VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu

Goto down 
+52
Marmarik
Ramzes5
Dusan535
NR-VLADO
dragon9
kaybi
michalio25
ma314bi
demik32
sad47
djpetersnv
Woody33
andrejs
MarOnFX
Daffko
pablo1
Veduci
luboss86
maro212
nikibad
Zaruch
Daniello
goggo
futy
26peto
Jano
Mitu
triple777
vladomiki
Zolko
Tyouko
Jojo sdi
Flatronik1
Scarp
modry golf
Jahoss
SPIKEBOY
Skywo
apophis
romando
Baban-PP
ivco85
sk_wizard
actor4
real71
Marshall_G_IV
boraTDI
STANLEYBN
tono55
seka4
baciluss
joe vantara
56 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
AutorSpráva
sk_wizard
Začiatočník
Začiatočník
sk_wizard

Male
Registrácia : 11.07.2008
Počet príspevkov : 30
Auto : Golf IV 1.4

Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime7/10/2008, 13:23

caf pani chcel by som pc dal by sa dorobit ten cerveny stredovy mam r.v 2000 a kod motora AXP cislo budikov neviem by som musel rozobrat a ak mi viete poradit kde by som ho zohnal a ak niekto vie pod cim sa da najst na ebay.de.diki
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime7/10/2008, 17:31

vsetko co sa tyka tejto problematiky je uz v podstate popisane v historii temy.. podla roku vyroby usudzujem ze mas CANove budiky..takze to je ten jednoduchsi pripad...takze budes potrebovat nove budiky( s DOTom) , novu pravu packu a niekoho kto ti to spojazdni
btw. vo FAQ mas popis aj s obrazkami ako to vyzera....
Návrat hore Goto down
Baban-PP
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 85

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2008, 18:30

Dalo by sa to hodit aj na mojho? Identifikačne číslo motora je AKQ
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime21/10/2008, 18:54

Baban-PP napísal:
Dalo by sa to hodit aj na mojho? Identifikačne číslo motora je AKQ
rok vyroby?....
ale 100% sa to da povedat podla kodu budikov...FAQ
Návrat hore Goto down
Baban-PP
Autoškolák
Autoškolák

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 85

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime23/10/2008, 18:07

rok je 99 a kod budikov zistim
Návrat hore Goto down
romando
Začiatočník
Začiatočník
romando

Male
Registrácia : 09.11.2008
Počet príspevkov : 5
Auto : VW Golf IV 1,9 TDi, 81kw

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime1/12/2008, 21:04

Pani a mne by slo dat maxidot do mojho?Resp.viem, ze by to slo, ale ci to bude ta lahsia cesta alebo ta tazsia Smile RV 1/99, kod motora AHF a mam tam palubak, ale "len" MFA a climatronic nemam Rolling Eyes cislo budikov bohuzial som nepozeral...
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime1/12/2008, 21:39

no 99 bol presne ten zlomovy rok..takze tazko to povedat s urcitostou..pretoze MFA budiky boli vacsinou neCAN...ale lahsia cesta sa da zvolit vzdy len treba zohnat neCAN polo alebo maxiDOT..Smile..co je ale ten najvacsi problem...Smile
takze co mas na 100% sa da povedat podla cisla budikov...ale ja osobne tipujem neCAN...
ale k tomuto by sa mal vyjadrit baciluss..pretoze on myslim zapajal CANove budiky a fici mu to..pretoze v tom aute ten CAN v podstate je.....ale nikdy som sa tomuto neako extra nevenoval...takze co ty nato baciluss?
Návrat hore Goto down
romando
Začiatočník
Začiatočník
romando

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime1/12/2008, 22:35

ivco85 napísal:
no 99 bol presne ten zlomovy rok..takze tazko to povedat s urcitostou..pretoze MFA budiky boli vacsinou neCAN...ale lahsia cesta sa da zvolit vzdy len treba zohnat neCAN polo alebo maxiDOT..Smile..co je ale ten najvacsi problem...Smile
takze co mas na 100% sa da povedat podla cisla budikov...ale ja osobne tipujem neCAN...
ale k tomuto by sa mal vyjadrit baciluss..pretoze on myslim zapajal CANove budiky a fici mu to..pretoze v tom aute ten CAN v podstate je.....ale nikdy som sa tomuto neako extra nevenoval...takze co ty nato baciluss?

Ved to si myslim aj ja, ze to budu pravdepodobne neCAN-y...No skusim dat aj cislo budikov, ale teraz sa mi neda, asi v piatok najskor a keby bol niekto potom taky dobry a podla toho mi povedal, co s tym...
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male
Vek : 44
Registrácia : 05.09.2007
Počet príspevkov : 2241
Auto : VW BORA 99, 1.9TDI AGR(66kW v serii)

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 00:21

sk_wizard napísal:
caf pani chcel by som pc dal by sa dorobit ten cerveny stredovy mam r.v 2000 a kod motora AXP cislo budikov neviem by som musel rozobrat a ak mi viete poradit kde by som ho zohnal a ak niekto vie pod cim sa da najst na ebay.de.diki
Hladaj pod Kombiinstrument golf IV...tu mas aj link: http://shop.ebay.de/?_from=R40&_trksid=m38&_nkw=kombiinstrument+golf+IV&_sacat=See-All-Categories
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 00:24

romando napísal:
Pani a mne by slo dat maxidot do mojho?Resp.viem, ze by to slo, ale ci to bude ta lahsia cesta alebo ta tazsia Smile RV 1/99, kod motora AHF a mam tam palubak, ale "len" MFA a climatronic nemam Rolling Eyes cislo budikov bohuzial som nepozeral...
Malo by to ist...podla mna a schemy je to mozne len ti nebude ukazovat otvorene dvere koli komfortke. Potreboval by si 3G komfort komplet.
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male
Vek : 42
Registrácia : 07.05.2008
Počet príspevkov : 952
Auto : Golf IV 1.8T 4motion - rachotina

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 08:26

baciluss a mne miesto neCAN budikov zapojis budiky z R32? Tie su urcite CANove. Ja sa do toho bojim pustit. Nebude lepsi ten prevodnik na budiky z neCAN na CAN?
Sorry, ze sa Vam vtieram do diskusie Embarassed
Návrat hore Goto down
romando
Začiatočník
Začiatočník
romando

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 14:14

citácia :
Malo by to ist...podla mna a schemy je to mozne len ti nebude ukazovat otvorene dvere koli komfortke. Potreboval by si 3G komfort komplet.

Tak to si ma potesil, ze by to malo ist. To otvaranie dveri ma az tak netrapi, prezijem bez toho Smile Ale len tak pre info, kolko by ma asi tak vysiel ten 3G komfort?
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 20:19

apophis napísal:
baciluss a mne miesto neCAN budikov zapojis budiky z R32? Tie su urcite CANove. Ja sa do toho bojim pustit. Nebude lepsi ten prevodnik na budiky z neCAN na CAN?
Sorry, ze sa Vam vtieram do diskusie Embarassed
No pozri...ked chces budiky z r32 tak nemas co stratit lebo ak to nepojde bez prevodniku tak ho potom len dokupis. Napis mi kod tvojho motora a r.v.
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 20:21

romando napísal:
citácia :

Tak to si ma potesil, ze by to malo ist. To otvaranie dveri ma az tak netrapi, prezijem bez toho Smile Ale len tak pre info, kolko by ma asi tak vysiel ten 3G komfort?
Netusim...treba pozriet na ceskom fore za kolko sa to da zohnat. Potrebujes centralnu komfortku plus presne specifikovane RJ kaydzch dveri. Okrem toho to bude treba prepinovat co ale nie je ziadna tragedia.
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 21:56

baciluss napísal:

No pozri...ked chces budiky z r32 tak nemas co stratit lebo ak to nepojde bez prevodniku tak ho potom len dokupis. Napis mi kod tvojho motora a r.v.

kod motora AGN, r.v. 4/99, cislo budikov 1J0919881B, cize neCANove.
ale neviem, ci sa teraz nebude menit RJ motora pri uprave, tak este pockam na to. a aj tak este nemam budiky kupene, len sa rozhodujem ktorou cestou ist. hned by som si u Teba aj tempomat dal zapojit a par inych drobnosti..
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime2/12/2008, 22:17

tempos je super vec..aj ja sa teraz nato odhodlavam...
len ide auto do servisu..tak potom sa nato chystam..
Návrat hore Goto down
baciluss
VW Junior
VW Junior
baciluss

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime3/12/2008, 05:10

apophis napísal:
baciluss napísal:

kod motora AGN, r.v. 4/99, cislo budikov 1J0919881B, cize neCANove.
ale neviem, ci sa teraz nebude menit RJ motora pri uprave, tak este pockam na to. a aj tak este nemam budiky kupene, len sa rozhodujem ktorou cestou ist. hned by som si u Teba aj tempomat dal zapojit a par inych drobnosti..
Dobre takze pockame do vymeny RJ. Pozeral som na schemu tvojho motora a RJ motora uz ma CAN len nie je natiahnuty k budikom. A to ta schema je z oktobra 97. Tvoje sance na uspech narastli. Ked to este skombinujes s nejakou novsou RJ tak v tom nevidim problem a BEZ prevodnika Cool jj...tempomat no problemo...ked si zozenies vsetky potrebne veci tak ti to nahodim.

Ivco ten tempomat mozem potvrdit...uz viac ako rok ho mam a je to neocenitelna vec...
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime3/12/2008, 10:02

baciluss, potesil si ma. ja som vedel, ze to nieje len take bezne auto a ma skryte plusy Very Happy
dobre, potom sa ozvem, ked nakupim vsetko co treba a ked budem mat auto z upravy doma a uvidim, ci zostane stara RJ, alebo bude novsia..
zvladol by som to mozno aj sam, ale aj tak Ta chcem ist pozriet a prvy krat to necham radsej na odbornika a aspon Ti dam zarobit. Smile dalsi krat uz to zvladnem sam Smile
a mam este par pikosiek v aute, co nikto nevedel vysvetlit, tak by si sa na to pozrel Smile

ivco, aj mne sa tempomat paci. na starej sunke ho mam a na golfe nie, tak ma to stve.
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime3/12/2008, 10:53

no tie budiky z R32 by nemal by taky neaky velky problem...a bude to polo alebo maxi?
len este budes potrebovat dostat tam zelane km....co tiez nie je v podstate problem...
jedine co mi vrtva v hlave..budiky z R32 su tiez do 260?
Návrat hore Goto down
apophis
Pilot
Pilot
apophis

Male

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime3/12/2008, 13:08

to je 3/4 dot, aspon zatial som tak videl. viac ako polodot, ale menej ako maxidot Smile
km sa daju nastavit, to je v pohode.
spravne Ti to vrta v hlave, su do 300. ale to nevadi, tato info uz nejde lankom, ale data Smile malo by to fungovat, ked sa nastavia (uz som ich videl aj v 1.6ke golfe)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu
Návrat hore 
Strana 3 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next
 Similar topics
-
» montaz palubneho pc
» ovladanie palubneho pocitaca
» samovolne vypinanie tempomatu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: