VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
DZoZZo
Začiatočník
Začiatočník
DZoZZo

Male
Registrácia : 28.01.2011
Počet príspevkov : 3

Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Empty
OdoslaťPredmet: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime28/1/2011, 17:10

Zdravim, Ľudia.
Potreboval by som odbornú radu neviem čo ďalej. Môj problém spočíva v tom, že po prvom štarte (motor je studený) auto začne brutálne dymiť, pol ulice je pod mrakom dymu a motor šľape asi 1-2min nepravidelne, potom chytí správny rytmus a prestane aj dymiť. Po chvíle jazdy (motor ma prevádzkovú teplotu) nestava sa to vždycky, ale často, Idem asi na pol plynu, rovinka pridám a asi pri 2500ot/min ako keby mi prestalo pracovať turbo, strácam výkon auto nechce isť, ledva ho vytočím na 3000ot/min a max. klesá asi tak na 120km/h. Po vypnutí motora(chvíľke pauzi), po naštartovaní to zase ide niekoľko km všetko ok a tak zase to iste. Neviete čim to bude, bol som aj v servise kde mi vymenili žhaviče a repasovali čerpadlo, vymenili palivový filter a neviem čo ešte chvíľku to išlo v pohode ale tak sa to zase posralo, bol som tam a nevedia tomu prísť na chybu ani na PC. Prosím poraďte budem veľmi vďačný za každú radu. Ďik
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime28/1/2011, 21:37

aký motor?? ak TDI tak dymenie bude mat niečo spoločné s naftou alebo niečo podobné
a strata výkonu počas jazdy-turbo vypína pri vysokom tlaku... nefunčná regulácia tlaku alebo elektronicka cievka alebo podlak.Proste nenaklápa lopatky a turbo robí velký tlak tak ho počitač vyradí
Návrat hore Goto down
DZoZZo
Začiatočník
Začiatočník
DZoZZo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime29/1/2011, 13:05

motor to je 1.9tdi 66kw, takže aké je riešenie podľa teba? výmena tej elektronickej cievky? a čo sa dá robiť s nefunkčnou reguláciou tlaku?
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime29/1/2011, 15:24

musíš íst postupne,najprv skontroluj všetky podtlakové hadičky od turba až ku vakouvej pumpe(na pravej strane hlavy valcov).Ak budú dobré odpoj hadičku od turba a skús ustamy spravit podlak,mala by membrána na turbe chodit hore dole ak nie tak je vadná.Pokial sa to bude hýbat tak bude vadná tá cievka na regulaciu podtlaku.
Návrat hore Goto down
DZoZZo
Začiatočník
Začiatočník
DZoZZo

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime30/1/2011, 13:04

Diky za radu keď to bude fungovať dam vedieť
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 43
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime31/10/2011, 06:36

No ale si dal vediet Mad
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.   Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu. Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem s dymenim po starte a citelny pokles vykonu.
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem pri starte
» problem pri studenom starte
» problem pri studenom starte

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling-
Prejdi na: