VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Vynechava valec - GTI

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Baxxter-GTI
Začiatočník
Začiatočník
Baxxter-GTI

Male
Registrácia : 04.03.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : Golf 5 GTI

Vynechava valec - GTI Empty
OdoslaťPredmet: Vynechava valec - GTI   Vynechava valec - GTI Icon_minitime13/1/2011, 23:30

Auto mi pri volnobehu v takych pravidelnych intervaloch trasie (vynechava jeden valec) a pri jazde v urcitych otackach to iste. Bola zla jedna sviecka (zapalovacia cievka) tak som vymenil vsetky 4 lebo uz mam najazdene viac ako 90 000km a auto ma 5 rokov a aj po vynene roby to iste. Neviete kde moze byt chyba ked su vsetky sviecky dobre?
Návrat hore Goto down
Benchy
Autoškolák
Autoškolák
Benchy

Male
Vek : 39
Registrácia : 30.05.2008
Počet príspevkov : 79
Auto : VW Golf VI Variant 1.6 CR TDI 03/10

OdoslaťPredmet: Re: Vynechava valec - GTI   Vynechava valec - GTI Icon_minitime14/1/2011, 23:31

Si si resetoval chybu a ti to stale robi?Na fabii som tak tiez raz menil zapalovaciu cievku za novu a aj po vymene to robilo,no ale bol ten problem ze trebalo to hodit na diagnostiku a resetovat chyby.A uz to slo bez problemu.
Návrat hore Goto down
Baxxter-GTI
Začiatočník
Začiatočník
Baxxter-GTI

Male
Registrácia : 04.03.2009
Počet príspevkov : 34
Auto : Golf 5 GTI

OdoslaťPredmet: Re: Vynechava valec - GTI   Vynechava valec - GTI Icon_minitime15/1/2011, 18:25

Benchy napísal:
Si si resetoval chybu a ti to stale robi?Na fabii som tak tiez raz menil zapalovaciu cievku za novu a aj po vymene to robilo,no ale bol ten problem ze trebalo to hodit na diagnostiku a resetovat chyby.A uz to slo bez problemu.

Nie, ked som ich vymenil neresetoval som nic, lebo predtym mi svietila kontrolka motora a teraz ked som vymenil nesvieti. Ale chyba moze byt aj tak zaznamenana nie?
Návrat hore Goto down
nikibad
Agent
Agent
nikibad

Male
Vek : 41
Registrácia : 22.01.2009
Počet príspevkov : 1520
Auto : Golf IV 1,6 16V 2003

OdoslaťPredmet: Re: Vynechava valec - GTI   Vynechava valec - GTI Icon_minitime16/1/2011, 13:31

jj chyba bude v pamati zavad.treba to vymazat cez vag,mozno tam este objavis dalsie chyby o ktorych nevies Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Vynechava valec - GTI   Vynechava valec - GTI Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Vynechava valec - GTI
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Auto v prudkych zakrutach vynechava
» hlavny brzdovy valec oplati sa?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF V 2003-2009 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: