| Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu | |
|
+52Marmarik Ramzes5 Dusan535 NR-VLADO dragon9 kaybi michalio25 ma314bi demik32 sad47 djpetersnv Woody33 andrejs MarOnFX Daffko pablo1 Veduci luboss86 maro212 nikibad Zaruch Daniello goggo futy 26peto Jano Mitu triple777 vladomiki Zolko Tyouko Jojo sdi Flatronik1 Scarp modry golf Jahoss SPIKEBOY Skywo apophis romando Baban-PP ivco85 sk_wizard actor4 real71 Marshall_G_IV boraTDI STANLEYBN tono55 seka4 baciluss joe vantara 56 posters |
|
Autor | Správa |
---|
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 11/2/2009, 12:17 | |
| - modry golf napísal:
- dik a este by som sa chcel opytat mozno blbost ale keby som chcel MFA musia sa menit komplet budiky?lebo mne by to MFA stacilo dakujem
Tak skoro som ani nepochopil tvoju otazku... Musia sa cele budiky....nie je moznost ze by si tam len ten dislplej dorobil Pozri sa do FAQ v sekcii interier a uvidis ake rozne budiky sa daju dat do auta. | |
|
| |
modry golf Autoškolák
Registrácia : 20.09.2008 Počet príspevkov : 81 Auto : golf slovakia Bydlisko : ZA
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 11/2/2009, 12:28 | |
| ano to som myslel ze ci nejde dorobit len ten displej dikes | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 11/2/2009, 12:33 | |
| - modry golf napísal:
- ano to som myslel ze ci nejde dorobit len ten displej dikes
to nie je len vec displeja...ine budiky znamenaju inu EEprom pamat,resp. iny obsah EEprom pamate....to znamena ze na dany displej su presne naprogramovane...maximalne co ide urobit je displej vymenit ak mu odchadzaju segmenty...ale zase iba za rovnaky typ aky bol povode... v podstate vies do tvojho auta dorobit hocico...otazka je kolko chces investovat....ä ale najlacnejsie riesenie pokial nemas CAN je MFA...alebo NeCAN polodot budiky.. ak mas CAN az priamo v budikoch..tak stacizohnat canovy polodot alebo maxidot....+ samozrejme packu a cidlo teploty...a neaku kabelaz... | |
|
| |
modry golf Autoškolák
Registrácia : 20.09.2008 Počet príspevkov : 81 Auto : golf slovakia Bydlisko : ZA
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 11/2/2009, 12:39 | |
| dakujem ivco to som sa len tak spytal ale ako hovoris otazka je kolko investovat a mne sa uz dotoho moc vrazat nechce vydrzim aj bez PC ale dakujem za radu sorry uz nebudem ivco slubujem tam davat tie otazky nevedel som ale diki za odpoved | |
|
| |
baciluss VW Junior
Vek : 44 Registrácia : 05.09.2007 Počet príspevkov : 2241 Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii) Bydlisko : VWalacky
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 11/2/2009, 12:46 | |
| - modry golf napísal:
- dakujem ivco to som sa len tak spytal ale ako hovoris otazka je kolko investovat a mne sa uz dotoho moc vrazat nechce vydrzim aj bez PC ale dakujem za radu sorry uz nebudem ivco slubujem tam davat tie otazky nevedel som ale diki za odpoved
Ivco z faq-u som to natvrdo zmazal... modry golf najprv ti oznamim ze tvije auto ma CAN...nasiel som schemu ale uz podla roku vyroby to bolo skoro jasne ze tam bude. NO a podruhe....DO FAQ sa nepisu take veci ako si napisal...FAQ je miesto kde sa uz pisu hotove rady a navody...z toho co tam uz je ta to mohlo napadnut. Tak nabuduce bacha | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| |
| |
Skywo Začiatočník
Vek : 42 Registrácia : 29.11.2008 Počet príspevkov : 32 Auto : Golf IV 1.9 SDI Bydlisko : Liptovský Hrádok
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 11/2/2009, 14:31 | |
| Uz som na ten FAQ prisiel.... | |
|
| |
modry golf Autoškolák
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 12/2/2009, 14:05 | |
| ok baciluss tak po prve dakujem za radu a ochotu a po druhe prepac ale nenapadlo ma to a bacha bacha a som rad ze si to natvrdo zmazal | |
|
| |
Scarp Vodič
Registrácia : 29.12.2008 Počet príspevkov : 243 Auto : VW golf IV Bydlisko : Žarnovica , prechodne BA
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 12/2/2009, 18:12 | |
| Zdarec tak tato tema ma maximalne zaujima mam velky zaujem o tempomat a nove budiky co mi budu ukazovat dojazd teplotu atd atd mam Golf 4 1,9 tdi motor ALH 2001 kolko by ma to vslo Eur dokopy material aj s robotou ak by to teda bol niekto ochotny dorobit ? | |
|
| |
SPIKEBOY Profík
Registrácia : 01.10.2008 Počet príspevkov : 1064 Auto : PASSAT 3C Bydlisko : Nové Zámky
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 12/2/2009, 18:14 | |
| Ďakujem, že si položil túto otázku aj za mňa, som zvedavý. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 12/2/2009, 18:15 | |
| - Scarp napísal:
- Zdarec tak tato tema ma maximalne zaujima mam velky zaujem o tempomat a nove budiky co mi budu ukazovat dojazd teplotu atd atd mam Golf 4 1,9 tdi motor ALH 2001 kolko by ma to vslo Eur dokopy material aj s robotou ak by to teda bol niekto ochotny dorobit ?
Packu by som vedel zohnat ale budiky ti mozem len odporucit a na ceskom fore si ich kup...Pozapajam ...namontujem. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| |
| |
Scarp Vodič
Registrácia : 29.12.2008 Počet príspevkov : 243 Auto : VW golf IV Bydlisko : Žarnovica , prechodne BA
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 12/2/2009, 18:18 | |
| - baciluss napísal:
- Scarp napísal:
- Zdarec tak tato tema ma maximalne zaujima mam velky zaujem o tempomat a nove budiky co mi budu ukazovat dojazd teplotu atd atd mam Golf 4 1,9 tdi motor ALH 2001 kolko by ma to vslo Eur dokopy material aj s robotou ak by to teda bol niekto ochotny dorobit ?
Packu by som vedel zohnat ale budiky ti mozem len odporucit a na ceskom fore si ich kup...Pozapajam ...namontujem. budiky zohnat viem chalan vo VW klube ponukal ale orientacne co to vyjde vsetko dokopy aj s tovjou robotou aby osm mal financnu rezervu a cistu predstavu ? kludne aj cez pm mozme doriesit ak nechces pisat verejne | |
|
| |
Flatronik1 Vodič
Registrácia : 16.03.2009 Počet príspevkov : 222 Auto : Vw Golf IV 1.9 Tdi PD 74 kw + chip Bydlisko : Kosice - Okolie
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 17/3/2009, 18:03 | |
| Cawko. Nasiel som packu na tempomat ale pekne drahu 3300 este v Sk nevie niekto o lepsej ponuke? | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 17/3/2009, 18:11 | |
| - Flatronik1 napísal:
- Cawko. Nasiel som packu na tempomat ale pekne drahu 3300 este v Sk nevie niekto o lepsej ponuke?
pm | |
|
| |
Jojo sdi Pretekár
Vek : 50 Registrácia : 13.02.2009 Počet príspevkov : 490 Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov Bydlisko : Zálesie
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 13/4/2009, 11:51 | |
| takze rad vam odporucim obratit sa na dr. Bacilussa,ja mam od vcera jeho zasluhou uz namontovany pal.pc polodot a je to super vec. a za tie peniazky,co to momentalne ponuka v inzercii,je to skoro zadarmo. | |
|
| |
Tyouko Vodič
Vek : 38 Registrácia : 12.01.2009 Počet príspevkov : 295 Auto : Golf IV TDI, ALH, Highline Bydlisko : Humenne
| |
| |
Zolko Začiatočník
Vek : 38 Registrácia : 22.06.2009 Počet príspevkov : 20 Bydlisko : Rimavská Sobota
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 23/6/2009, 11:19 | |
| Zdravim. Tiez mi uz davno chyba v aute palubny pocitac a ako citam neni to problem domontovat, jediny problem mi bude asi zohnat nove budiky bo mam uz tie nove chromovane. Auto je 1,6 benzin rok vyroby 2003. Kod motora BCB. Zaujimalo by ma ci sa to da vobec spravit na mojom aute a ci nevie nahodou zohnat take budiky a popripade cena montaza. Dakujem. | |
|
| |
baciluss VW Junior
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 23/6/2009, 11:56 | |
| - Zolko napísal:
- Zdravim.
Tiez mi uz davno chyba v aute palubny pocitac a ako citam neni to problem domontovat, jediny problem mi bude asi zohnat nove budiky bo mam uz tie nove chromovane. Auto je 1,6 benzin rok vyroby 2003. Kod motora BCB. Zaujimalo by ma ci sa to da vobec spravit na mojom aute a ci nevie nahodou zohnat take budiky a popripade cena montaza. Dakujem. Cau pozri si inzerciu...napr tu: http://www.vwgolf-club.net/forum-f19/topic-t3556.htm | |
|
| |
ivco85 VW Junior
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 23/6/2009, 12:08 | |
| - Zolko napísal:
- Zdravim.
Tiez mi uz davno chyba v aute palubny pocitac a ako citam neni to problem domontovat, jediny problem mi bude asi zohnat nove budiky bo mam uz tie nove chromovane. Auto je 1,6 benzin rok vyroby 2003. Kod motora BCB. Zaujimalo by ma ci sa to da vobec spravit na mojom aute a ci nevie nahodou zohnat take budiky a popripade cena montaza. Dakujem. mam rovnaky kod motora...je to jedna z poslednych variant ..takze CAN az v budikoch...IMMO 3 included. to znamena ze ak by si zohnal CANovy maxidot tak staci budiky nahodit a bude ti ukazovat presne aj ktore dvere mas otvorene....pretoze je to vsetko napojene cez CANovu zbernicu..aj dverne jednotky..takze ich presne rozpoznava... ale co mi je divne ..BCB a nemas ani polodot?????? | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu | |
| |
|
| |
| Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu | |
|