VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?

Goto down 
+56
stevo21
wl4do
Blitzkrieg
NR-VLADO
ma314bi
miso6612
kepro
buco6770
kosovec
Nagasaki
OverGo
pithon6
Pit-Bull
ozi
Kukino2611
miso325
alfonso3006
pipo40
sabady
zuzko
paiser
pozno
Boro88
Tyouko
MuFFin0
Dreik
Ico05
Baty
Kully-GIII
sound361
tomec
Lucko
Adamec21
SHOFER
dramatiq
dazo
baxo
golfmanik
baciluss
VWGolf3
klickop
jozef.79
mato500
tono55
vw5sport
spd001
grgac
LONGI530
ivco85
Pheppo
seven72
apophis
seka4
mato88
Sharkygolf
kazatel
60 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
AutorSpráva
Anonymný
Anonymný

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime17/6/2008, 20:04

klickop napísal:
mohol by som sa vykašlať nechal by som tam vozík a šiel domov
Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
vw5sport
Vodič
Vodič
vw5sport

Male
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 216
Auto : vw golf5 2.0 TDI 103kw

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime17/6/2008, 20:05

tak potom je to v pohode (tak dlho sa chodi s dzbanom po vodu kym sa nerozbije) Laughing
Návrat hore Goto down
vw5sport
Vodič
Vodič
vw5sport

Male
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 216
Auto : vw golf5 2.0 TDI 103kw

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime17/6/2008, 20:07

klickop napísal:
mohol by som sa vykašlať nechal by som tam vozík a šiel domov
a nico vacsie tam nemate?
napr tatra s hydraulicku rukou, na to netreba extra povolenie Cool
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime17/6/2008, 20:21

máme tam Daf a Liazku s hydraulikou rukou , bager , vysokozdvižné vozíky a také prkotiny čo sú v stavebninách
Návrat hore Goto down
VWGolf3
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 36
Registrácia : 12.06.2008
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf3, 1,4 1997

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime18/6/2008, 09:48

Ahojte....
No tak začínam pekne postupne. Najprv 5000 za nebezpečnú jazdu...Mal som Škodu 120 a v zime na snehu v predľženej zákrute som driftoval, a počas driftu som predbiehal bielu Fábiu...No už asi viete...Policajti na súkromnom aute.... Ale islo to bez papierov a bez zápisu...Mal som šťastie a "dorbých" policajtov.

Potom 13000 + 500 a odovzdal som vodičák na 16 mesiacov....Dôvod nechcem rozoberať....Potom ešte 5000, aby my vrátili po 8 mesiacov....

V apríli 2008 - 1000skk do vrecka za telefonovanie+pás...Naraz

A nakonieč asi pred troma týždňami 5000skk do vrecka....Za rýchlosť...Smer z Bratislavy do Komárna... 168 KM/h namiesto 70 KM/h...

No asi toľko...
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime18/6/2008, 15:33

VWGolf3 napísal:
Ahojte....
No tak začínam pekne postupne. Najprv 5000 za nebezpečnú jazdu...Mal som Škodu 120 a v zime na snehu v predľženej zákrute som driftoval, a počas driftu som predbiehal bielu Fábiu...No už asi viete...Policajti na súkromnom aute.... Ale islo to bez papierov a bez zápisu...Mal som šťastie a "dorbých" policajtov.

Potom 13000 + 500 a odovzdal som vodičák na 16 mesiacov....Dôvod nechcem rozoberať....Potom ešte 5000, aby my vrátili po 8 mesiacov....

A nakonieč asi pred troma týždňami 5000skk do vrecka....Za rýchlosť...Smer z Bratislavy do Komárna... 168 KM/h namiesto 70 KM/h...

No asi toľko...

no ty si ina sikulka Very Happy niketo vraza peniaze do auta a ty podporujes ekonomiku Very Happy Very Happy Very Happy
Návrat hore Goto down
VWGolf3
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 12.06.2008
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf3, 1,4 1997

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime19/6/2008, 10:20

No...Ale to sú všetky také prípady (no jeden nie), že každý spravý chybu....Ale nie každého chytia...Jedine raz som nemal pás, a hned ma chytili...Aj pred tým, aj po tom som vždy mal... Ale no čo sa dá robiť...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime19/6/2008, 14:48

No hlapci kukam jak puk Shocked Ste tu same individuaaa Laughing Asi by som sa mal tiez trochu "polepsit" lebo zatial som zaplatil len mestskym 200sk za parkovanie na travniku. Aj to iba prednymi kolami. Normalne mi je az blbo ze sa nemozem pochvalit nejakou serioznou cifrou Embarassed
Ale samozrejme nebudeme malovat certa na stenu pale
Návrat hore Goto down
mato500
Pilot
Pilot
mato500

Male
Registrácia : 08.01.2008
Počet príspevkov : 730
Auto : Golf IV TDI AJM

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime25/6/2008, 23:10

chlapci dnes v KE 2 litre - rychlost Very Happy:D
aj kola mi kontrolovali Very Happy nic nemohli Very Happy
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male
Vek : 41
Registrácia : 27.11.2007
Počet príspevkov : 1081
Auto : VW GOLF IV ASZ TDI

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime26/6/2008, 06:32

VWGolf3 napísal:
Ahojte....

No asi toľko...

ty si iny manik, no teba to asi bavi kua, gratulujem Laughing ale uz to nerob, je to kopec penazi, aspon keby si na vodu jazdil What a Face
Návrat hore Goto down
baxo
Vodič
Vodič
baxo

Male
Registrácia : 07.07.2008
Počet príspevkov : 286
Auto : G3 1,9GTD - crash, teraz riadim Ford Fusion

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime18/7/2008, 09:09

ja nemam vela zazitkov s policajtmi prvy bol bez pokuty ked ma stopli este na felde s deravym vyfukom(fakt to hucalo afro ) a tiez sa im nepacili modre ziarovky, to bolo v TT, pan poliacajt ma najprv chvilu strasil ze mi zobere papiere, ale potom sa spytal ze kde pracujem, ja som nanho spravil smutne oci doplnene beznadejnym vyrazom v tvari ze v blave, on sa nadomnou zlutoval a poslal ma "doprec"...

druhy zazitok bol s mojim golfikom mal som ho 3-4 dni a samozrejme v pondelok rano do prace v 40tke som to roloval asi 75, zastavili ma, ani sa nepytal ci viem ako rychlo som isiel proste mi oznamil ze som isiel 59km/h a nad 60 je to o papiere ze ci som si toho vedomy? ja som este spal tak ze ano. on ze to bude za 2litre, ci to vybavime na mieste alebo postou? pozrel som do penazenky a ze na mieste. nastala chvilka ticha ked policajt nechapal ze nekladiem ziadny odpor... tak sa sam zjednal, ze to bude za liter. Potom si skontroloval SPZ,EK,STK, vratil sa a asi mu nedalo ze mam ocka jak vevericka viete co... tak ci som vcera vecer pil, ja som sa hlboko zamyslel a ze nie. tak mi dal fukat. samozrejme ze nic. tak mi este vysvetlil preco je tam ta 40tka a poprial pekny den Very Happy
tak zapiskali gumy a uz som isiel iba tych 59km/h ako mi povedal.
Návrat hore Goto down
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime22/7/2008, 20:27

tak ja som spravil v anglicku taky priestupok ze som nemal zakonnu poistku.
vyslo ma to asi na 20 000 sk v prepocte + basa na 24 hodin, mal som aj sud, brali mi DNA.
bola to trpka skusenost, no ale co uz. u nich sa to berie prisne. neprajem nikomu zazit.
Návrat hore Goto down
kazatel
Pretekár
Pretekár
kazatel

Male
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 308
Auto : vw golf IV 1.9 GTI TDI

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime8/8/2008, 23:49

v base?..jou-jou hotel gratis nema kazdy cheers
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f8/topic-t651.htm
dazo
Autoškolák
Autoškolák
dazo

Male
Vek : 39
Registrácia : 20.07.2008
Počet príspevkov : 90
Auto : VW Golf III, 1,6

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime10/8/2008, 21:01

no a ešte dodám ja Smile pred dvomá týždnami Smile naša krásna dolnozemska v petržalke ako keby sme ich každú chvílu v stelaservise nepočuli. Tak som došiel na pumpu a nevšímol som si že šli celú dobu za mnou modrá fabia so SC značkou Smile

priestupky:
1) pás som nemal Smile mal som len som si ho stihol skôr odopnuť ako sa oni pristavili vedla mna Smile
2) nedovolené otáčanie sa na križovatke Smile
3) rýchlosť tam je povolena 60km/h a zistil som že som šiel len 93km/h - prekročenie o 30 v obci Smile

suma sumárum Smile 2tis. Smile
posledna veta: "pán vodič vážte si svoj vodičský"
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t1385.htm
golfmanik
Profík
Profík
golfmanik

Male

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime10/8/2008, 21:06

kazatel napísal:
v base?..jou-jou hotel gratis nema kazdy cheers

ty srandista... zadara teple jedlo k tomu a kava.. ale vyzeralo to ako pre psa..
vobec som nemal chut jest..
Návrat hore Goto down
dramatiq
Pretekár
Pretekár
dramatiq

Male
Vek : 42
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 684
Auto : 335i coupe

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime26/8/2008, 12:01

tak vcera som vybocil na 500metrov dialnice ako som sa vracal cez Kittsee a stalo ma to 120Eur hajzli si tam pekne ryzuju, bacha nato Exclamation Exclamation Exclamation
Návrat hore Goto down
http://www.metal-finish.sk
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime26/8/2008, 12:34

dazo napísal:
no a ešte dodám ja Smile pred dvomá týždnami Smile naša krásna dolnozemska v petržalke ako keby sme ich každú chvílu v stelaservise nepočuli. Tak som došiel na pumpu a nevšímol som si že šli celú dobu za mnou modrá fabia so SC značkou Smile

priestupky:
1) pás som nemal Smile mal som len som si ho stihol skôr odopnuť ako sa oni pristavili vedla mna Smile
2) nedovolené otáčanie sa na križovatke Smile
3) rýchlosť tam je povolena 60km/h a zistil som že som šiel len 93km/h - prekročenie o 30 v obci Smile

suma sumárum Smile 2tis. Smile
posledna veta: "pán vodič vážte si svoj vodičský"

Dazo ked sa dari tak sa dari Very Happy inak pozor!!! neradim vam pridavat aj tak v prekrocenej rychlosti ked vas tlaci zo zadu audi ci passat Very Happy mna to stalo skoro vodicak lebo neskor som zistil ze to boli fizli affraid
Návrat hore Goto down
tono55
Pilot
Pilot
tono55

Male
Registrácia : 25.01.2008
Počet príspevkov : 885
Auto : položené

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime26/8/2008, 12:35

Najblizsie ked pojdete do Rakuska alebo Nemecka je dobre si dat pozor na týchto pánov

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 800px-Segway_Polizei_2

Staci si predstavit ze vidis ze ta nieco taketo zastavuje v späťáku a chytíš kŕče Very Happy Laughing Laughing
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime26/8/2008, 12:46

vidiet ich v spatnom akurat o 90 stupnov vzad Very Happy
Návrat hore Goto down
SHOFER
Vodič
Vodič
SHOFER

Male
Registrácia : 25.04.2008
Počet príspevkov : 164
Auto : GOLF III GTI 2.0

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime3/9/2008, 19:14

mna naposledy chytili bukvicaci, vraj mi nesvieti jedno svetlo.. ja ze ok..a v tom si ten mudrejsi z nich vsimol ze nemam pás, tak som im nehal pjetikilo Very Happy
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?   Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok? - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Koľko ste najvac zaplatili za pokutu alebo priestupok?
Návrat hore 
Strana 3 z 6Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6  Next
 Similar topics
-
» Blikanie je na pokutu
» kolko ste zaplatili? ANKETA ?kde a za kolko...?
» 1.6 alebo 2.0 :/
» 1.8t alebo 2.8

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: INÉ :: Kniha Rekordov-
Prejdi na: