| Zavarenie kapoty | |
|
|
Autor | Správa |
---|
baciluss VW Junior
Vek : 43 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Zavarenie kapoty 9/1/2008, 15:06 | |
| Tak hosi dajte typa kde zavaraju kapoty. Mam na mojej laske masku bez zanku a chcem nechat zavarit ten vyrez v kapote a samozrejme aj nad svetlami ako zamracenie. Zapacilo sa mi to viac ako mracitka. Teoreticky by som to mohol aj spravit sam mam doma CO-cku aj vseliake kusy plechu. Len by som poreboval vlastne poradit akym sposobom sa to robi. Nejaky postup a rady.Aky git potom pouzit na vyrovnanie a finis. Samozrejme pred nastrekom by som to chcel nechat pozynkovat ziarenim a potom gitovat. | |
|
| |
zuzko Agent
Vek : 40 Registrácia : 04.09.2007 Počet príspevkov : 1724 Auto : opel vectra 2.0 16V Bydlisko : malacky Tel:0907 849 756
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 24/5/2008, 03:21 | |
| bacilus ked budes so mnou tak skocime za kamosom a stym sa dohodnes on ti to zabobuje a budes mat pokoj ostatne si spravis sam vybavim ti to | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 43 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 24/5/2008, 23:11 | |
| - zuzko napísal:
- bacilus ked budes so mnou tak skocime za kamosom a stym sa dohodnes on ti to zabobuje a budes mat pokoj ostatne si spravis sam vybavim ti to
No royhodol som sa ze to spravim sam. Uz som par veci bodoval mojou CO-ckou tak snad par susnov zvladnem. Len by som potreboval vidiet nejaku BORU co ma dovarane zamracenie aby som vedel ako ma to. Ten vyrez myslim ze zvladnem. A potom este zohnat dobreho larika. | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 24/5/2008, 23:28 | |
| | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 24/5/2008, 23:31 | |
| | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 25/5/2008, 00:50 | |
| Dik sefe...inak mam v garazi hoooodne podobny predny naraznik aky je na predposlednej cervenej BORE. Caka na lak a montaz Bohuzial je laminatovy Stal ma 4100,-ceskych aj s maskou bez znaku a origo R23 mriezkami co donho pasuju. Ohladom toho zamracenia je to trochu komplikovane. Ide o to ze obrys svetiel plinule prechadza do kapoty a blatnikov. Cize ked tam dovarim zamracenie tak bud bude vytrcat trochu dopredu(kedze prekryva sklo svetla) a s toho dovodu uz nebude pekne licovat na krajoch s blatnikmi. Smerom dohora(na kapotu) sa to zarovna gitom samozrejme. Alebo nejakym sposobom jemne zapustit svetla. Alebo spravit to do polostratena ako je na uz spominanej cervenej BORE(predposledny obr.) | |
|
| |
remco Profík
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 25/5/2008, 00:55 | |
| Tak ako je to na tej bore tak to sa mi lubi, tiez som nikdy nechapal ako to vlastne funguje, aby to vsetko licovalo..... a vpodstate ani teraz neviem. Uvažoval som dlho ze dam mračenie ale asi sa na to vykašlem zatial, mne sa GIV lubi aky ma vyraz, no a ked ma omrzi ten jeho ksichtik tak mu doprajem nech sa hneva a riadne ho primracim.... Kazdopadne mi to pride lepsie ako plastove mracitka....
Ak sa do toho pustis tak potom nahod photos... | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 25/5/2008, 01:07 | |
| - remco napísal:
- Tak ako je to na tej bore tak to sa mi lubi, tiez som nikdy nechapal ako to vlastne funguje, aby to vsetko licovalo..... a vpodstate ani teraz neviem. Uvažoval som dlho ze dam mračenie ale asi sa na to vykašlem zatial, mne sa GIV lubi aky ma vyraz, no a ked ma omrzi ten jeho ksichtik tak mu doprajem nech sa hneva a riadne ho primracim....
Kazdopadne mi to pride lepsie ako plastove mracitka....
Ak sa do toho pustis tak potom nahod photos... To si pis | |
|
| |
tdk Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 01.06.2008 Počet príspevkov : 506 Auto : G4 1.9TDI ALH Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 6/6/2008, 12:14 | |
| Caute,
Mna by tiez zaujimalo ci niekto zavaruje kapoty....sam to asi nespravim. viete o niekom na vychodnom slovensku co by to vedel zmastit?a za kolko cca?....
dik | |
|
| |
golfmanik Profík
Vek : 41 Registrácia : 27.11.2007 Počet príspevkov : 1081 Auto : VW GOLF IV ASZ TDI Bydlisko : KE
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty 4/3/2011, 17:50 | |
| take lahke to nebude | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Zavarenie kapoty | |
| |
|
| |
| Zavarenie kapoty | |
|