VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu

Goto down 
+52
Marmarik
Ramzes5
Dusan535
NR-VLADO
dragon9
kaybi
michalio25
ma314bi
demik32
sad47
djpetersnv
Woody33
andrejs
MarOnFX
Daffko
pablo1
Veduci
luboss86
maro212
nikibad
Zaruch
Daniello
goggo
futy
26peto
Jano
Mitu
triple777
vladomiki
Zolko
Tyouko
Jojo sdi
Flatronik1
Scarp
modry golf
Jahoss
SPIKEBOY
Skywo
apophis
romando
Baban-PP
ivco85
sk_wizard
actor4
real71
Marshall_G_IV
boraTDI
STANLEYBN
tono55
seka4
baciluss
joe vantara
56 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
AutorSpráva
Karol
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 47
Registrácia : 14.02.2011
Počet príspevkov : 98
Auto : G4 Ocean, ALH, mod. rok 2004

Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 10 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 10 Icon_minitime4/2/2013, 14:00

Ahojte, premýšľam o namontovaní jednoduchého a spolahlivého pal. PC do auta...mám g4 ALH, mod. rok 2004, manuálna klíma...čítal som zhruba, čo k tomu potrebujem, ale predsa len už sú to staršie príspevky, tak sa chcem spýtať, či neviete o niekom z okolia Pov. Bystrice, kto by mi vedel v tomto poradiť, resp. to urobiť, koľko to teraz stojí približne a tak..Vďaka
Návrat hore Goto down
tiesto255
Začiatočník
Začiatočník
tiesto255

Male
Vek : 34
Registrácia : 01.07.2010
Počet príspevkov : 47
Auto : Golf IV 1,9 Tdi,81kw, AHF

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 10 Icon_minitime9/2/2013, 18:09

Seruste,dal by sa prosim Vas dorobit palubny aj na VW GOLF 1.9 TDI 81kw,AHF,kto s tym ma skusenost a kolko by to asi vyslo?dakujem
Návrat hore Goto down
MAROS VRABEL
Začiatočník
Začiatočník

Vek : 46
Registrácia : 03.05.2014
Počet príspevkov : 1
Auto : W GOLF IV 66KW/ALH

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 10 Icon_minitime8/5/2014, 21:58

Prosim o radu chcem namontovat polodot budiky do golf 4 len nikde neviem zistit kde mam pripojit PIN 32 (spotreba) zo zeleneho konektora budikov aby mi ukazovalo spotrebu
Návrat hore Goto down
Sinister
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 37
Registrácia : 04.08.2014
Počet príspevkov : 14
Auto : Golf 4 1.9TDI 66kw r.v.2003

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 10 Icon_minitime4/8/2014, 20:58

Zdravím páni. Týmto všetkých zdravím keďže som tu nový a rád by som sa spýtal jednu otázočku... Kúpil som Golfa 4 1.9TDI r.v.2003 a mám v pláne časom domontovať palubný PC a tempomat. Climatronic mám takže podla toho čo som naštudoval mi bude treba správne budíky, páčku a natiahnuť asi 3 káble a nakoniec niekoho kto mi bude vedieť prekodiť imobilizer a KM.. všetko by som možno zmákol až na to posledné takže ak by tu bol niekto ochotný z BA prípadne okolia kto ma na to veci a vie to spraviť bol by som veľmi vďačný...

Čo sa týka toho tempomatu tak o tom som zatiaľ nezisťoval nič...stačí tam iba dokúpiť páčku, alebo treba tiež ťahať nejake kable prípadne iné..

Ďakujem Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu   Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu - Stránka 10 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Dodatočná montáž palubného pc a tempomatu
Návrat hore 
Strana 10 z 10Choď na stránku : Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
 Similar topics
-
» montaz palubneho pc
» ovladanie palubneho pocitaca
» samovolne vypinanie tempomatu

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Interiér-
Prejdi na: