VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Prehrievanie motora

Goto down 
4 posters
AutorSpráva
dusan72
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 27.05.2009
Počet príspevkov : 2

Prehrievanie motora Empty
OdoslaťPredmet: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime27/5/2009, 09:26

Prosim o pomoc,mam problemy s prehrievanim, na Golfe III plus r.v 1997, prvy krat som pri vyvretej vode po asi 6km jazde vymenil termostat, potom vyzeralo vsetko OK,sice na kratke vzdialenosti, ale pri jazde nad 30 km mi opat zacala stupat teplota a vsetko sa zopakovalo. Ked sa teplota splhala uz na 100, termostat akoby aj spustal, 2-3x bolo na budiku vidno ako teplota trochu klesla, ventilator tiez fungoval, ale potom uz zacala voda vriet.
Som zufaly, ak mate s tymto skusenost, pomozte prosim.
Návrat hore Goto down
Z-aciatocnik
Autoškolák
Autoškolák
Z-aciatocnik

Male
Vek : 39
Registrácia : 16.12.2008
Počet príspevkov : 137
Auto : Golf III 1.6 74 KW 96´AFT

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime28/5/2009, 06:58

Ja som mal tiez podobny problem, ale motor som mal naopak stale podchladeny. Vymenil som termostat a nic sa nezmenilo... Ta som termostat vybral a vyskusal, bol zly, kupil som dalsi a uz vsetko ide ako ma... Nehovorim, ze to je pre teba schodne riesenie, ale mam skusenosti, ze ani novy termostat nemusi byt funkcny...
Návrat hore Goto down
dusan72
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 27.05.2009
Počet príspevkov : 2

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime28/5/2009, 19:50

Dakujem za postreh, vraj to je cidlo ventilatora, uvidim ci pomoze vymena.
Návrat hore Goto down
tufi
Vodič
Vodič

Male
Registrácia : 07.08.2007
Počet príspevkov : 151
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime28/5/2009, 20:49

Ak ventilator fungoval ako si pisal a voda aj tak vyvrela tak to moze byt bud zly termostat alebo pripchaty chladiaci system.
Návrat hore Goto down
ozi
Vodič
Vodič
ozi

Male
Vek : 41
Registrácia : 29.08.2008
Počet príspevkov : 174
Auto : VW Golf III 1.8 97 ADZ

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime29/5/2009, 20:38

este to moze byt aj vodna pumpa, ze nie je celkom dobra cirkulacia kvapaliny
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Prehrievanie motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: