VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY

Goto down 
+5
gahan
gabesz0102
Karol
maro212
Lue121
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
AutorSpráva
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 11:41

)

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:54, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 15:19

Karol napísal:
...a na akú značku chceš presedlať?..tipujem japonca, či? ;....inak osvetlenie batožinového priestoru je poriešené, bola zlá žiarovka, ale vôbec to nebolo na nej poznať a čachrovaním so šrobovákom som odpálil poistku...poistka na osvetlenie batožinového priestoru a vnútorného a iného osvetlenia je na pozícii č.14 (10A). ...každá jedna poistka nemusí istiť len jeden druh elektr. obvodu v aute, ale môže istiť aj viacero obvodov rozličného určenia...keď by ste potrebovali presne vedieť, ktorý obvod ktrorá poistka istí vo vašom aute, stačí si zavolať do Porsche Slovakia (tel.čísla:02/49262691 a 02/49262693) a podľa vášho VIN kódu vám to presne vedia povedať a nielen to, v podstate úplne všetko o vašom aute... Smile
...ani volat nemusis ,staci mat manual Laughing
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 15:54

...

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:54, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 17:06

...na viecku(kryte)poistiek je inac vyznacene ktora poistka je na co Razz ,a ked predosli majitel pomeni veci to ako vedia u vyrobcu podla vin??? Laughing a druha vec je ked nieco nesvieti tak ako prve sa "pozriem" na ziarovku a potom na poistky.Co sa tyka poistiek tak ked uz neviem fakt,ze ktora to je tak po jednom vytiahnem kazdu jednu a kontrolujem ktora je odpalena,ked uz...a dam tam spat taku aka tam bola(A)... Wink
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 18:50

.

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:55, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 19:31

..zboznujem ked niekto uz nevie do coho rypat tak tu ide "akoze " s povodom...to je take ubohe,hlavne od teba co uz ma 35r. ked vlastne mas vobec tolko.ja som hrdy na to odkial som a kde zijem.ja na rozdiel od teba tu neidem pisat o odpalenej ziarovke a zbytocne to tu nez@sieram...su to zakladne veci ktore sa dokonce preberali aj na kurze vodicskeho pri konstrukcii a udrzbe..asi si vtedy chybal...preto radsej vyvolavas a otravujes inych.ja na rozdiel od teba som ta neurazal ,ale u teba to bude tym intelektom...mozes mi tu vypisovat co chces,mne to zily netrha... ja mam viac" odlezane" pod autom ako ty na svojej postielke Razz ...tolko k tebe...
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 21:54

..

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:55, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 22:07

chlape ty sa vrat do skoly a zacni studovat historiu(huni ju aspon maju)...a uvidime kto sa bude hanbit viac Laughing ...skoda tu pisat a vysvetlovat niekomu nieco,ktory ani poondatu ziarovku nevie vymenit bez toho aby mu pomohli...
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 22:18

)

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:56, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 22:24

:

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:56, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime22/1/2013, 23:26

Laughing
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2013, 08:50

.

Naposledy upravil Karol dňa 24/1/2013, 23:57, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
selc
Pretekár
Pretekár
selc

Male
Vek : 31
Registrácia : 03.02.2012
Počet príspevkov : 305
Auto : ex Golf IV 1.6SR AKL, Passat B6 1.9TDi, Clio R III 1.4 16V

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2013, 19:50

Inak ja sa necakane spytam k teme, podsvietenie nastavenia fukarov maju vsetky 4ky vo vsetkych vybavach? Ja mam 2000 (myslim) v zaklade (ma akurat pozinkovanie, hmlovky ?su v serii) a nikdy mi to nesvietilo tak mi to ani nechybalo, akurat teraz mi to doplo, takze to ma byt podsvietene?
Návrat hore Goto down
http://firmicky.sk/
maro212
Autoškolák
Autoškolák
maro212

Male
Vek : 37
Registrácia : 23.05.2010
Počet príspevkov : 52
Auto : VW Golf Mk4 1.6 16V,2001 AZD

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime23/1/2013, 21:12

Very Happy hej hej,vsetky to mali,vymen ziarovku a bude aj tebe svietit Wink
Návrat hore Goto down
Domik
Začiatočník
Začiatočník
Domik

Male
Registrácia : 22.01.2013
Počet príspevkov : 8
Auto : Volkswagen golf IV

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2013, 17:44

dneska som aj ja vymenil tu ziarovku.. a setko fakci jak maa Smile) vdaka za rady chalani! Smile)
Návrat hore Goto down
TDC
Autoškolák
Autoškolák
TDC

Male
Vek : 40
Registrácia : 28.09.2010
Počet príspevkov : 147
Auto : VW Golf 4 1.9TDi

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime24/1/2013, 20:23

Very Happy do picule Karol, ty si exemplar .. na chalanov tu vypisujes kktiny, ze ti nikto neporadi a ked poradi tak radia picoviny .. ale picovina si ty .. poradili ti, ze mas vymenit ziarovku, ale nie PANKOKOTko odpise, ze ziarovka je dobra, tak ti poradia, ze mas kuknut poistky, jeb, PANKOKOTko zase odpise, ze poistky su ok ......... zaujimalo by ma ako si prisiel na to, ze v kabloch nemas stavu Very Happy .. a pak PANKOKOTko napise, ze bola chyba v ZIAROVKE !!!!! a ze bola odpalena POISTKA !!!!! .. uz chapes preco s tebou nechce mat nikto nic do cinenia ???? Chyba bude asi niekde inde ako v nas, kedze ako jediny tu mas s kazdym problem !!!!
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime25/1/2013, 00:02

..
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2013, 09:43

TDC...už som písal, že k tebe nemám čo dodať...najprv bol problém v mojich telefonátoch, potom v mojej orientácii(dodávam, že som čistý hetero), takže.....všetko som to tu vymazal, aby som tu nikoho tým nerušil, keď to sem nepatrí, ako tu niekto napísal....a za tú kuru sa ospravedlňujem, to dievča naozaj s tým nič nemá, len som bol vytočený tvojou bezchrbtovou trúfalosťou a úplnou absenciou sebareflexie....

no a k tomu osvetleniu v kufri, áno písal som, ako to celé prebiehalo a sám som tomu nerozumel...žiarovka bola dobrá na začiatku, ale ako som otvoril kufor, tak nesvietila, tak som skúšal kontakty, tie chvíľu nešli, potom zrazu šli a vtedy som to nechtiac prepóloval a odpálil poistku...poistku som vymenil, ale zasa som odpísal žiarovku neustálou manipuláciou s ňou...keď som vymenil aj tú, tak to šlo a všetko sa zdalo v poriadku...lenže ako som zavrel kufor a znova otvoril, tak to zasa nesvietilo a rozsvietilo sa to asi po troch minútach a tak to je doteraz...proste po otvorení kufra nesvieti a po pár minútach sa rozsvieti...asi bude chyba v nejako spínači, ktorý neviem ani kde je a určite serinkám naň len kvôli osvetleniu kufra...
a príde mi naozaj minimálne paradoxné, že ty tu píšeš o pánovikokotkovi...
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime28/1/2013, 19:48

Karol napísal:
TDC...už som písal, že k tebe nemám čo dodať...najprv bol problém v mojich telefonátoch, potom v mojej orientácii(dodávam, že som čistý hetero), takže.....všetko som to tu vymazal, aby som tu nikoho tým nerušil, keď to sem nepatrí, ako tu niekto napísal....a za tú kuru sa ospravedlňujem, to dievča naozaj s tým nič nemá, len som bol vytočený tvojou bezchrbtovou trúfalosťou a úplnou absenciou sebareflexie....

no a k tomu osvetleniu v kufri, áno písal som, ako to celé prebiehalo a sám som tomu nerozumel...žiarovka bola dobrá na začiatku, ale ako som otvoril kufor, tak nesvietila, tak som skúšal kontakty, tie chvíľu nešli, potom zrazu šli a vtedy som to nechtiac prepóloval a odpálil poistku...poistku som vymenil, ale zasa som odpísal žiarovku neustálou manipuláciou s ňou...keď som vymenil aj tú, tak to šlo a všetko sa zdalo v poriadku...lenže ako som zavrel kufor a znova otvoril, tak to zasa nesvietilo a rozsvietilo sa to asi po troch minútach a tak to je doteraz...proste po otvorení kufra nesvieti a po pár minútach sa rozsvieti...asi bude chyba v nejako spínači, ktorý neviem ani kde je a určite serinkám naň len kvôli osvetleniu kufra...
a príde mi naozaj minimálne paradoxné, že ty tu píšeš o pánovikokotkovi...
mikrospinač na osvetlenie kufra maš v zamku .musiš zhodiť tapec na kufri zamok von a potom ho uvidiš ,bud vymenit alebo len prečistit.
Návrat hore Goto down
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime29/1/2013, 11:52

...díky...ten zámok som už mal raz dávno vybratý čo som ho musel komplet rozobrať, prečistiť a namazať, bo majiteľ predo mnou urval tú trubičku na ostrekovanie v motorčeku a zatekalo to tam, tak to bolo celé zplesnivené a nefunkčné...možno skúsim na to pozrieť, ale určite nebudem meniť celé zamykanie, kašlať na osvetlenie....skôr by som radšej sprevádzkoval zavieranie dverí od spolujazdcovej strany, bo dvere nesvietia a na palubovke sa neukazuje či sú dvere zavreté, alebo nie...len v jednej chvíly to pri jemnom dotyku dverí s kasňou pri zatváraní zareaguje, zasvieti, ale potom zasa zhasne...inak všetko na aute plne funkčné bez najmenšej chybičky, klop klop...dúfam, že sa mi hneď teraz za rohom niečo nedoserie...a v nedeľu som robil poriadok v interiéry hádam po roku, tak to teraz vyzerá super...je zima, tak nie na dlho...a ešte otázočka..tu sa písalo, že by tie štelovacie kolečká na prieduchoch mali svietiť? a ku žiarovke sa ako dostanem, bo mne to nesvieti...? vďaka
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY   Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problém-nejde podsvietenie panelu KLÍMY
Návrat hore 
Strana 2 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» problem s radiom stale len huci a nic nejde
» vymena plastov stredoveho panelu
» dorabka klimy

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: