VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY

Goto down 
+5
gahan
gabesz0102
Karol
maro212
Lue121
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 3 Icon_minitime29/1/2013, 20:33

Karol napísal:
...díky...ten zámok som už mal raz dávno vybratý čo som ho musel komplet rozobrať, prečistiť a namazať, bo majiteľ predo mnou urval tú trubičku na ostrekovanie v motorčeku a zatekalo to tam, tak to bolo celé zplesnivené a nefunkčné...možno skúsim na to pozrieť, ale určite nebudem meniť celé zamykanie, kašlať na osvetlenie....skôr by som radšej sprevádzkoval zavieranie dverí od spolujazdcovej strany, bo dvere nesvietia a na palubovke sa neukazuje či sú dvere zavreté, alebo nie...len v jednej chvíly to pri jemnom dotyku dverí s kasňou pri zatváraní zareaguje, zasvieti, ale potom zasa zhasne...inak všetko na aute plne funkčné bez najmenšej chybičky, klop klop...dúfam, že sa mi hneď teraz za rohom niečo nedoserie...a v nedeľu som robil poriadok v interiéry hádam po roku, tak to teraz vyzerá super...je zima, tak nie na dlho...a ešte otázočka..tu sa písalo, že by tie štelovacie kolečká na prieduchoch mali svietiť? a ku žiarovke sa ako dostanem, bo mne to nesvieti...? vďaka
nemaš niekde svoju temu myslim auto alebo tak,lebo maš toho viacej a toto je tema k podsvieteniu ovladačov klimi, aby sme tu zbytočne nepisali o tom čo nepatri do tejto temy. čo sa tyk tych dvery tak maž bud zly mikrospinač(novy stoji 2,5€) alebo studeny spoj v zamku ,ktory treba prepajkovat je tu tema o tom a vela toho . tak isto aj ten kufro nemusis cely zamok stači ten mikrospinač zohnať. O prieduchoch podsvieteny mysliš asi pri mriezkach a to podsvietenie mali vačšinou len R32 alebo bory v lepšej vybave.
takze tu uz nepiš ohladom ostatnych veci ale pohladaj temu a v nej , ench je to prehladnejšie.,moderator to tu potom trošku premaže Smile
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 3 Icon_minitime30/1/2013, 07:41

díky za radu, som nevedel, že len ten mikrospínač sa dá vymeniť na dverách a je taký lacný...hmm.....no s tými dverami som to len konštatoval, preberal som to aj s Bacilusom myslím cez správy, takže zhruba viem čo a ako, ale ešte si to pozriem, lebo už nejde mikrospínač vôbec ani na zadných dverách...a tu písali chalani vyššie o tých prieduchoch, že to majú všetky golfy, tak preto sa pýtam...ja som si to tu už premazal celkom dosť... Laughing
Návrat hore Goto down

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» problem s radiom stale len huci a nic nejde
» vymena plastov stredoveho panelu
» dorabka klimy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: