Karol Autoškolák
Vek : 47 Registrácia : 14.02.2011 Počet príspevkov : 98 Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004 Bydlisko : Považská Bystrica
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 4/2/2013, 14:00 | |
| Ahojte, premýšľam o namontovaní jednoduchého a spolahlivého pal. PC do auta...mám g4 ALH, mod. rok 2004, manuálna klíma...čítal som zhruba, čo k tomu potrebujem, ale predsa len už sú to staršie príspevky, tak sa chcem spýtať, či neviete o niekom z okolia Pov. Bystrice, kto by mi vedel v tomto poradiť, resp. to urobiť, koľko to teraz stojí približne a tak..Vďaka | |
|
tiesto255 Začiatočník
Vek : 34 Registrácia : 01.07.2010 Počet príspevkov : 47 Auto : Golf IV 1,9 Tdi,81kw, AHF Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 9/2/2013, 18:09 | |
| Seruste,dal by sa prosim Vas dorobit palubny aj na VW GOLF 1.9 TDI 81kw,AHF,kto s tym ma skusenost a kolko by to asi vyslo?dakujem | |
|
MAROS VRABEL Začiatočník
Vek : 46 Registrácia : 03.05.2014 Počet príspevkov : 1 Auto : W GOLF IV 66KW/ALH Bydlisko : KOKAVA NAD RIMAVICOU
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 8/5/2014, 21:58 | |
| Prosim o radu chcem namontovat polodot budiky do golf 4 len nikde neviem zistit kde mam pripojit PIN 32 (spotreba) zo zeleneho konektora budikov aby mi ukazovalo spotrebu | |
|
Sinister Začiatočník
Vek : 37 Registrácia : 04.08.2014 Počet príspevkov : 14 Auto : Golf 4 1.9TDI 66kw r.v.2003 Bydlisko : BA
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu 4/8/2014, 20:58 | |
| Zdravím páni. Týmto všetkých zdravím keďže som tu nový a rád by som sa spýtal jednu otázočku... Kúpil som Golfa 4 1.9TDI r.v.2003 a mám v pláne časom domontovať palubný PC a tempomat. Climatronic mám takže podla toho čo som naštudoval mi bude treba správne budíky, páčku a natiahnuť asi 3 káble a nakoniec niekoho kto mi bude vedieť prekodiť imobilizer a KM.. všetko by som možno zmákol až na to posledné takže ak by tu bol niekto ochotný z BA prípadne okolia kto ma na to veci a vie to spraviť bol by som veľmi vďačný... Čo sa týka toho tempomatu tak o tom som zatiaľ nezisťoval nič...stačí tam iba dokúpiť páčku, alebo treba tiež ťahať nejake kable prípadne iné.. Ďakujem | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu | |
| |
|