VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
Jano
Začiatočník
Začiatočník
Jano

Male
Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 11
Auto : Golf IV 1,4 16V AKQ, r.v.98

problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V Empty
OdoslaťPredmet: problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V   problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V Icon_minitime6/2/2012, 08:52

Zdravim mam taky problem v tychto mrazoch. Po otoceni klucika v zapalovani pristrojovka vobec nereaguje- ziadne kontrolky nesvietia len pocut ako cerpadlo taha benzin a pri startovani starter toci, motor na chvilu nabehne zatrasie a hned zdochne. Nestretol sa uz s tym niekto? Kde hľadať chybu? Predpokladam ze keby to bola baterka tak by neslo cerpadlo a ani netocil starter... A este som si vsimol ze mi trocha tecie olej cez mierku....
Návrat hore Goto down
lupo
Pretekár
Pretekár
lupo

Male
Vek : 34
Registrácia : 17.11.2008
Počet príspevkov : 498
Auto : VW GOLF V-1,9 TDI,LADA NIVA 4x4

OdoslaťPredmet: Re: problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V   problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V Icon_minitime6/2/2012, 20:20

Čo sa týka toho oleja , je to zapríčinené zamŕzaním kondenzátu v odvetraní kľukovej skrine a vo výparníku . pokiaĺ jazdíš v tomto počasí krátke trasy . Treba všetko riadne vyčistiť , prípadne aj vymeniť hadičku z odvetrania kľ.skrine . Wink
Návrat hore Goto down
http://lupogolf@pobox.sk
Jano
Začiatočník
Začiatočník
Jano

Male
Registrácia : 06.04.2009
Počet príspevkov : 11
Auto : Golf IV 1,4 16V AKQ, r.v.98

OdoslaťPredmet: Re: problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V   problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V Icon_minitime7/2/2012, 17:58

Dik, uz som rozpraval s mechanikom, sa mi na to pozrie Wink

Co sa tyka toho startovania tak vcera sa mi podarilo nastartovat auto (zrazu islo), dnes na bolo na diagnostike a bola tam tato chyba:
17978 - ridici jednotka motoru zablokovana imobilizerem
P1570 - 35-10 - - - Sporadická
Takze problemy so startovanim co som popisoval vyssie asi suvisia s tym, teraz je trosku teplejsie tak to ide... . Naco sa mam pripravit co bude potrebne vymenit? Nechcem ostat prekvapeny ked zas pridu silnejsie mrazy.
Návrat hore Goto down
vlado153
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 18.02.2012
Počet príspevkov : 12
Auto : GOLF IV 1.4 16V AKQ

OdoslaťPredmet: Re: problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V   problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V Icon_minitime18/2/2012, 10:52

No bude treba vyradit imobilizer,nech mas s tym pokoj.. to sa tusim robi elektronicky cez riadiacu jednotku..brat mal s tym problem na 1.6 ,imobilizer sa odstavil a uz je to v poriadku
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V   problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V Icon_minitime

Návrat hore Goto down

problem s elektrikou kvoli mrazom 1,4 16V
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Problem z elektrikou pri mraze
» mam problem
» ma tu niekto alebo mal golf2 1.3 benzin potrebujem sune pomoc kvoli motoru volajte 0908430907
» problem s ABS

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: