9TDi, A.. R.. 2,4Jtd, P 406 HDi a aj 2,1 tdi ....... a x dalsich.. a preto som napisal co to asi stoji priblizne. sak ale ked to vies urobit za "fajku" ok najblizsie pridem k tebe. ja davam robit rozvody vzdy k tomu istemu mechanikovy a nikdy som nemal problem. bezna cena rozvodov je do 10 litrov byvalích Sk. no samozrejme moze to byt aj menej ale aj viacej. zalezi od toho kolko ma motor hovadin ktore pri tom musis menit
PREMŇA ZAMŇA ZAPLAŤ AJ 20LITROV MNE JE TO SRDEČNE JEDNO.A TO MUDRI AKO KAZEŤAK SI TI. Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
jarac1
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 61
Registrácia : 01.08.2010
Počet príspevkov : 47
Auto : GolfIV 1,9 TDI

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 17:34

dusan hanuliak... neviem preco nadavas. Kazdy mu chce pomoct. Ja som mu radil aby zlozil dole klinovy remen a ak to neprestane piskat je jasne,ze to budu rozvody.Poradil este nastriekat sprejom drazkovany remen aby sa uistil,ze su to rozvody ...ALE NA ROZDIEL OD TEBA....neradil mu aby si vymenil olej za druhu znacku,,,,vymenil chladiacu kvapalinu a dalsie hovadiny co idu do penez. Riesil to od najlacnejsiej verzie vylucovacim sposobom. Totiz moj zlaty ja uz taky problem mal.Tak vela zdaru a vsetko len v najlepsiom.
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 17:48

Takže nie som tvoj zlaty. Ten remen mu už radilo zhodiť zo 5 ludi .Vieš len musiš čitať čo sa piše v teme nie len na poslednej strane. No a čo sa tyka vymeny oleja a chladiacej kvapaliny-nekažem nikomu že si musi vymeniť za niečo ine . Mam pocit ze FIPO BB je svojpravny a vie čo ma robiť zo svojim autom.KAŽDY SI MUSI ZOBRAŤ Z DANEJ TEMI TO ČO MU PASUJE. Very Happy
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 19:45

pocuj BOOM BOOM mne je to v celku jedno , ide o to ze ja by som ziaden set neset nekupoval. je to hovadina. vela krat som zazil taku situaciu ze typek nakupil dielce a potom mi povedal daj mi to spravit a nastal problem lebo mechanik povedal urobim ale dam si svoje dielce a neslo o cenu ale o to ze mechanik ma skusenosti z dielcami a vie co je k niecomu. cize mne slo len o jedno aby sa zbytocne chalan neoplachol a ze nech si to da urobit a nech neriesi co a ako kde kupit (cenu dielcov je dobre vedeit aby mal predstavu. pokial je mechanik solidny a nie hajzel tak da dielce este aj lacnejsie. a este jeden priklad menil som manzety na felde a dal som origo a do dvoch rokov boli v hajzli to ma nasarlo dal som to urobit do servisu bo som si myslel ze som urobil nieco na hovno a mechanik povedal ze nie ze vsetko bolo ok akurat ze on pouzil manzetu z F. Fiesta je kratsia a hrubsia a uz drzi 4 rok bez jedinej prasklinky, a to su tie skusenosti z dielcami co vravim.
ale mozno keby vymenil aj výfuk s tou kvapalinou tak by to pomohlo Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 19:46

a dalsia vec je radit a zavadzat
Návrat hore Goto down
FIPOBB98
Autoškolák
Autoškolák
FIPOBB98

Male
Vek : 54
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 80
Auto : Volkswagen Golf IV 4motion

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 20:57

Chlapi asi vymenim cele auto ale nie teraz vazne ja som si od kazdeho zobral cosi dusan hanuliak mi pomohol viac lebo mi pripojil ku kazdemu foto tak som si to vedel predstavit a este taka vec ze prečo to stichne ked sa zohreje viem mi dakto povedat ze preco to stichne ked je horuci motor
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 21:04

mne neslo o ceny,mne islo o to,ze Dayco remen sa velmi rychlo zoderie a niekedy ani nevydrzi tych 90tisic km,je to smejd remen,a ta vodna pumpa sa mi tiez nezda,urcite ju mas plastovu,to ju mozes rovno vymenit,ja som kupoval Hepu,je kovova a pod 30€ ju asi nezozenies,keby som mal davat co najlacnejsie rozvody,by som sa zmestil do 130€ aj s cerpadlom,ale radsej som dal na kvalitu,sice som zacaloval o dost € viac,predsa len 120tisic km je dlha doba
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 21:07

mne to robi podobne na octavke,ale kedze mam pred vymenou rozvodov,nejako sa tomu nevenujem,robi mi to presne tak isto,po dlhsom stati pri starte,po chvili to prestane,niekedy ked mam vymacknutu spojku pri starte to nehuci,neviem ci spojkove lozisko,zvykne to vrzgat len ked startujem bez vymacknutej spojky,ale myslim aj tak ze to bude asi vodne cerpadlo,sak po vymene rozvodov budeme mudrejsi
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime14/2/2011, 22:56

panove klud, ste horsi ako deti v skolke ked sa biju o dreveny vlacik Very Happy
Návrat hore Goto down
FIPOBB98
Autoškolák
Autoškolák
FIPOBB98

Male
Vek : 54
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 80
Auto : Volkswagen Golf IV 4motion

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 11:29

presne jak hovori Blitzkrieg Very Happy
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 15:55

mato88 napísal:
mne neslo o ceny,mne islo o to,ze Dayco remen sa velmi rychlo zoderie a niekedy ani nevydrzi tych 90tisic km,je to smejd remen,a ta vodna pumpa sa mi tiez nezda,urcite ju mas plastovu,to ju mozes rovno vymenit,ja som kupoval Hepu,je kovova a pod 30€ ju asi nezozenies,keby som mal davat co najlacnejsie rozvody,by som sa zmestil do 130€ aj s cerpadlom,ale radsej som dal na kvalitu,sice som zacaloval o dost € viac,predsa len 120tisic km je dlha doba
Maťo či je Dayco remeň šmejd to sa uvidi(dam Ti vedieť) a čo sa tyka vodnej pumpi ak si taky znali tak bi si mohol vedieť že original vodna pumpa je plast.Pumpa JPG je kovova.Ver tomu že aj keď kupiš trebars kladky INA, tak su kladky ktore idu do prvoviobi (montuju sa do noveho auta) a su kladky ktore su bežne v predaji rozdiel je -kladka do prvovirobi je označená logom VW a AUDI no a tie ostatne su len pod vyrobnim čislom.Možno si mysliš že to je hovadina , ver tomu že nie lebo robim vo firme INA. NIE JE VŠETKO ČO JE DRAHE AJ DOBRE. NIČ v ZLOM. MAJSA.Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Snmka1031ORIGINAL VODNA PUMPAPiskot spod kapoty  - Stránka 5 Snmka1035Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Snmka1034
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 16:14

a na co mi sem fotis kladky INA? ja som ich nespominal! a nejako si mylis pojmy s dojmamy,penis s tenisom,aj z toho vodneho cerpadla si uplne mimo :-)
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 16:36

mato88 napísal:
a na co mi sem fotis kladky INA? ja som ich nespominal! a nejako si mylis pojmy s dojmamy,penis s tenisom,aj z toho vodneho cerpadla si uplne mimo :-)

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ten tenis ma zabil

mam pocit ze sa viacej chvali ako chape
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 17:14

mato88 napísal:
TI si uplni DEBIL AJ S TIM OBESENCOM affraid affraid affraid affraid
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 18:20

pani vy ste faktmagori, kvoli nejakym pumpam a kladkam si tu meriate puckyakto dalej došika. 3ak to jeforum o autach, ak sa kcete urazatchodtena forum hokej.sk a tam si najdite temu košice - slovan Very Happy
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime15/2/2011, 19:23

dusan hanuliak napísal:
mato88 napísal:
TI si uplni DEBIL AJ S TIM OBESENCOM affraid affraid affraid affraid

boom boom od teba je to pochvala Cool
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Piskot spod kapoty    Piskot spod kapoty  - Stránka 5 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Piskot spod kapoty
Návrat hore 
Strana 5 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» para spod kapoty
» pri spiatocke piskot
» Zavarenie kapoty
» otvaranie kapoty
» Kryt kapoty?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: