gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Problem pri starte 7/3/2011, 16:52 | |
| - belo696 napísal:
- tak som rad,ze si sa toho zbavil.....ja mam cisto benzin,takze to bude nieco ine.navyse mi zacali kolisat otacky niekedy aj po zahriati motora na neutrale,nie az v takej miere ale predsa,ako keby sem tam vynechal 1 valec,ale s akceleraciou ziadny problem
...moze to byt skrtiacou klapkou,skus ked ti motor bezi na volnobehu v neutraly popocuvat ci ti od skrtiacej klapky nepocut hrkotavy zvuk | |
|
belo696 Začiatočník
Registrácia : 15.01.2011 Počet príspevkov : 17 Auto : vw golf IV 1.8T 110KW Bydlisko : Handlová
| Predmet: Re: Problem pri starte 9/3/2011, 15:59 | |
| takze som bol na diagnostike.....vyhodilo chybu BOHATA ZMES a vynechanie 1.valca.A este jednu nahodnu chybu(ci ako sa to vola).pokles tlaku medzi turbom a skrtiacou klapkou.
doteraz resp. do polroka menene sviecky,filtre,cievky....a dnes vycistena skrtiaca klapka.lambda sonda a egr ventil ok.Zaujimal by ma váš názor na tu bohatu zmes....... UŽ MA TO NEBAVI,inak momentalne financne je to suchsie takze ziadny origo.servis alebo tak.dik za odpevede | |
|