VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

kazdy ma dava dole kvoli prestavbe

Goto down 
+9
Baty
MIRECC
mato88
gabesz0102
Hugino
SABREX
VILKO G1
peto-vw
sykye
13 posters
Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Empty
OdoslaťPredmet: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 18:14

pani co si myslite o tomto. radim sa s par ludmi ohladom prestavby motora z 2,0 8V na 2,0 16V. ja som rozhodnuty ze ten motor tam proste chcem no kazdy ma len drbe ze naco robim taketo veci ze k comu to je ze preco golfa nepredam a za tie prachy si mozem kupit audi a4 avant s 1,8T alebo ine atd.. fakt vela ludi to vravi a strasne malo pozitivnych ohlasov mam. az mam strach ze ma presvecia... kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_sad no ja varianta nechcem predat... mam ho rad..
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male
Vek : 49
Registrácia : 18.05.2008
Počet príspevkov : 228

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 18:21

a to mas vsetky veci na prestavbu je to dost penazi 
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 18:34

co sa tyka prestavby tak kupim jedine motor kompletny to znamena elektrika, RJ, prevodovka, atd.. kompletne ABF... jeden mam uz vyhliadnuty. nieje to az take drahe vyjde to do 20 000sk cele samozrejme ale tam pojdu nove sviecky svieckove kable a plno drobnosti ale co sa tyka samotnej prestavby motora tak 20 000sk.. co si myslim ze je celkom ok. kedze tento moj 8V predam tak to nebude strasne.. skor s tym bude viac roboty ako toho co sa tyka penazi... ale aj keby to stalo 100 000 tak kurnik co na tom.. golfa mam rad motor chcem ako zaklad pre dalsi postup...
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 18:39

a co prevodovka spojka atd.......
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 18:40

a kde je tam problem?
Návrat hore Goto down
peto-vw
Vodič
Vodič
peto-vw

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 18:42

nikde uz si skor poslal prispevok ako ja je to ok tak vela stastia ja som natrepal do G1 motor z ockavie 1,9TDI a autu slape penazi to bolo dost ale stalo to zato
Návrat hore Goto down
VILKO G1
Pilot
Pilot
VILKO G1

Male
Registrácia : 13.05.2008
Počet príspevkov : 773
Auto : Golf 1 1.6 D VILKO

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 19:04

ak si sa raz rozhodol a chceš to tak kde je problem ? sprav si auto podla vlastnych predstav ved je tvoje a tak to chceš
prajem vela trpezlivosti s prestavbou
a ked ich obehneš a nechaš za sebou budu len čumiet kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_eek kazdy ma dava dole kvoli prestavbe 105294
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 19:33

ja by som do toho nešiel ,keby si tam mal 1,4b to by bolo iné .
to už to radšej predaj a kúp GOLF 2,8 VRSIX
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 19:42

poviem tak ako je. VR6 motor som tiez nasiel za slusnu cenu samozrejme so vsetkym. ale som student nevladal by som to zivit. tento 16V chcem lebo je to paradny zaklad v podstate pre cokolvek. s malymi zmenami sa dostanem na 170 koni a myslim ze to je celkom fajn na varianta a slovenske cesty. a spotreba nebude taka ako pri VR6. ale vdaka za nazor.
Návrat hore Goto down
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 19:59

ja by som skôr zriešil asi 1.8T ale ten 132kW je to predsa novší motor ako 2.0 16v ABF a ked dáš ešte chip na 155kW tak si za vodou :-) oco to mal v octavii RS a na trojke to išlo 180 :-)
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 20:04

ak sa nemilim 1,8T boli 6-kvalt myslim. ak tvoj ocino isiel 180 na trojke tak to musela byt sakra dlha prevodovka... a co sa tyka chipu na abf tak nieco malo cez 180 koni a 210nm.. to je cip serioveho motora ABF, ale kedze mam v plane denso sviecky, poriadne kable, regulator tlaku paliva, stiahnut zotrvacnik, poriadne sanie + vyfuk + vpower racing tak myslim ze to bude fajn.. 1,8T je uz dost drahe.. aj motor je drahy aj zastavba je dost narocna.. samozrejme nie pre svena ale ja som lama...
Návrat hore Goto down
Hugino
Autoškolák
Autoškolák
Hugino

Male
Vek : 33
Registrácia : 03.10.2009
Počet príspevkov : 109
Auto : VW Golf III 1.6

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 20:16

tak v audi TT bol 1.8T 6kvalt ale na RSke 5kvalt...áno viem je to sakra naročne ale vidiš svenovi sa to podarilo :-) ked všetko spraviš ako planuješ bude to pecka inak čo sa tyka spotreby pri 1.8T kľudna jazda pod 10l ale mu urveš tak zase nad 13l nejde Wink
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 20:25

Sykye,pises ,ze si student a by si nevedel "zivit"tu VR6-ku...a tu 170 konovu ako budes??? Cool nehovoriac ,ze ju ani na nasich cestach ani nevyuzijes...je tam este aj spotreba a nehovoriac o udrzbe.naco prerabat ,ked ti este ten co tam teraz mas slape-???zbytocne vyhodene peniaze..a raz ho aj tak predas Neutral
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 20:39

gabez mam 21. pamatas si ten vek ked si mal auto a povedal si si ze by si si ho chcel ozaj nechat nadlho? tak presne v tom veku som ja. a neviem kedy z toho vyrastiem. mam to auto strasne rad nechcem sa ho zbavit preto chystam prerabku. co som si pozistoval tak 16V ma spotrebu cca tak ako 8V a verte neverte tento motor ma sakra nizku spotrebu ked sa chce. nikto mi to neveri ale fakt idem pod 7L.. nie 7litrov ale pod.. poltár - bystrica a spet + trosku po meste v BB jazdim za 15 - 17Eur. samozrejme na V-power racing. vravim zo uplne vazne nemam dovod klamat. sice tento motor je fakt spolahlivy a nemam s nim najmensi problem no chcel by som tam mat to ABF-ko pretoze ak aj 170 koni a o liter dva vecisa spotreba tak to prezijem radsej ako pri VR6 kde udajne je problem ist pod 11 litrov.. co sa tyka tych 170 koni ktore nevyuzijem tak v rozmedzi 0 - 90 urcite vyuzijem a tociaci moment cez 200nm sa mi velmi lubi. som mlady obcas vytnem aj tomuto motoru. mne nejde o tuzing ani nic take... mam rad ked dupnem na plyn a nieco sa deje.. a zistil som ze s vykonom sa da robit aj krasna spotreba. a za tie peniaze zdvihnutie vykonu zo 120 na 150+ myslim ze nieje take nezmyselne. ale je to len moj nazor ako vravim som mlady nemam mat zkade skusenosti preto sa tu na fore vsetko pytam.. vdaka za nazori
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 21:07

..no jak myslis,nexem ta od toho odradit ved kazdy mame svoje sny a ciele za ktorymi treba ist.by bolo ine keby si to auto mal len na hobby,tj.len zrazy a tak, a nie na kazdodenne jazdenie.ale je to na tebe,nech sa rozhodnes hocijak... Wink
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 21:30

ja som za,drzim ti palce v prestavbe na 2.0 16v,1.8 t ma kazdy dneska,ale 2.0 16v v kombiku nema nikto :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 21:32

urcite by som ani ja nerobil prestavbu na vr6 a to student niesom,veverica je dvakrat taky zrut ako 2.0 16 a nie len co sa benzinu tyka
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 22:00

mato88 napísal:
urcite by som ani ja nerobil prestavbu na vr6 a to student niesom,veverica je dvakrat taky zrut ako 2.0 16 a nie len co sa benzinu tyka

ee nesúhlasím a tá spotreba...dostanem sa na 8,9 l bez problémov
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 22:21

Ešte k tej prestavbe
Pokial to fakt chceš tak si to sprav,ostatní ta môžu bozat.Ak máš na to veci a chut pracovat tak v tom nevidím problém prečo by si sa do toho nemal pustit.
Niekto povie-vela roboty,problémy pri montáži bla bla.... no a čo!Vložit origo motor do kasne vie hocjaký šupák ale prekopat starý motor na niečo iné...
Mne tiež vela ludí vravelo že načo robím starú trojku,že za tie prachy by som mal G4,ale ja som od 20-tich rokov chcel vevericu syncro tak som si ju poskladal.
Jednoducho si zisti čo všeko potrebuješ,kolko to stojí ... máš na to celé leto a na zimu to prehod dolaď a na jar si dáme šprint Smile A kes nebudeš niečo vediet tak sem napíšeš a poradíme ti.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime22/3/2010, 22:23

dobre mirecc,ty si vsetko opravis sam,kupujes za smiesne love nahradne diely,ale mi chces povedat ze vr6 je na udrzbu taka ista draha ako 2.0?? uz len tie dva valce robia kolko,a nedaj boze natrafi na vr6 24v,o vr6 motor sa musis viacej starat a vr6 variantov bolo celkom dost,poistka je tam vyssia,a ja som sa dostal s 2.0 16v na 5.8 l,to je 3.1 l menej :-)
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: kazdy ma dava dole kvoli prestavbe   kazdy ma dava dole kvoli prestavbe Icon_minitime

Návrat hore Goto down

kazdy ma dava dole kvoli prestavbe
Návrat hore 
Strana 1 z 3Choď na stránku : 1, 2, 3  Next
 Similar topics
-
» problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V
» ma tu niekto alebo mal golf2 1.3 benzin potrebujem sune pomoc kvoli motoru volajte 0908430907
» ako to dat dole ?
» ako dat dole foliu
» Sklo nejde dole

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: CLUB :: Pokec-
Prejdi na: