VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?

Goto down 
+56
stevo21
wl4do
Blitzkrieg
NR-VLADO
ma314bi
miso6612
kepro
buco6770
kosovec
Nagasaki
OverGo
pithon6
Pit-Bull
ozi
Kukino2611
miso325
alfonso3006
pipo40
sabady
zuzko
paiser
pozno
Boro88
Tyouko
MuFFin0
Dreik
Ico05
Baty
Kully-GIII
sound361
tomec
Lucko
Adamec21
SHOFER
dramatiq
dazo
baxo
golfmanik
baciluss
VWGolf3
klickop
jozef.79
mato500
tono55
vw5sport
spd001
grgac
LONGI530
ivco85
Pheppo
seven72
apophis
seka4
mato88
Sharkygolf
kazatel
60 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Adamec21
Vodič
Vodič
Adamec21

Male
Vek : 37
Registrácia : 22.03.2008
Počet príspevkov : 223
Auto : VW Golf IV 1.8 GTI (UpgradE)

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime8/9/2008, 13:33

ja som mal afto 2 tyzdne a o 5rano ma chitili 10 metrof od domu a vypitali si 2000 + techničak siel na polianky koli foliam na prednych oknach.... a pred 2 mesiacmi som mal mensiu nehodu v 20 km/h rychlosti som odbocoval a typek s golf variant mi šupol do zadnych dveriii a preliačil mi ich + chytil aj zadny blatnik a šupol rovno do kolesa a skryzil mi celu napravu...skoda ze dali vinu mne ze som si rezol zakrutu o 20 cm na jeho polku...
aky su oni sikovny ked ich niekto 5 min predomnou podplati v tej skorumpovanej dodafke,vodicak mi nechali-pokutu som neplatil-akurat mi ma dojist pozvanka viete kam(ze tam ma budu riesit)ale uz to mam vybavene cez kamosa ani ist tam nemusim ale aspon 5ku musim dat panovi v zelenom aby sa secko vybavilo bez problemov....ale co uz napravu som vymenil na kolene doma a o 2 dni som behal...dvere uz mam, este vyklepem ten zadny blatnik a mozem ficat dalej do uprav...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime8/9/2008, 17:43

kamos si kupil golf mkIII VR6 klasicku 2.8... "mal" ho asi tyzden a tak ked siel zo SC do NR odbocoval z hlavnej na vedlajsiu. Postavil sa blizsie k ciare aby odbocil ale cakal na auto s proti smeru aby preslo a verte neverte to proti iduce auto ho "suchlo" asi tak ze auto bolo rozflakane po okoli kedze ho sejmol jeep. Jeoho golficek mu lezi na dvore a zaver je taky ze bude rozpredavat a nakoniec zber surovin affraid inak dostal pokutu za to ze stal v protismere ai 15 cm... kedze nemal ani dva roky VP tak mu ho vzali
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime8/9/2008, 21:24

na slovensku je to tak...taky j.bnuty ludia a policajti su neni asi siroko daleko....nezavidim mu teda vobec.
Návrat hore Goto down
tomec
Vodič
Vodič
tomec

Male
Vek : 41
Registrácia : 23.08.2008
Počet príspevkov : 153
Auto : VW Golf IV, 1.9TDI, 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime20/9/2008, 18:31

Pridam aj ja perlicky. Nakolko som z MY dost casto chodim do BA na porady a skolenia. Raz som isiel v piatok z porady po racianskej(uz pomaly koniec BA) a isiel som rovnomerne s ostatnymi, mozno trosku rychlejsie Shocked a samozrejme, ze pri slovnaftke ma odchotil. Samozzrejme za dobry den a tie keci.... a pan vodic ste si vedomi akou ste isiel rychlostou, ja som sa tak hlboko zamyslel pozrel na tachometer a zapotil, ze 100? on sa len pousmial a povedal ze to zasa nie, ale ze ci som si vedomi ze som este v obci. Ja mu na to ze aj ale ponahlam domu z porady na ktorej som bol od rana. On kukol na vodicak a zapotil, ze mam 1000 rokov papiere a taku chybu spravim a vyslo z neho ze za 2000 Sk, ale ze mam stastie ze tu neni nejaky magor ci co, ze mi da zlavu na 1000Sk. Ja kuknem do penazenky a tam kilo, ze nemam hovorim a on mi povedal nech idem vytiahnut a este mi aj povedal kde je bankomat. Som sa vratil dal mu liter, on mi povedal, ze nech si davam pozor (bolo akurat zamracene) a nabuduce,ze ma chce stretnut niekde radsej na pive na MY. Ja som mu zapotil ze radsej nieco domace a sme sa pekne rozlucili.
Druha pokuta 2000Sk za nedovolene otacanie na svetelnej krizovatke, som potom koleginu vysadil a oni stali uz za mnou, som stiahol okno chytil sa za hlavu a zacal, ze sedlak v meste a hned dostane pokutu, mlady policajt sa opytal, ze ci som prvy krat v BA a ja ze aj a on mi ze mi da 50% zlavu, ze ci mam.Ja som nemal tak mi vypisal a siel dalej Cool
Návrat hore Goto down
sound361
Autoškolák
Autoškolák
sound361

Vek : 36
Registrácia : 10.05.2008
Počet príspevkov : 73
Auto : Golf VR6

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime12/10/2008, 12:50

7500sk za buracku+2mesiace odobraty vodicsky

Naposledy upravil sound361 dňa 12/10/2008, 17:33, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
Kully-GIII
Pretekár
Pretekár
Kully-GIII

Male
Vek : 42
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 452
Auto : Audi A4 S-line avant 2,5 TDI , fotrov G IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime12/10/2008, 17:30

ja zatim dvojku za rychlost

asik mam velke stastie
Návrat hore Goto down
http://palo.kulich@gmail.com
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Vek : 39
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime12/10/2008, 19:42

kolieska som nemal zapisane v TP, že či viem a take, a ja že nič netusim, take som kupil atd. na 3x !!!!!!!!!!!!!! vypisal šsek, mal som to za 500 kačiek
Návrat hore Goto down
Ico05
Pretekár
Pretekár
Ico05

Male
Registrácia : 25.08.2008
Počet príspevkov : 368
Auto : VW GOLF IV TDI

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime23/10/2008, 14:55

ja mam jeden zakaz vjazdu isiel som odviest kamosku na bus a presiel som asi 2m za znackou tam som sa otocil a a oni hned zamna pana a podivana pre celu autobusovu stanicu v HE ako keby som bol diler abo co zacali mi auto prehladavat vsetky doklady chceli pana beka ci viem co som spravil ja ze hej a on tak ze za zakaz vjazdu je pokuta do 2000sk a prave mi prisiel vhod jeden chlapik co vosie do toho zakazu kde ja ael on presiel celou ulickou a ja hovorim ta mne 2000sk a on co vezmete mu VP tak na mna pozrel hovori kolko mas pri sebe ze 600sk ta on dobre za 500sk fuuu ale razia nenormalna bola.....

a potom si spominam este na jednu to bolo teraz v lete prekrocil som rychlost kde bol 60 usek castych dop. nehod tak mi nameral 81km/h pana skoro mi zobral vodicak ja ani nevedel ze co som spravil ked ma stopol je to dlha rovinka tak co to 81 clovek si ani neuvedomuje a bol to chlapcisko co ma 20rokov ten policajt ho poznam este ked ja som maturoval tak on nastupil na tu skolu ale nakoniec no " mal by som to hlasit a bla bla " som s toho vysiel pokutou 2000sk ale ma on na mna zalusk bo aj minule ma stopol ale bola tam s nim kamoska co policajtka je ta nas pustila ech musim sa mat napozore asi auto ho provokuje abo co .... Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
http://voldenuit.us/
Dreik
Pilot
Pilot
Dreik

Male
Registrácia : 30.08.2007
Počet príspevkov : 847
Auto : GIV 1.9 TDi PD 85Kw AJM , Audi A4 1.6

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime23/10/2008, 17:03

parkovanie na trave 300 a pokuta za rychlost 1000,- Evil or Very Mad
Návrat hore Goto down
MuFFin0
Vodič
Vodič
MuFFin0

Male
Registrácia : 25.01.2009
Počet príspevkov : 234
Auto : GIV 1,9 TDI 66kW AGR

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime25/1/2009, 12:17

prekrocenie rychlosti o 50km/h a "pokuta" 10000sk...pekne som sa z toho poucil a teraz dodrzujem rychlosti (samozrejme v ramci normy Smile ) ...a potom este take drobnosti ako otacanie sa na svetelnej krizovatke 200sk a dialnicna znamka za 1000sk...
Návrat hore Goto down
Tyouko
Vodič
Vodič
Tyouko

Male
Vek : 38
Registrácia : 12.01.2009
Počet príspevkov : 295
Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime26/1/2009, 17:19

na zeleznicnom 2000sk,a ked som kupil auto hned za Rimavskou prekrocenie 40km/h po dohovore 1000sk Embarassed
Návrat hore Goto down
Boro88
Pretekár
Pretekár
Boro88

Male
Registrácia : 28.11.2008
Počet príspevkov : 390
Auto : Golf III GTi 16v,spotrebak Regata 1,9TD :-)

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime30/1/2009, 15:22

ja 2000sk za rozmer pneu.... mal som sirsie o 1cm ....175ky namiesto 165... koko....i
Návrat hore Goto down
pozno
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 44
Registrácia : 10.12.2007
Počet príspevkov : 136
Auto : Golf 2 1,8 GTI 16V PL

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime10/2/2009, 23:29

ja osobne golf na voziku tahany za golfom... 10 000 Sk

kamarat 750EUR francuzko vraj namerasli 179 a zakaz soferovania na 3 dni a vodicak poslali postou domou

keby sme boli francuzi sme v base....

a rekord ma 4601 EUR v kamione Smile
a zaplat a vratime ti kamion

NO WAY NO LIMIT NO FEAR
Návrat hore Goto down
paiser
Začiatočník
Začiatočník
paiser

Registrácia : 26.08.2008
Počet príspevkov : 9
Auto : VW Golf IV Variant 1,6SR

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime17/4/2009, 19:47

a jaj takze 13000SK + 500SK a 10 mesiacov pěšky
a potom v Rumunsku 170LEU na 50tke mi namerali 97km/h ale tuším som to dodnes nezaplatil
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime17/4/2009, 23:29

hmmm 60 ecok minuly tyzden ked som bol na cervenom kameni a cestou do smolenic pokuta za elektrony a za vyfuk heh zavada odstranena vyfuk vymeneny za tdi a kolesa uz su v technickom naklady cca vyfuk novy 65eur a 40 eur zapis do kolies do TP a 33 eur ked som predal ten sportovy takze dufam ze uz to bude ok Neutral
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2009, 00:29

zuzko napísal:
hmmm 60 ecok minuly tyzden ked som bol na cervenom kameni a cestou do smolenic pokuta za elektrony a za vyfuk heh zavada odstranena vyfuk vymeneny za tdi a kolesa uz su v technickom naklady cca vyfuk novy 65eur a 40 eur zapis do kolies do TP a 33 eur ked som predal ten sportovy takze dufam ze uz to bude ok Neutral

cosi tam mal za kola? 15?16? nemozem si pomoct ale je to smiesne ako tie buzny zelene vedia byt dolezite ked vidia pekne auto tak hned cekuju zaco vsetko mu daju pokutu,chudaci j.......
Návrat hore Goto down
sabady
Začiatočník
Začiatočník
sabady

Male
Registrácia : 31.03.2009
Počet príspevkov : 9
Auto : golf IV, 1.9 TDi, 81 KW, tmavá modrá

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2009, 16:47

mne chceli za rychlost 130 mimo mesto zobrat papiere Very Happy chvalabohu som to zjednal na 2.000 SKK Laughing
Návrat hore Goto down
zuzko
Agent
Agent
zuzko

Male
Registrácia : 04.09.2007
Počet príspevkov : 1724
Auto : opel vectra 2.0 16V

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime18/4/2009, 20:45

Lucko napísal:
zuzko napísal:

cosi tam mal za kola? 15?16? nemozem si pomoct ale je to smiesne ako tie buzny zelene vedia byt dolezite ked vidia pekne auto tak hned cekuju zaco vsetko mu daju pokutu,chudaci j.......
lucko mal som tam 16" 195/45 a dojebkali ma aj za vyfuk no uz snad nebudu vsetko je uz ok inak ked nezarobia na seriovkach ked prejde take potuningovane auto alebo ktore aspon dako vyzera tak hned si mydlia ruky ze zarobia
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime19/8/2009, 21:40

takze mna dnes namerali na 90tke som siel 111km/h...mal som to za 100 EUR, taky stary drzi a sprosty policajt.
Návrat hore Goto down
pipo40
Začiatočník
Začiatočník
pipo40

Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 6
Auto : VW Golf mk4 1,9TDi 130ps

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime26/8/2009, 07:41

ha zatial asi smutno povedane vediem pred mesiacom a nieco ma namerali isiel som 121 Km/h ale dedinu 650€ ukecal na 500€ a bez vodicaku pokial som nezaplatil ...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 4 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?
Návrat hore 
Strana 4 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Blikanie je na pokutu
» kolko ste zaplatili? ANKETA ?kde a za kolko...?
» 1.6 alebo 2.0 :/
» 1.8t alebo 2.8

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: INÉ :: Kniha Rekordov-
Prejdi na: