VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

prehrievanie motora

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
pogo22
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 42
Registrácia : 30.04.2009
Počet príspevkov : 81
Auto : VW Golf 1.6TD r.v.1985

prehrievanie motora Empty
OdoslaťPredmet: prehrievanie motora   prehrievanie motora Icon_minitime17/8/2010, 15:14

Priatelia, mám problém. Mám 1.6TD, zatiaľ mám nezapojený ventilátor, ale motor sa mi zohreje cez 90°C na voľnobehu, vrchná hadica chladiča je horúca, ale spodná je studená. Skúšal som prepláchnuť chladič, ten zapchatý nie je. Možno vodná pumpa, ale tá bola v poriadku pred rokom (rok sa na aute nejazdilo). Viete mi prosím poradiť, čo by to mohlo byť? Ďakujem.

PS: termostat a víčko nádržky sú nové
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: prehrievanie motora   prehrievanie motora Icon_minitime17/8/2010, 15:25

vodná pumpa -odkrúť víčko na expanznej a vidíš či cirkuluje chladiaca alebo nie.....
Návrat hore Goto down
kuukoo
Začiatočník
Začiatočník
kuukoo

Registrácia : 10.12.2008
Počet príspevkov : 37
Auto : VW golf 1,8i RP

OdoslaťPredmet: Re: prehrievanie motora   prehrievanie motora Icon_minitime30/9/2010, 21:01

stava sa ze sa ti mzalepi termostat a neotvara kukni aj to
Návrat hore Goto down
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

OdoslaťPredmet: Re: prehrievanie motora   prehrievanie motora Icon_minitime1/10/2010, 10:35

Mne konkretne sa uz stalo ze som kupil novy termostat a bol na chuja.... Skus co ti radi sabrex a ak sa ti bude zdat ze voda cirkuluje tak skus vyhodit termostat von poskladaj to bez neho a uvidis potom ci bude spodna hadica studena... Ak tam nieje term. tak to nema co brzdit a zohreje sa to vsedko rovnomerne takze by si vedel ze co to je tym alebo nie... No ak ani to nepomoze tak mozu byt upchane niektore kanaliky a to moze sposobovat presne tento problem...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: prehrievanie motora   prehrievanie motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

prehrievanie motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prehrievanie motora
» Prehrievanie motora
» Prehrievanie motora
» Prehrievanie 1,6 74kW motora - Climatronic

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: