VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Môj požierač penazí G2

Goto down 
+22
mr.palino
inertt
kaybi
ato69
alfonso3006
Branik88
Matko11
Kukino2611
MIREC293
01lukasss01
Runcajz
sykye
jammie
mato88
VILKO G1
eMeR
stevocz
gabesz0102
stewen
SABREX
lupo
dr_obesenec
26 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next
AutorSpráva
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male
Vek : 39
Registrácia : 18.01.2009
Počet príspevkov : 1042
Auto : VW GOLF II 1.6

Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 20:55

a este jedno keby som zase nieco potreboval tak sa na R zase obratim Twisted Evil Twisted Evil
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:01

ty si vazne trubka,tie matky v tom baleni nemali byt,tie posledne vrchne na zadnych tlmicoch,tie si mas kupit sam,co si madar?? ziadna chyba sa nestala!! kokso,furt dokolecka to iste tu rozoberame.opakujem zas,tu matku si si mal kupit sam spolu v sade s hornym ulozenim!! preto som ti vravel ze potrebujes horne ulozenie! nevadi,ja uz to neriesim.radsej daj foto z boku :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:02

dr_obesenec napísal:
a este jedno keby som zase nieco potreboval tak sa na R zase obratim Twisted Evil Twisted Evil

hej,len Riso potom cely den vyvolava ze ci to tam ma byt alebo nema,je taky isty jelen z toho ako aj ty
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:14

ludia uvedomujete si ze tu na 3 stranach riesite jednu matku? Very Happy ja som lama ja riesim vsetko ale preboha nie matku na 3 strany Very Happy chalan ma stelovak konecne ma autiak na zemi tak sa tesme s nim ved o to slo dostat to na zem a uz je to na zemi. ok problemi boli no a co furt su dake problemi ked sa daco robi vzdy pride nieco necakane. serte na to vsetko je uz tak ako ma byt a hotovo. cakam reakcie na jazdne vlastnosti a dost uz o nejakej krepej matke...
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:31

mato88 napísal:
ty si vazne trubka,tie matky v tom baleni nemali byt,tie posledne vrchne na zadnych tlmicoch,tie si mas kupit sam,co si madar?? ziadna chyba sa nestala!! kokso,furt dokolecka to iste tu rozoberame.opakujem zas,tu matku si si mal kupit sam spolu v sade s hornym ulozenim!! preto som ti vravel ze potrebujes horne ulozenie! nevadi,ja uz to neriesim.radsej daj foto z boku :-)

ok som debil a hotovo dance dance dance dance dance
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:33

hmmm a teraz mam ist davat dole predný nárazník asi pojdem do servisu...........uz to inak nevidim skoda ze to nieje take lahko demontovatelne a opravitené ako zlozit celý karburátor z nových súciastok to asi nezvladnem Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:37

sykye napísal:
ludia uvedomujete si ze tu na 3 stranach riesite jednu matku? Very Happy ja som lama ja riesim vsetko ale preboha nie matku na 3 strany Very Happy chalan ma stelovak konecne ma autiak na zemi tak sa tesme s nim ved o to slo dostat to na zem a uz je to na zemi. ok problemi boli no a co furt su dake problemi ked sa daco robi vzdy pride nieco necakane. serte na to vsetko je uz tak ako ma byt a hotovo. cakam reakcie na jazdne vlastnosti a dost uz o nejakej krepej matke...

Mas pravdu.
Jazdne vlastnosti budu testované no najskor musim poriesit dake drobnosti dufam ze v sobotu to stihnem. ale skor nie ako ano, uvidime .
foto bude len si musim ist po nejaky zo svojich faparátov , mobil je onicom.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:39

daj aspon mobilom zajtra zatial to bude take promo Smile
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 21:46

Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Fotolzs

s výškou sa bude este experimentovat, tu je uz trochen vyssie aby som neskrel pneu a urcite nemienim riesit lemy

mohol by mi niekto poradit aky ma priemer hadicova spona- sk paska na homokinetaku, som ju nechtiac vyhodil mal som nahradnu no nemam a nechce sa mi nejak liest pod auto a merat to zajtra by som tom mozno stihol kupit.
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 22:02

isto prečo by mal byť blbý ?
preto ,že v eufórii zo štelováku pozabudol všetko detailne premyslieť?
a že niečo popsul ? nič sa nedeje dal to do normálu a nabudúce bude vedieť čo a jak.
nie všetci tu sú automechanici,alebo maníci čo sa dennodene špárajú v autách.
... ja za seba tvrdím,že Vlad od doby čo sa tu zjavil hodne pretvoril svoje auto a to k lepšiemu!
Maťo tiež by sa ti nepáčilo ,keby som sa hodil do tvojej témy a začal ti nadávať do hlupákov a lemplov ,lebo už druhým rokom nemáš žiadne pojazdné VW.( prizvem Jaráča a rozprúdime krutú VW polemiku :-) )
Dr.Vlad daj foto i zboku jaké to máš či tam teraz už ladia tie tvoje kolá či treba vačšie ,či ideš navariť nejaký pancier na vaňu ,keď si tak LOW a tak poďme pokecať troška nie sa tu urážať pre p!čovstvá !
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 22:07

ozaj na vanu urcite daco daj (vlastna skusenost Sad )
Návrat hore Goto down
jammie
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 12.12.2009
Počet príspevkov : 69
Auto : vw

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 22:32

normalne tam tie balony 13ky celkom pasuju. osobne som za zasterky ale bez nich je to lepsie Smile
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 23:28

SABREX napísal:
isto prečo by mal byť blbý ?
preto ,že v eufórii zo štelováku pozabudol všetko detailne premyslieť?
a že niečo popsul ? nič sa nedeje dal to do normálu a nabudúce bude vedieť čo a jak.
nie všetci tu sú automechanici,alebo maníci čo sa dennodene špárajú v autách.
... ja za seba tvrdím,že Vlad od doby čo sa tu zjavil hodne pretvoril svoje auto a to k lepšiemu!
Maťo tiež by sa ti nepáčilo ,keby som sa hodil do tvojej témy a začal ti nadávať do hlupákov a lemplov ,lebo už druhým rokom nemáš žiadne pojazdné VW.( prizvem Jaráča a rozprúdime krutú VW polemiku :-) )
Dr.Vlad daj foto i zboku jaké to máš či tam teraz už ladia tie tvoje kolá či treba vačšie ,či ideš navariť nejaký pancier na vaňu ,keď si tak LOW a tak poďme pokecať troška nie sa tu urážať pre p!čovstvá !

no co sa týka foto cez výkend kedze auto nemam doma resp kde bývam, ked bolo auto vo výske ako je vydno na 1 foto (predok a lip a ta tráva) tak by som pod lip nevopchal ani zápalkovú skatulku (keby ju polozím na skrtaciu casť) co by mi ani tak nevadilo ALE jak som sa pohyboval na dvore citil som- pocul ako predná kolesa skru o vnutorný plastový podblatník (nie velmi ale predsa) tak som to dal vyssie asi tak ze vopchám palec medzi falc a koleso, zadok je asi tak isto, kdze tam mám kupene tiez plastove nedkolesia-podbaltníky, tak to nemoze ist nizsie lebo ako som pisal nechcem zaklepávať lemy alebo nieco podobné. Ale ako sa vravý nikdy nehovor niky.
Čo sa týka vane, no mám nachystaný plech 4 mm ale kedy sa dostanem k navareniu neviem ani sam skor asi az koncom roka, skor mám starost o katalyzátor co tam je lebo ten je nizsie asi o 1 cm ako vana, tak neviem, vsetko je to o tom ako sa to bude spravat v zákrutách, tvrdé je to dost ale pruzí to nieje to uplna pevná TYČKA.

Co sa týka dlaších uprav tak asi uz len koza na kapotu a prelestit este lak-farbu.
raznýšlal som nad pneu 175/50 R13 len myslim ze by to nejak nepomohlo lebo by to sice kleslo o 2 cm ale blizie k falcu by to nebolo skor keby som tam dal pneu do Acka, ale na 6palcový disk r 13 ani neviem ake by som musle dat pneu lebo tam nejaky extra výber nieje a do vecsich nechcem ist, jednie do borbet A, ale tie sa okolo mna este o mna nepotkly.

zasluhu na zlepsení- smerovní mas aj ty tomu ver cheers
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 23:31

jammie napísal:
normalne tam tie balony 13ky celkom pasuju. osobne som za zasterky ale bez nich je to lepsie Smile

co sa týka zasteriek to ese stale uvazujem ked tam neboly mal som zaserinkane vsetko od predných dveri az po komplet zadok, no uvidime mozno ich dám dole a pouvazujem, ono zadne celo dole nieje uplne v 100% stave a nechem mu nalozit este tým ze tam pojde vsetok bordel.
ja si myslim ze tie 13 tam aj zatial-celkom pasnu , uvazujem nad kozou v bordovej farbe no to je len hypotéza.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime12/10/2010, 23:34

sykye napísal:
ozaj na vanu urcite daco daj (vlastna skusenost Sad )

ako som pisal na vanu je uz nachystaný plech ale pred casom som ju pretesnoval, netiekla ale aj tak kupil som new tesnenie a nejak sa mi nechce dvat to dole a pod. skor by som zohnal identicku a navaril to na nu a keby nieco tak vymením.

este sa chystam kupit kryt pod motor z dovodu ze ked parkujem vonku (obcas) tak si macky robie na motore noclaharen a uz to odnieslo zopár káblov a tapacír ktorý som menil za tu striebornú foliu na kurenárske trubky, na Roomster som dokonca svacol pletivo zospodu bo sa neda zohnat kryt ,

ked vlastne svacnem vanu co mozem vsetko poskodit okrem vane???? (hypotetická otázka )

Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Snmka0129

foto mojho riesenia ked uz sa inak nedalo
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime13/10/2010, 00:37

to pletivo ništ moc. Bude sa ti tam len bordel držať...
Čo sa týka vane a hypootázke, záleží ako silno ju švacneš a kde a čo trafíš. Môžeš ju len oškrieť, ale môžeš aj utrhnúť aj zo spodkom motora. Ale teraz keď si tak dolu, predsa nebudeš jazdiť rally ani kross, tak ak budeš trochu opatrne, ani kryt nepotrebuješ... Wink Je to sila zvyku a zručnosti. Inak pekný golfíček.
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime13/10/2010, 07:51

Runcajz napísal:
to pletivo ništ moc. Bude sa ti tam len bordel držať...
Čo sa týka vane a hypootázke, záleží ako silno ju švacneš a kde a čo trafíš. Môžeš ju len oškrieť, ale môžeš aj utrhnúť aj zo spodkom motora. Ale teraz keď si tak dolu, predsa nebudeš jazdiť rally ani kross, tak ak budeš trochu opatrne, ani kryt nepotrebuješ... Wink Je to sila zvyku a zručnosti. Inak pekný golfíček.

hmm praveze nie (robia okolo ZM dialnicu a bordelu je tu pozehnane ale nejak sa to tam nedrzi co som pozera) je to najlepsia volba lebo celokryt sa na toto auto neroby, pech by bol tazky a rezonoval by aky bol zle uchytný a plast?? hmm je tam výfuk potrubie tak som nechcel nejak riesit ohýbanie koly teplu , a pletivo?? lahke, nerezonuje, nekladie odpor, a hlevne je ze mi uz nemozu macky roztrhat znova tapacír, ono to nastve ked mas auto ani ledva rok (vysolíš zan cez 500 tacov. (sk))a otvoris kapotu a diera v tapacire ako mraky, a kedze je tam dost elektriny nechel by som riesit posekané kable , takto budem riesit aj feliciu , a kedze na G sa da kupit kryt tak ten kupim.

sak ja viem ze si budem muset davat este vacsi pozor.
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime13/10/2010, 09:05

to pletivo je úplná k....!na .
buď sa na vaňu navarí poriadne 10 mm železo ,alebo sa dá pod auto kovový kryt motora.
poskúšaj, pojazdi na aute a daj ho do takej výšky,aby ti vyhovovalo ,lebo pri peknom znížení ti ostane na retardéry výfuk a keď budeš vychádzať v z nejakého podjazdu tak si to odnesú i prahy.(poskúšaj a zvoľ si svoju výšku,aby sa na tom dalo jazdiť a následne choď na geošku)
(proti mačkám sú spreje ,alebo skús psie chlpy -ja nato mám rýchlu metódu zvanú malorážka)
bordovú kožu nie! stredy kolies do orange?
https://www.youtube.com/watch?v=1rCibJ5pDbQ&p=DA622B517188668A&playnext=1&index=17
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime13/10/2010, 10:05

Pozrite co som dnes nasiel na predaj http://volkswagen-golf.autobazar.eu/16-cl-id1828695.html ako je to mozne....???

Preco ho predavas???
Návrat hore Goto down
dr_obesenec
Profík
Profík
dr_obesenec

Male

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime13/10/2010, 10:28

SABREX napísal:
to pletivo je úplná k....!na .
buď sa na vaňu navarí poriadne 10 mm železo ,alebo sa dá pod auto kovový kryt motora.
poskúšaj, pojazdi na aute a daj ho do takej výšky,aby ti vyhovovalo ,lebo pri peknom znížení ti ostane na retardéry výfuk a keď budeš vychádzať v z nejakého podjazdu tak si to odnesú i prahy.(poskúšaj a zvoľ si svoju výšku,aby sa na tom dalo jazdiť a následne choď na geošku)
(proti mačkám sú spreje ,alebo skús psie chlpy -ja nato mám rýchlu metódu zvanú malorážka)
bordovú kožu nie! stredy kolies do orange?
https://www.youtube.com/watch?v=1rCibJ5pDbQ&p=DA622B517188668A&playnext=1&index=17

co sa týka toho pletiva, ako by si to riesil strilat do motora??? to je blbost , myslim roomster, dal som pletivo a mam pokoj davat tam dake chlpy?? chcem to mat ciste nie zadrbkane. spreje funguu docasne, viem lebo som nejaky cas robil v sklade kde to mali a sam majitel povedal ze su na H....

Na G chcem dat kryt nie z dovodu znizenia ale z dovodu maciek , koly znizeniu dam na vanu ocelový plech o hrubke 4mm. ale az casom.

vjazd do garaze mam asi priblizne lomeny ako na tom videu a v pohode prahy az tak nizko, niesu , jedine coho sa bojim je KATalyzátor bo ten mam fakt nizko uz som na nom raz postal a to este nebolo nizko Very Happy Very Happy nabral som do tej mriezky (na KAT mam ochrannu mriezku ) kamienky a potom som to sypal za sebou asi 2 km.

nie stredy uz do orange nedam lebo uz boly a vobec sa mi to nepacilo, biela mi vyhovuje, kozu by som aj poriesil vo farbe ale poteboval by som videt vzoku, a to asi nepojde cize asi len ciernou. ale keby bola aspon presivanan bordovou nitou. ale to by som si asi dal urobit uz sam po kupe.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Môj požierač penazí G2   Môj požierač penazí G2 - Stránka 7 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Môj požierač penazí G2
Návrat hore 
Strana 7 z 20Choď na stránku : Previous  1 ... 6, 7, 8 ... 13 ... 20  Next

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Môj Golf-
Prejdi na: