VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

pri spiatocke piskot

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male
Vek : 45
Registrácia : 07.12.2008
Počet príspevkov : 823
Auto : vW golf IV 1.9 TDI GTI 85kw

pri spiatocke piskot Empty
OdoslaťPredmet: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime31/3/2011, 08:46

ale neskutocne,ako keby brzda nevracala. minule som mal vonku brzdove oblozenie a precistil som valcek,vymenil manžetu. A dnes rano ked som cuval tak neskutocne piskalo.

Co to moze byt? robit?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime31/3/2011, 20:53

Blitzkrieg napísal:
ale neskutocne,ako keby brzda nevracala. minule som mal vonku brzdove oblozenie a precistil som valcek,vymenil manžetu. A dnes rano ked som cuval tak neskutocne piskalo.

Co to moze byt? robit?
skus pozriet ci sa ti neprehrieva,len bacha na palec...ja som komplet rozoberal,precistil vsetko drotenou vo flexe,namazal casti ktore sa hybu tou medenou pastou,odvtedy pokoj... Wink
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male
Registrácia : 21.01.2011
Počet príspevkov : 128
Auto : TDI

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime31/3/2011, 21:22

Blitzkrieg napísal:

Co to moze byt? robit?
nazdar to piskanie sa deje,počuť pri pušťani spojky alebo už len pri samotnom cuvani?
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime31/3/2011, 21:33

pri pustani spojky..... vcul mam z toho hokej, bude valcek v prdeli,alebo nebodaj nieco horsie?
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime1/4/2011, 15:25

Blitzkrieg napísal:
pri pustani spojky..... vcul mam z toho hokej, bude valcek v prdeli,alebo nebodaj nieco horsie?
mne to robi to iste ale chcem vymeniť spojkove ložisko a možno aj komplet spojku. zo začiatku som to typoval na dražkovi remeň no po vymene to pisklo znovu tak pôjde na radu spojka.
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime1/4/2011, 15:35

presne toho som sa bal,ale vydrzala 3 roky dlhsie ako mi vraveli. Nemyslis ze ked uz menit tak radsej komplet?
Návrat hore Goto down
dusan hanuliak
Autoškolák
Autoškolák
dusan hanuliak

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime1/4/2011, 15:52

Blitzkrieg napísal:
presne toho som sa bal,ale vydrzala 3 roky dlhsie ako mi vraveli. Nemyslis ze ked uz menit tak radsej komplet?
Maš pravdu už ked to rozoberem tak to vymenim komplet cele
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime1/4/2011, 15:59

ja mam doma vsetko okrem dvojhmoty, ale som sa rozhodol ze tam dam jednohmutuno neviem cimi ten set bude pasovat k jednohmote. tak idem niekde zistovat ak nebudetaksaho musim zbavit
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime4/4/2011, 09:01

vcera som presiel asi 2km, brzdenie malinko malinko a brzdove platnicky horeli....a vcul buc mudry
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime4/4/2011, 21:05

Blitzkrieg napísal:
vcera som presiel asi 2km, brzdenie malinko malinko a brzdove platnicky horeli....a vcul buc mudry
ktore???predne ci zadne??rucnu nemas zaseknutu???
Návrat hore Goto down
Blitzkrieg
Pilot
Pilot
Blitzkrieg

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime4/4/2011, 21:09

mam uz rohyz toho, rucna urcite nie,bysom citil ze sa hybem tahsie.Horsie je ze to piskanie a hrkanie ci ako to nazvat uzpocutaj pocas jazdy,tak sa obavam ci nie je rozpadnuta spojka. A este ma napada,vcera bratranec tak jebol so spolujazcovymi dvermi ze sommyslelzehozrazim dementa,tak ci mi nieco tam nepovoliloa to hrka
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime4/4/2011, 21:15

Blitzkrieg napísal:
mam uz rohyz toho, rucna urcite nie,bysom citil ze sa hybem tahsie.Horsie je ze to piskanie a hrkanie ci ako to nazvat uzpocutaj pocas jazdy,tak sa obavam ci nie je rozpadnuta spojka. A este ma napada,vcera bratranec tak jebol so spolujazcovymi dvermi ze sommyslelzehozrazim dementa,tak ci mi nieco tam nepovoliloa to hrka

a co ma spojka s brzdami??a ktore brzdy sa ti prehrievali???lebo takto tazko pomoci...ked zadne tak mozes mat kludne seknutu rucnu ,a nemusis citit pocas jazdy...hrdza vie urobit svoje neboj...treba sa na to pozriet lepsie,rozobrat,vycistit..osetrit Wink a prve co urob :nadvyhni kazde kolo a pokrut s nimi a hned budes vediet ktore ti brzdi resp.piska...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: pri spiatocke piskot   pri spiatocke piskot Icon_minitime

Návrat hore Goto down

pri spiatocke piskot
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Piskot spod kapoty
» tukanie prednej napravy len pri spiatocke

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: