VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast

Goto down 
+24
patres46
OverGo
tommy7373
wl4do
Lajovw+
01lukasss01
kaybi
Nardo
Draky73
Runcajz
triple
Sebring
SABREX
Tomik29
SPIKEBOY
mato88
gabesz0102
alfonso3006
Matko11
MIRECC
mirec G 3
Woody33
dr_obesenec
sykye
28 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next
AutorSpráva
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime15/11/2011, 16:18

nemám rád taký postoj, aký v poslednej dobe má-nie je v tom nič osobné, ale musel som
niekedy je dobré menej kecať a viac makať
a samozrejme, že je všetko o peniazoch, ale niekedy sa dajú urobiť veľké veci i za menej peňazí.
ako ja osobne si myslím, že tiež je škoda tých alu diskov na zimu, lebo na jar budú deravé od soli -stačili by mu i plechy, ale neradím tomu čo si myslí, že vie čo a jak.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime15/11/2011, 16:32

sabrex: doslo k nedorozumeniu. tou prehnanou cenou som myslel tie moje zimne lebo su na wheelwhores za 300 a 500 eur Smile 300 e za lestene borbety s gumamy je paradna cena to je jasne. vravel som ze za 500 eur sa daju zohnat aj zaujimavejsie disky ako borbety nechcel som povedat ze za 300 sa daju zohnnat lepsie borbety Very Happy trochu sme sa nepochopili

co sa tyka mojich borbetov - ono to nieje zrkadlovy lesk to je jasne ale odraz v nich je Smile a tom na nich nieje ani kvapka langsolu Smile

co sa tyka toho ze sa tvarim ze vsetko viem: som absolutny amater a sam si to prizavam. furt od dakoho potrebujem pomoc alebo nejaku radu a predsa sa aj pytam:D par veci som sa naucil a par veci som si pozistoval z inych for na ktorych som aktivnejsi. ale nechapem ze preco mas pocit ze som namysleny?

viac makat ako kecat: hm.. docela dlho sa uz trapim s hrdzou a nedavam sem vsetky obrazky nefotim vsetko. proste chcem odstranit komplet hrdzu takze na tom pracujem. myslim ze na aute robim tolko kolko sa mi da kolko mam casu a financnych prostriedkov. a forum je predsa nato aby ludia kecali Smile

co sa tyka tych diskov - na zimu som zhanal akekolvek plechace 15-tky 4x100.. vsetky isli okolo 100 - 100eur. tieto disky co som zohnal su za 80. cize nic lacnejsie som nezohnal. inak chalan co mi ich predal povedal ze boli jazdene aj cez zimu a okrem prasklin na laku nevidim ziadne jamky. tuto zimu zial musia vydrzat. ked prejde zima skusim ich nejak dat do kopy.

sabrex budem rad ak sa vyjadris Smile peace

Naposledy upravil sykye dňa 15/11/2011, 18:16, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime15/11/2011, 16:41

jaj a co sa tyka kseftov. kazdy jeden viac menej kseftuje. ked mas nejaku suciastku navyse tak ju chces predat nie? Smile ved to robi kazdy z nas. nepamatam si pripad kedy by som nieco predal s tym ze by som kupujuceho oklamal. ked sa mi podari cosi zohnat lacno tak to skusim predat predsa o nieco drahsie Smile ak niekto o tom ma zaujem tak to kupi a ja sa tesim z par drobnych ktore mozem hodit do takmer prazdneho prasiatka.

dr_obesenec: ak potrebujes byvanie tak je jasne ze auto musi ist bokom. len je skoda predat taky cukrik. ale tak byvanie je prednejsie to sa chape
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime18/11/2011, 17:56

tak Sad disky su v takom stave aka bola cena. vsetky viac menej krive a jeden absolutne krivy deformovany. ledva ho vyvazil, olova tam slo jak keby nejedol.. dva a pol pasa vedla seba, celkova cena za obutie 23 eur (zvycajne byva okolo 13-14eur). obul som ich a bol som sa previezt. auto ide rovno ani netrasie volantom ale ten jeden disk je fakt v zlom stave ten musim dat vyzut a dat vyrovnat a znova obut lebo sa bojim takto jazdit. sam ten chlap mi povedal ze ten disk len dozadu. zatial len nocne foto.

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1354i
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1365t
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime18/11/2011, 20:21

to je normalka pri veciach z druhej ruky s tym musis ratat, ale za tu cenu?? ani by som neriesil. a ako som vravel pre mna su tieto No.1.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime18/11/2011, 20:55

cena diskov = stav diskov,chcel som ti to este predtym napisat ale kedze uz viem akysi tvrdohlavy tak...aj tak by si si nenechal poradit.Kupovat nieco podla fotky v dnesnej dobe je uplna hlupost,na ktoru si doplatil.co sa tyka tvojho auta ,tak ako vidim ,ze hlupostami sa chvalis a vsetko fotis ale ked uz su "problemy" tak dajak si tajnostkar.priklad hrdza,mas ju kopec na aute,a urcite ti uz radili aby si rychlo auto "zmaskoval" a predal...co aj pride.potom nezabudni k inzeratu dopisat ,ze top stav,ako byva zvykom.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime18/11/2011, 21:26

preco tajnostkar? ved som pisal ze auto ma odspodu hrdzu. na podlahe je odstranena ale na prahoch este nieje Sad inde uz nieje teda aspon o nej neviem. vsetka je predsa nafotena. nic neskryvam a preco by som ho mal predat. ano obcas som z autiaku smutny ked sa nieco objavi a neviem ako to odstranit ale neplanujem predaj Smile a s tou tvrdohlavostou mas pravdu. mozno niesom ani tak tvrdohlavy ako naivny. chlap mi pisal ze su uplne rovne tak som mu uveril. moja chyba.
neviem preco ale mam taky pocit ze na mna ludia zacinaju mat tazke srdce. sabrex sa vyjadril prvy a ty si druhy. spravil som nieco zle? pytam sa uplne normane lebo ak posobim nejak zle tak aby som to odstranil resp zlepsil.. sabrex sa uz nevyjadril tak ta prosim aspon ty sa vyjadri. dakujem
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime18/11/2011, 21:45

ziadne tazke srdce...len sa mi nepaci tvoja nerozhodnost...vsetko chces hned a nic z toho...tolko krat ti bolo pisane ,ze najprv auto aby bolo technicky sposobile a az potom ries kok.tiny,ako kola a pod...ak by si zacal trebars s kasnou a hrdzami tak urcite nekupujes kola a turbo kit bo sam uznas ,ze nic z toho...,mam pravdu???neoplati sa tlacit ecka do niecoho co nikdy nebude ono,tvoje auto nie je ulozenkou,a nim ani nebude kedze jazdis stale...a nase cesty to ani nedovoluju-si mlady viem,paci sa ti to,ale casom prides na to ,ze si zbytocne vyhadzoval ecka von oknom ,ktore aj keby si velmi chcel sa ti nikdy nevratia...a ten tvoj "biznis",nehnevaj sa ,je na smiech...toto je Slovensko Laughing tu nic nepredas... Wink
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime18/11/2011, 22:19

tie kola som potreboval na zimu nutne som nejake potreboval. hladal som barsake plechace len nech mam na zimu kolesa kedze 14-tky museli ist prec koli brzdam... toto bolo najlacnejsie co som nasiel fakt. na hrdzi predsa pracujem. nejde to tak rychlo kedze to robim sam ale robim na nej. mam naukepe vsetky prostriedky na osetrenie takze to zabera iba cas a nie peniaze. a ten moj biznis.. z velkej casti z toho mojho biznisu financujem auto Smile a turbo nieje tak celkom biznis. len som na skusku skusil dat na inzerat, ak sa nepreda tak sa nepreda ak sa preda kupim si ho znova Smile projekt je rozbehnuty turbo pojde dnu. neznamena to ze vsetko musi byt behom 2 mesiacov. ulozenka to samozrejme nieje kedze ho pouzivam ako daily ride.
s tym ci mas pradu... ano samozrejme ze mas pravdu ale len z casti. ja niesom taky ze potrebujem striedat auta. ak by som predal varianta tak vies co kupim? zase len mk3 variant. neviem preco mne sa to auto proste paci aj ked ma neskutocne vela chyb. auto je predsa investicia ktora sa nikdy nevrati a to ktorekolvek auto to sam ves. a s tou nerozhodnostou mas samozrejme pravdu. ja som taky a mnohokrat som na to doplatil. no mnohokrat mi to aj vyslo. preto je pre mna takze poucit sa z chyb ked mnohokrat to co spravim chyba nieje.
ale kazdopadne ti dakujem ze si odpovedal.. ak je este nieco kludne sa vyjadri
Návrat hore Goto down
patres46
Autoškolák
Autoškolák
patres46

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2011
Počet príspevkov : 70
Auto : Volkswagen Golf D CL Europe

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime19/11/2011, 01:15

sykye napísal:
tie kola som potreboval na zimu nutne som nejake potreboval. hladal som barsake plechace len nech mam na zimu kolesa kedze 14-tky museli ist prec koli brzdam... toto bolo najlacnejsie co som nasiel fakt. na hrdzi predsa pracujem. nejde to tak rychlo kedze to robim sam ale robim na nej. mam naukepe vsetky prostriedky na osetrenie takze to zabera iba cas a nie peniaze. a ten moj biznis.. z velkej casti z toho mojho biznisu financujem auto Smile a turbo nieje tak celkom biznis. len som na skusku skusil dat na inzerat, ak sa nepreda tak sa nepreda ak sa preda kupim si ho znova Smile projekt je rozbehnuty turbo pojde dnu. neznamena to ze vsetko musi byt behom 2 mesiacov. ulozenka to samozrejme nieje kedze ho pouzivam ako daily ride.
s tym ci mas pradu... ano samozrejme ze mas pravdu ale len z casti. ja niesom taky ze potrebujem striedat auta. ak by som predal varianta tak vies co kupim? zase len mk3 variant. neviem preco mne sa to auto proste paci aj ked ma neskutocne vela chyb. auto je predsa investicia ktora sa nikdy nevrati a to ktorekolvek auto to sam ves. a s tou nerozhodnostou mas samozrejme pravdu. ja som taky a mnohokrat som na to doplatil. no mnohokrat mi to aj vyslo. preto je pre mna takze poucit sa z chyb ked mnohokrat to co spravim chyba nieje.
ale kazdopadne ti dakujem ze si odpovedal.. ak je este nieco kludne sa vyjadri

pekne povedane =) no keby si nepisal tuto ze si to turbo kupil o 200€ lacnejsie ako ho predavas tak si mohol mat zaujemcu... kamos uz ti pomaly siel volat ... chcel to supnut do pola... ale teraz uz zohnal VR6 motor ale ak ho dobre poznam tak to turbo bude chciet =D casom .. =P
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime19/11/2011, 13:13

patres nikomu predsa nenutim pradaj. nieje prioritou pre mna predat turbo Smile
este budem reagovat na gabesza. rozmyslal som nad tym co si povedal ze ci naozaj nejdem od konca a podstatne veci davam bokom na ukor rozmarov ako turbo atd.. z casti mas pravdu ale auto ma zgeneralkovany motor, ma nove vacsie brzdy, podvozok zatial nieje problem DTS-ko zatial pruzi jak ma, na hrdzi ako som pisal pracujem. auto bude bez hrdze (aspon nacas teda). cize nevidim tam nejake tie technicke veci co by som mal riesit ako ty pises. jedine ta hrdza. a vrzgaju mi plasty v kufri to je asi vsetko. ako na kazdom starom aute som pripraveny ze casom vyskocia aj ine problemi ale s tym nic neurobim. proste ked sa nieco objavi opravim alebo to dam opravit ak to sam nebudem vediet Wink

a to turbo. to ze som ho kupil neznamena ze hned zajtra musi ist dnu Smile stale este zistujem co vsetko mi chyba a zhromazdujem chybajuce veci. komunikujem s ludmi ktory taketo nieco uz robili a najviac mi pomaha jeden cech co ma oturbenu vr6. ked budem mat vsetky veci az potom sa rozhodnem kedy turbo pojde dnu. predpokladam ze nastanu konflitky a to spapa este nejake peniaze takze este dosporim pobrigadujem, aby bolo navyse a az vtedy sa odvazim do toho pustit Smile

par dennych foto:
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1369
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1370s
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1372i
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1375a
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Dscf1376o
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime25/11/2011, 12:53

no parada. konecne som "opravil" dialkove ovladanie od centralu. nefungovalo no po pol dni hladania priciny to bol nejaky vadny kontakt v spinacne alarmu Smile uz funguje ako ma Very Happy

a tu este jeden virtualik co spravil kamos z vw clubu Smile huuusteeee fuuuuu

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Sykye
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime26/11/2011, 20:22

Smile tak toto už je iný falc ,to v reále by sa tam ani nevošlo , ale vyzerá to good ako celok , a pod kapotou tiež riadny bengál Twisted Evil
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime26/11/2011, 20:42

sykye napísal:
no parada. konecne som "opravil" dialkove ovladanie od centralu. nefungovalo no po pol dni hladania priciny to bol nejaky vadny kontakt v spinacne alarmu Smile uz funguje ako ma Very Happy

a tu este jeden virtualik co spravil kamos z vw clubu Smile huuusteeee fuuuuu

ja ti nevim scratch scratch scratch No No , daj tam origo do cierna listi. dolesti poriadne borbety a nevymyslaj voloviny, mam pocit ze na to auto j.bes stale vecsie sprostosti to turbo je tiez volovina nikda to tam nedas tak aby to bolo 100% spolahlive (mal si nakupit origo plasty v ciernej a nie turboset). radsej to daj do 100% stavu, dolesti, dolad detail a voz sa.
ja som tiez vesal , lepil kydal na to vselico a nakoniec som to dal do peciva a myslim ze je to ok.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime26/11/2011, 21:01

borbety neplanujem vymenit. je to len VT ktory spravil klubak z vw clubu. nepoziadal som on. chcel som prezentovat len jeho pracu.

na auto jebem sprostosti. spravila sa generakla spravili sa brzdy a podobne.. pre mna to sprostosti nie su. pracujem na hrdzi co je na tom sproste...

turbo: zatial nema zmysel vyjadrovat sa.

beriem vase nazori a vo velkom mate pravdu.

LajoVW: foto pre teba ze sa to tam vmesti. ale je to moc. mne sa to uz tak moc nelubi.
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Randoms018
Návrat hore Goto down
Lajovw+
Agent
Agent
Lajovw+

Male
Vek : 52
Registrácia : 13.04.2011
Počet príspevkov : 1541
Auto : AUDI A3 2.0TDI PD 125kW QUATTRO S-line ,ex VW GOLF 4 ,1,9 TDI PD 74kW ATD 2003

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime1/12/2011, 08:35

Smile mne by sa to možno aj lubilo, len v slovenskej praxi asi určite nieee pirat
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime13/1/2012, 15:04

spodna cast dokoncena (prahy listy podnarazniky). blato mokro takze je to zakydane zababrane. co uz je zima. uz len vrchnucast spravit a bude to ok..

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 20120113082508
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 20120113082458
Návrat hore Goto down
Matko11
Pilot
Pilot
Matko11

Male
Vek : 37
Registrácia : 28.01.2009
Počet príspevkov : 791
Auto : VW Golf IV TDI 81 KW

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime19/1/2012, 21:08

napisem ti to aj tu.... Smile mas to super.... len tak dalej.... a drzim palce aby sa ti podarili dokoncit vsetky tie plasty na cierno..... Wink
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime6/2/2012, 16:05

len tak...
Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 20120206151327
Návrat hore Goto down
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Vek : 38
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime6/2/2012, 16:54

DALLAS? cyclops Laughing To mi tak udrelo do oci, a variant fajnový.. kua, kde je to leto! Mad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast   Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast - Stránka 15 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Môj variant - postavme ho na nohy 2. cast
Návrat hore 
Strana 15 z 22Choď na stránku : Previous  1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 18 ... 22  Next
 Similar topics
-
» Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
» novy clubak cast 2
» Ulomena plastova cast na cerpadle, kde kupit?
» Zatekanie do kufru

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: