VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem pri starte

Goto down 
+6
joru
zuzko
nikibad
dr_obesenec
MIRECC
Matus BJ
10 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Problem pri starte - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem pri starte   Problem pri starte - Stránka 2 Icon_minitime7/3/2011, 16:52

belo696 napísal:
tak som rad,ze si sa toho zbavil.....ja mam cisto benzin,takze to bude nieco ine.navyse mi zacali kolisat otacky niekedy aj po zahriati motora na neutrale,nie az v takej miere ale predsa,ako keby sem tam vynechal 1 valec,ale s akceleraciou ziadny problem
...moze to byt skrtiacou klapkou,skus ked ti motor bezi na volnobehu v neutraly popocuvat ci ti od skrtiacej klapky nepocut hrkotavy zvuk Wink
Návrat hore Goto down
belo696
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 15.01.2011
Počet príspevkov : 17
Auto : vw golf IV 1.8T 110KW

Problem pri starte - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem pri starte   Problem pri starte - Stránka 2 Icon_minitime9/3/2011, 15:59

takze som bol na diagnostike.....vyhodilo chybu BOHATA ZMES a vynechanie 1.valca.A este jednu nahodnu chybu(ci ako sa to vola).pokles tlaku medzi turbom a skrtiacou klapkou.

doteraz resp. do polroka menene sviecky,filtre,cievky....a dnes vycistena skrtiaca klapka.lambda sonda a egr ventil ok.Zaujimal by ma váš názor na tu bohatu zmes.......
UŽ MA TO NEBAVI,inak momentalne financne je to suchsie takze ziadny origo.servis alebo tak.dik za odpevede
Návrat hore Goto down

Problem pri starte
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» problem pri studenom starte
» problem pri studenom starte
» problem s motorom pri starte za studena..
» Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.
» klepanie vyfuku pri starte

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: