| pri spiatocke piskot | |
|
|
Autor | Správa |
---|
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: pri spiatocke piskot 31/3/2011, 08:46 | |
| ale neskutocne,ako keby brzda nevracala. minule som mal vonku brzdove oblozenie a precistil som valcek,vymenil manžetu. A dnes rano ked som cuval tak neskutocne piskalo.
Co to moze byt? robit? | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 31/3/2011, 20:53 | |
| - Blitzkrieg napísal:
- ale neskutocne,ako keby brzda nevracala. minule som mal vonku brzdove oblozenie a precistil som valcek,vymenil manžetu. A dnes rano ked som cuval tak neskutocne piskalo.
Co to moze byt? robit? skus pozriet ci sa ti neprehrieva,len bacha na palec...ja som komplet rozoberal,precistil vsetko drotenou vo flexe,namazal casti ktore sa hybu tou medenou pastou,odvtedy pokoj... | |
|
| |
dusan hanuliak Autoškolák
Registrácia : 21.01.2011 Počet príspevkov : 128 Auto : TDI
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 31/3/2011, 21:22 | |
| - Blitzkrieg napísal:
- ale neskutocne,ako keby brzda nevracala. minule som mal vonku brzdove oblozenie a precistil som valcek,vymenil manžetu. A dnes rano ked som cuval tak neskutocne piskalo.
Co to moze byt? robit? nazdar to piskanie sa deje,počuť pri pušťani spojky alebo už len pri samotnom cuvani? | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
Vek : 45 Registrácia : 07.12.2008 Počet príspevkov : 823 Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw Bydlisko : Kosice
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 31/3/2011, 21:33 | |
| pri pustani spojky..... vcul mam z toho hokej, bude valcek v prdeli,alebo nebodaj nieco horsie? | |
|
| |
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 1/4/2011, 15:25 | |
| - Blitzkrieg napísal:
- pri pustani spojky..... vcul mam z toho hokej, bude valcek v prdeli,alebo nebodaj nieco horsie?
mne to robi to iste ale chcem vymeniť spojkove ložisko a možno aj komplet spojku. zo začiatku som to typoval na dražkovi remeň no po vymene to pisklo znovu tak pôjde na radu spojka. | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 1/4/2011, 15:35 | |
| presne toho som sa bal,ale vydrzala 3 roky dlhsie ako mi vraveli. Nemyslis ze ked uz menit tak radsej komplet? | |
|
| |
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 1/4/2011, 15:52 | |
| - Blitzkrieg napísal:
- presne toho som sa bal,ale vydrzala 3 roky dlhsie ako mi vraveli. Nemyslis ze ked uz menit tak radsej komplet?
Maš pravdu už ked to rozoberem tak to vymenim komplet cele | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 1/4/2011, 15:59 | |
| ja mam doma vsetko okrem dvojhmoty, ale som sa rozhodol ze tam dam jednohmutuno neviem cimi ten set bude pasovat k jednohmote. tak idem niekde zistovat ak nebudetaksaho musim zbavit | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 4/4/2011, 09:01 | |
| vcera som presiel asi 2km, brzdenie malinko malinko a brzdove platnicky horeli....a vcul buc mudry | |
|
| |
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 4/4/2011, 21:05 | |
| - Blitzkrieg napísal:
- vcera som presiel asi 2km, brzdenie malinko malinko a brzdove platnicky horeli....a vcul buc mudry
ktore???predne ci zadne??rucnu nemas zaseknutu??? | |
|
| |
Blitzkrieg Pilot
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 4/4/2011, 21:09 | |
| mam uz rohyz toho, rucna urcite nie,bysom citil ze sa hybem tahsie.Horsie je ze to piskanie a hrkanie ci ako to nazvat uzpocutaj pocas jazdy,tak sa obavam ci nie je rozpadnuta spojka. A este ma napada,vcera bratranec tak jebol so spolujazcovymi dvermi ze sommyslelzehozrazim dementa,tak ci mi nieco tam nepovoliloa to hrka | |
|
| |
gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot 4/4/2011, 21:15 | |
| - Blitzkrieg napísal:
- mam uz rohyz toho, rucna urcite nie,bysom citil ze sa hybem tahsie.Horsie je ze to piskanie a hrkanie ci ako to nazvat uzpocutaj pocas jazdy,tak sa obavam ci nie je rozpadnuta spojka. A este ma napada,vcera bratranec tak jebol so spolujazcovymi dvermi ze sommyslelzehozrazim dementa,tak ci mi nieco tam nepovoliloa to hrka
a co ma spojka s brzdami??a ktore brzdy sa ti prehrievali???lebo takto tazko pomoci...ked zadne tak mozes mat kludne seknutu rucnu ,a nemusis citit pocas jazdy...hrdza vie urobit svoje neboj...treba sa na to pozriet lepsie,rozobrat,vycistit..osetrit a prve co urob :nadvyhni kazde kolo a pokrut s nimi a hned budes vediet ktore ti brzdi resp.piska... | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: pri spiatocke piskot | |
| |
|
| |
| pri spiatocke piskot | |
|