VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Prehrievanie motora

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
qeterm
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.10.2013
Počet príspevkov : 3
Auto : VW Golf IV 1.6 98'

Prehrievanie motora Empty
OdoslaťPredmet: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime12/10/2013, 07:54

Zdravím, včera večer mi palička na budíkoch o teplote motora začala ukazovať viac v podstate ako by mala tak som auto odstavil a doma a nechal ho tak. Dnes ráno som auto naštartoval a hneť po naštartovaní mi teplota motora stúpla na 90 čo sa mi nestáva a znovu sa palička začala posúvať na vyššie teploty. Viete mi povedať čo je s tým ? nesvieti mi ani žiadna kotrolka nič pozeral som aj návod pri štartovaní kontrolka svieti no v poriadku zhasne.

Za odpoveď ďakujem.

Prehrievanie motora 4u45
Návrat hore Goto down
qeterm
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 11.10.2013
Počet príspevkov : 3
Auto : VW Golf IV 1.6 98'

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime12/10/2013, 17:00

Skúšal som teda doliať aj destilovanú vodu do chladiacej nádrže ale stále tá teplota stúpa.
Návrat hore Goto down
markovic
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 40
Registrácia : 07.10.2011
Počet príspevkov : 2
Auto : golf 4

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime29/12/2013, 08:06

zdravim mam problem na svojom MK4 ze mi to netopi.po vymene termostatu sa to obcas umudri ale obcas pocas jazdy mi to samo od seba prepne na studeny vzduch a potom zasa na teplo.k tomu vsetkemu mi pri jazde do kopca alebo veciemu zatazeniu motora stupne teplota az na 130 C a blika cervena kontrolka.voda sa vo vyrovnavacke nevari iba obcas straca.ak idem otvorit vyrovnavacku tak to iba zasici a voda sa zdvihne hore sama od seba.pumpa menena pri 150 000 ( teraz mam 200 000) a termostat pred dvomi tyznami.ventilator funguje normalne .po vypnuti motora este toci cca 3-5 min.
Návrat hore Goto down
http://markovicmaros@slnet.sk
markovic
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 40
Registrácia : 07.10.2011
Počet príspevkov : 2
Auto : golf 4

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime29/12/2013, 08:11

markovic napísal:
zdravim mam problem na svojom MK4 ze mi to netopi.po vymene termostatu sa to obcas umudri ale obcas pocas jazdy mi to samo od seba prepne na studeny vzduch a potom zasa na teplo.k tomu vsetkemu  mi pri jazde do kopca alebo veciemu zatazeniu motora stupne teplota az na 130 C a blika cervena kontrolka.voda sa vo vyrovnavacke nevari iba obcas straca.ak idem otvorit vyrovnavacku tak to iba zasici a voda sa zdvihne hore sama od seba.pumpa menena pri 150 000 ( teraz mam 200 000) a termostat pred dvomi tyznami.ventilator funguje normalne .po vypnuti motora este toci cca 3-5 min.
Návrat hore Goto down
http://markovicmaros@slnet.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Prehrievanie motora   Prehrievanie motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Prehrievanie motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» prehrievanie motora
» Prehrievanie motora
» Prehrievanie 1,6 74kW motora - Climatronic

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: