VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vymena plastov stredoveho panelu

Goto down 
5 posters
AutorSpráva
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male
Vek : 38
Registrácia : 08.02.2011
Počet príspevkov : 52
Auto : VW G4 1.9TDI 85kw

vymena plastov stredoveho panelu Empty
OdoslaťPredmet: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime9/2/2011, 01:29

Zdravim golfaci,

chcem sa vas spytat na stredovy panel, konkretne plasty na nom. ci sa ich dotknem ja ci spolujazdec s kolenom rukou ci dycham, picham .... stale to vrzga ....

....teda otazka znie... da sa plast vymenit za nejaky iny material? popripade odstranit plast tak, aby som tam mal nieco co nevrzga co nie je labilne a tak dalej?

... rozmyslal som ci napriklad sa neda z dreva vyhotovit podla plastoveho vzoru diely a neposkladat to.

som zufaly z tolkeho vrzgania...

.... pomoze ak tie plasty obtiahnem kvalitnou hrubou kozou?

daaakujem vam za tipy namety Wink
Návrat hore Goto down
kačo
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 02.03.2011
Počet príspevkov : 10
Auto : VW G4 1,4, BMW M3 E36 321PS 3,2L

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime2/3/2011, 15:16

kozou to nepomoze Wink skus dotiahnut na doraz skrutky aj ja som zufaly :g4b:
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime2/4/2011, 14:56

to je chroba vsetky IV skusenosti Smile aj mne to vrrrzga na tych sponach co do seba zaskakuju a vyriesil som to teflonovou paskou omotal som tie spony co zaskakuju do tej druhej obopinacej spony a preslo to ale vzdy nieco ine vrrzga na nevry fakt. Samotne riesenie okolo radia atd je dost slabe potrebovalo by to spevnit mal som to rozobrate radio som oblepil izolacnou paskou na miestach kde sa dotyka plastou a pomohlo to.Pozor na odvetranie radia Smile najviac co ma trapi je odkladacia skrinka pred spolujazdcom stou teraz bojujem Smile vrzga
Návrat hore Goto down
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime7/4/2011, 16:58

Cez leto budem riesti vrzganie od panelu cez klucky na dverach , vzadu , pasy ktore su nasponovane... prsote vsetko ... aa dam vediet jak som obstal a co som vymyslel .... rozmyslam, ze ak potiahnem vsetky plasty textiliou nejakou s vhodnou hrubkou tak ze prestanu prakticky tie plasty o seba trieta vsetk ostichne ... musim vyskusat na jednej casti.
Návrat hore Goto down
wl4do
Pretekár
Pretekár
wl4do

Male
Registrácia : 09.07.2009
Počet príspevkov : 539
Auto : MK IV 1999, 1.9 TDI, 66 kW, ALH

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime7/4/2011, 23:17

Tak to poznám, mne tam dokonca aj chýba nejaká tá skrutka a sem tam nejaká prasklinka a lieta to a vŕzga to.. otras.. chcelo by to nejaký stabilný kus niečoho..
Návrat hore Goto down
tarny
Autoškolák
Autoškolák
tarny

Male

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime8/4/2011, 16:24

ja som rozmyslal, ze spravim namiesto umelej hmoty rovnaky tvar z dreva napriklad abo tak, ale zase pri dopravnej nehode ma to moze aj zabit.ale myslim si ze obalit latkou do aut.. pekne spevnit penou ... a bude ticho snad
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male
Vek : 37
Registrácia : 25.01.2009
Počet príspevkov : 234
Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime8/4/2011, 16:37

mne najviac vrzgal ten kastlik, ktory je pred spolujazdcom a skusal som to podlozit vsetkym moznym a nic v podstate nepomohlo az dokym som to minuly tyzden nepodlepil samolepiacim tesnenim na okna a toto konecne zabralo. na dotyk to este trocha zavrzga ale pri jazde uz mam konecne klud Smile

pouzil som toto vymena plastov stredoveho panelu 436159,dim:326x400,mode:exact
Návrat hore Goto down
Flatronik1
Vodič
Vodič
Flatronik1

Registrácia : 16.03.2009
Počet príspevkov : 222
Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime8/4/2011, 23:11

MuFFin0 napísal:
mne najviac vrzgal ten kastlik, ktory je pred spolujazdcom a skusal som to podlozit vsetkym moznym a nic v podstate nepomohlo az dokym som to minuly tyzden nepodlepil samolepiacim tesnenim na okna a toto konecne zabralo. na dotyk to este trocha zavrzga ale pri jazde uz mam konecne klud Smile

pouzil som toto vymena plastov stredoveho panelu 436159,dim:326x400,mode:exact
Cawko to si prilepil po obvode na dvierka alebo obvode samotnej samotnej skrinky
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vymena plastov stredoveho panelu   vymena plastov stredoveho panelu Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vymena plastov stredoveho panelu
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zvaranie plastov KE
» vybratie plastov(okolo mriezok kurenia,spetakov...)
» Ozivovac Plastov

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: