Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf |
|
| Môj požierač penazí G2 | |
|
+22mr.palino inertt kaybi ato69 alfonso3006 Branik88 Matko11 Kukino2611 MIREC293 01lukasss01 Runcajz sykye jammie mato88 VILKO G1 eMeR stevocz gabesz0102 stewen SABREX lupo dr_obesenec 26 posters | |
Autor | Správa |
---|
gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 20:49 | |
| - dr_obesenec napísal:
- gabesz0102 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- gabesz0102 napísal:
- ..ja som k mojim tiez mal komplet vsetko ...a k tym imbusom...nie imbus sa ma tocit ale matica imbusom len pridrzis aby sa ti netocil,a povoluje sa vtedy ked je este auto na kolach na zemi...len aby si vedel!robota max na 1h a pol.treba na to ist trocha aj s rozumom... ...a aj hrdzava matica sa da povolit,trocha brzdovej kvapaliny na nu a par minut...
auto bolo na zemi a krutil som len trubkovým klucom ked uz o to ide, a k tej hrdzi pouzivam Wurth ( taký sprej na odstranenie hrdze zo zavitu len pre zaujimavosť ) hej len nevime ci by ti to trvalo 1.5 hod keby si zhanal matice a zaistovaci kruzok na poloos v sobotu poobede, HA ked je vsetko zvrete ...da sa to poskladat aj bez toho istiaceho kruzku.. a v sobotu poobede sa nerobi...prave kvoli takymto veciam. a ako mato pisal najprv sa pozri co ides robit a az potom rozoberaj ked mas k tomu vsetko.ten wurth-acky sprej poznam,nic moc...v Lidl-i mali za 2 eura na hrdzu,tak ten je ucinnejsi ako wurth...ale aspon mas poucenie do buducna.. viete pani ja pracujem od rana 6 hod do vecera 5 hod a od pondelka do piatku a nemam sajn kedy ba som to mohol inokedy robit
toto je parada clovek je trochen rozladený a hned je za debila ..nikto z nas ti nehovoril,ze si "debil"...mi sme nepisali v zlom,nabuduce budes mudrejsi a ak si nevedel ako na to,mal si napisat,ked vieme poradime... | |
| | | dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 20:55 | |
| - gabesz0102 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- gabesz0102 napísal:
- dr_obesenec napísal:
- gabesz0102 napísal:
- ..ja som k mojim tiez mal komplet vsetko ...a k tym imbusom...nie imbus sa ma tocit ale matica imbusom len pridrzis aby sa ti netocil,a povoluje sa vtedy ked je este auto na kolach na zemi...len aby si vedel!robota max na 1h a pol.treba na to ist trocha aj s rozumom... ...a aj hrdzava matica sa da povolit,trocha brzdovej kvapaliny na nu a par minut...
auto bolo na zemi a krutil som len trubkovým klucom ked uz o to ide, a k tej hrdzi pouzivam Wurth ( taký sprej na odstranenie hrdze zo zavitu len pre zaujimavosť ) hej len nevime ci by ti to trvalo 1.5 hod keby si zhanal matice a zaistovaci kruzok na poloos v sobotu poobede, HA ked je vsetko zvrete ...da sa to poskladat aj bez toho istiaceho kruzku.. a v sobotu poobede sa nerobi...prave kvoli takymto veciam. a ako mato pisal najprv sa pozri co ides robit a az potom rozoberaj ked mas k tomu vsetko.ten wurth-acky sprej poznam,nic moc...v Lidl-i mali za 2 eura na hrdzu,tak ten je ucinnejsi ako wurth...ale aspon mas poucenie do buducna.. viete pani ja pracujem od rana 6 hod do vecera 5 hod a od pondelka do piatku a nemam sajn kedy ba som to mohol inokedy robit
toto je parada clovek je trochen rozladený a hned je za debila ..nikto z nas ti nehovoril,ze si "debil"...mi sme nepisali v zlom,nabuduce budes mudrejsi a ak si nevedel ako na to,mal si napisat,ked vieme poradime... ok pohoda, ja som vedel ako co kde a kedy len som nepozeral presne ake naradie, ale ani o to nejde proste ma tie matice zaskocili, preto by som rad vedel ci tam mali byt ci nie, a nechapem ani preco mi vyskocili poloosi ked som nic ine nerozobberal iba tlmic hore a dole dva sroby a vymenil za nový, a kukam ze poloos je von z homokintaku, rsp obe poloosy..... | |
| | | gabesz0102 Agent
Vek : 42 Registrácia : 25.10.2008 Počet príspevkov : 1576 Auto : MK2,GIV Bydlisko : Kassa környék...
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 20:59 | |
| ...a ramena si nepodlozil????ja zvyknem heverom a potom nim aj pustam dole tlmice. | |
| | | dr_obesenec Profík
Vek : 39 Registrácia : 18.01.2009 Počet príspevkov : 1042 Auto : VW GOLF II 1.6 Bydlisko : Zlaté Moravce
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:06 | |
| | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:08 | |
| | |
| | | gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:14 | |
| | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:25 | |
| | |
| | | SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:34 | |
| ak niekto vyraba podvozok za 5 € tak mu nie je problem pribalit matku navyse,ak niekto vyraba za 100€,tak uz je to vydavok navyse,ber to aj z obchodneho hladiska trosku,ty by si daval nieco zadarmo k svojmu produktu? to je ako keby si k oleju a filtru dostal gratis vypustaci srob :-) to ako myslíš vážne? ak niekto vyrába podvozok za 5€ tak na všetkom šetrí nič tam nedá a ak niekto je renomovaný a predáva kvalitu tak tam nahádže všetko možné ,aby mal zákazník dojem ,že preňho robí maximum.
| |
| | | gabesz0102 Agent
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:41 | |
| | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 21:49 | |
| | |
| | | dr_obesenec Profík
| | | | SABREX Profík
Vek : 112 Registrácia : 09.06.2008 Počet príspevkov : 1247 Auto : VW GOLF MKIV kombajn Bydlisko : D.K.
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 22:10 | |
| pozri foto a vidíš či to tam je či nie: http://tuningautodoplnky.cz/katalog/golf-ii-jetta-ii-736 | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 11/10/2010, 23:00 | |
| - SABREX napísal:
- pozri foto a vidíš či to tam je či nie:
http://tuningautodoplnky.cz/katalog/golf-ii-jetta-ii-736 uz som to takto pozeral a bolo to tam , hold nejaky sudruh na to zabudol a ja som mal o jeden problem viacej , ale čest predajcovy mal ochotu to hned riesit , ale pohoda zivot ide dalej | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 00:07 | |
| nie tu poslednu matku som tam nemal,uz som ti to pisal ze som ju mal v sade s novym hornym ulozenim!!! dalsia vec,pre vas je to par centov,pre firmu je to par tisic,a ano Sabrex,myslim to vazne ako som to napisal,nie v kazdej firme dostanes vsetko,niekde sa plati za matky,sroby a ine pixoviny a inde sa plati za kvalitu,ja si radsej priplatim za kvalitu a kupim si tu posranu matku za par centov,milujem take hlasky ze v tej cene by to malo byt,nikto ti nekazal kupovat ten podvozok,mohol si si kupit radsej JOM,alebo inu sracku cinsku,kde by si mal vsetko,vlastne nemal,lebo ulozenia nedodava k podvozkom uz vobec nikto,takze podla vas by predsa v tej cene to ulozenie uz malo byt? stazujte sa u vyrobcu,mozno vase prosby vypocuje :-) | |
| | | mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 00:09 | |
| Sabrex,tie obrazky su ilustracne,to ani z daleka nie je podvozok na to auto ako je pisane :-) | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 08:38 | |
| - mato88 napísal:
- nie tu poslednu matku som tam nemal,uz som ti to pisal ze som ju mal v sade s novym hornym ulozenim!!! dalsia vec,pre vas je to par centov,pre firmu je to par tisic,a ano Sabrex,myslim to vazne ako som to napisal,nie v kazdej firme dostanes vsetko,niekde sa plati za matky,sroby a ine pixoviny a inde sa plati za kvalitu,ja si radsej priplatim za kvalitu a kupim si tu posranu matku za par centov,milujem take hlasky ze v tej cene by to malo byt,nikto ti nekazal kupovat ten podvozok,mohol si si kupit radsej JOM,alebo inu sracku cinsku,kde by si mal vsetko,vlastne nemal,lebo ulozenia nedodava k podvozkom uz vobec nikto,takze podla vas by predsa v tej cene to ulozenie uz malo byt? stazujte sa u vyrobcu,mozno vase prosby vypocuje :-)
Ja som nekupoval ulozenie v sade ale po kusoch vyslo to lacnejsie ako sada, co som sa cudoval. co sa týka matic rad by som vedel co by si robil keby ich nemas ako by si postupval, isto do obchodu a kupit??? M-ko vies a stupanie??? pokial vies aj to tak neni problem ale pochybujem ze ho vies tak potom uz problem je, ja som skusil matice za VW group a sedeli mi. A ja som necakal ze by ulozenia maly byt k tomu ale ked daju maticu dopredu tak preco nie aj dozadu??? Clovek tu napise nieco a hned je to v prdely....... keby som kupil podovzok XY a neboly tam, tak by si mi napisal vidis aka je to sracka ......... mam pocti ze si to nejak moc hrdo zastavas. ja som spokojny akurat trochen zaskocený ze to tam nebolo. Ked to tam nema byt tak pohoda. A keby chcem tak do podvozku naserem aj X krat viecej love ale naco ved to auto aj tak pouzivam len v lete a par km. NO jedno viem ked budem kupovet nove G (zhruba do polroka az 9mes. G6) tak uz to tu riesit voobec nebudem. Už radsej nie. Clovek sa tu akurat nasere. nic viacej. | |
| | | SABREX Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 15:14 | |
| dnes každý jazdí na JOM-e za pár €-čok a keď odíde kúpi druhý . M88 vieš ,že ťa mám rád ,ale nedá mi to- ty si mu predel ten štelovák,alebo len tak....?
| |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 15:31 | |
| - SABREX napísal:
- dnes každý jazdí na JOM-e za pár €-čok a keď odíde kúpi druhý .
M88 vieš ,že ťa mám rád ,ale nedá mi to- ty si mu predel ten štelovák,alebo len tak....?
nie od Mata ho nemam , a bol zabaleny v origo v skatuly aj previazany paskami | |
| | | mato88 VW Šialenec
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 17:05 | |
| menis prvy podvozok v zivote a si zaskoceny ze tam nie je matka,zaujimave,ale nevadi,za druhe,zase sa budem opakovat,keby si mal vzadu original VW podvozok,tak by ti ta matka pasovala,co z toho vyplyva? s prepacenim ale si riadne blby ked najprv rozoberies auto a potom zistis ze nemas naradie,ze ti nepasuju nejake matky atd,je to cisto tvoja blbost!! aj keby som kupil JOM,alebo KW,tak si v prvom rade pozriem co tam je,co tam nie je,vsetko skompletizujem a potom ked uz mam vsetko kompletne zacnem riesit demontaz a montaz!
je velmi zaujimave ze som predal uz X podvozkov aj JOM aj DTS,aj Vogtland,a velmi zaujimave ze nikomu nikdy tam nic nechybalo,ziadna matka,ani nic podobne :-) | |
| | | dr_obesenec Profík
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 12/10/2010, 20:41 | |
| - mato88 napísal:
- menis prvy podvozok v zivote a si zaskoceny ze tam nie je matka,zaujimave,ale nevadi,za druhe,zase sa budem opakovat,keby si mal vzadu original VW podvozok,tak by ti ta matka pasovala,co z toho vyplyva? s prepacenim ale si riadne blby ked najprv rozoberies auto a potom zistis ze nemas naradie,ze ti nepasuju nejake matky atd,je to cisto tvoja blbost!! aj keby som kupil JOM,alebo KW,tak si v prvom rade pozriem co tam je,co tam nie je,vsetko skompletizujem a potom ked uz mam vsetko kompletne zacnem riesit demontaz a montaz!
je velmi zaujimave ze som predal uz X podvozkov aj JOM aj DTS,aj Vogtland,a velmi zaujimave ze nikomu nikdy tam nic nechybalo,ziadna matka,ani nic podobne :-) MATO ja te nechapem, tvrdis ze tam ta matica nema byt tak co pises ze nikdy nikde nic nechýbalo ("ziadna matka"), Riso to nerisil povedal objednám origo a poslem ti ich a neriesil ci som blb alebo nie ci mam origo podvozok alebo nie, cize asi to tam má byt. no niesom s tých co budu trvat na tom ze rýchlo posli lebo ti to vratim a pododne. Hodil som s nim rec navrhol riesenia a bolo, preto mam pocit ze to tam malo byt, lebo keby nie povie my nema to tam byť musis si zohant nove. NIE??? pred tým než som to tam siel nahodit tak som pisal tebe , Sabremu a pytal sa co je este treba a obaja ste mi napísali ze IBA ulozenia nic viecej tak predsa nebudem riesit ci este aj nejaka matica alebo nie (teraz nevravim ze z vas niekto nieco zle povedal)!(SOM RAD ze ste mi pomohly). nevidim dovod preco by som nemal byt zaskocený ked raz nieco nieje tak nieje. a neviem co z toho robis vedu na 2 strany , myslim ze jednoduchsie by bolo povedat ano ta matica tam mala byt stala sa chyba ale co uz clovek je omylný, alebo nie ta matica tam nemala byt lebo sa pocita s tým ze pouzijes tu co mas na starom alebo zakupis novu a nemusely by sme tu riesit 2 strany blbosti. Nemyslis????? | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Môj požierač penazí G2 | |
| |
| | | | Môj požierač penazí G2 | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |
|