VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Auto v prudkych zakrutach vynechava

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male
Vek : 39
Registrácia : 06.08.2007
Počet príspevkov : 11
Auto : VW Golf II GTi 16V

Auto v prudkych zakrutach vynechava Empty
OdoslaťPredmet: Auto v prudkych zakrutach vynechava   Auto v prudkych zakrutach vynechava Icon_minitime17/8/2007, 19:26

Mam G2 GTi 16V a robi mi to nasledovnu vec:
Pokial idem normalne ako clovek, vsetko slape ako hodinky. Ked zrychlim prejazdy zakrutami, stale je to v poriadku, ale pri velmi prudkych prejazdoch (fakt prudkych pri malej rychlosti - ako na slalome) mi auto zacne vynechavat a blbnut ako keby sa odlieval benzin. Pritom benzinu mam po koniec hrdla nadrze. V ziadnej rychlej ani tiahlej zakrute mi to nespravilo, spravilo mi to prvy krat na slalome pred 2ma tyzdnami a odvtedy auto ide normalne. Spravi to iba ked sa o to pokusam (na velkom parkovisku ked spravim v malej rychlosti prudke otocky). Proste na ceste je to OK, na slalome to blbne. Ak niekto mate s tym skusenosti, dajte nejaku radu.

p.s.: mam trochu vyssiu hladinu oleja (nad hornou ryskou), aby som zamedzil moznosti odliatia prave pri prudkych prejazdoch zakrutami, ale to by s tym nemalo mat ziaden suvis...
Návrat hore Goto down
http://www.a-m-a.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Auto v prudkych zakrutach vynechava   Auto v prudkych zakrutach vynechava Icon_minitime29/8/2007, 06:44

to s tou vyssou hladinou oleja je nejaka blbost,preco ho mas viac,ked vsetko vnutry motora sa maze tlakom? cim mas viac oleja,tym mas vacsi tlak a moze ti povyrazat simeringy.co sa tyka toho vynechavania,tak si myslim,ze by to mohlo byt cerpadlo benzinove,asi dostava zabrat,predsa je uz asi starsieho vydania,nie?

Naposledy upravil dňa 30/8/2007, 08:42, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Baty
Pretekár
Pretekár
Baty

Male
Registrácia : 26.08.2007
Počet príspevkov : 481
Auto : vw golf 2 1,8i

OdoslaťPredmet: Re: Auto v prudkych zakrutach vynechava   Auto v prudkych zakrutach vynechava Icon_minitime29/8/2007, 22:22

taxman mam podobny problem, tiež vynechava, ale mne pri obyčajnej jazde. tiež som dostal tipy na čerpadlo. či tam nie je špina alebo niečo. ja už ani nenaštartujem, dam ho vyčistit, uvidim.
Návrat hore Goto down
taxman
Začiatočník
Začiatočník
taxman

Male
Registrácia : 06.08.2007
Počet príspevkov : 11
Auto : VW Golf II GTi 16V

OdoslaťPredmet: Re: Auto v prudkych zakrutach vynechava   Auto v prudkych zakrutach vynechava Icon_minitime8/9/2007, 20:39

mato88: mal som totiz tu hladinu presne medzi ryskami a raz sa mi stalo ze sa na pol sekundu odlial v prudkej zakrute, tak odvtedy tam mam trochu viac... ale ako som predpokladal, to nebol problem. Ani palivove cerpalo nebol problem (btw tlakove cerpadlo som tiez menil, ale nie za nove, ale za pouzivane z auta ktore islo 100%). Problem bol ovela prozaickejsieho charakteru. Pred skrtiacou klapkou sa umelohmotna trubica od kocky spaja so sanim takym skoro stvorcovym gumennym kolenom. To bolo zo strany od kabiny prasknute a s najvacsou pravdepodobnostou to pocas normalneho jazdenia ako-tak drzalo, ale pri prudkych prejazdoch sa otvorila diera, nasalo falosny vzduch, nasledne prudko klesol podtlak v kocke ktora utla palivo, zacalo to byt prudko chudobne a prestalo to ist. Po vyrovnani to znova naskocilo... Tolko je aspon doterajsi predpoklad, pretoze sme to dnes vymenili a po malom teste na uzavretom velkom parkovisku to vyzera ze problem zmizol. Uvidime buduci tyzden na slalome...
Návrat hore Goto down
http://www.a-m-a.sk
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Auto v prudkych zakrutach vynechava   Auto v prudkych zakrutach vynechava Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Auto v prudkych zakrutach vynechava
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Vynechava valec - GTI
» ako odhlasit auto
» auto nema tah
» Auto nestartuje

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: