VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Aku baterku?

Goto down 
+5
stevocz
gabesz0102
VILKO G1
mato88
jammie
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2
AutorSpráva
ivanhoe
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 26.02.2010
Počet príspevkov : 24

Aku baterku? - Stránka 2 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Aku baterku?   Aku baterku? - Stránka 2 Icon_minitime28/2/2010, 19:55

Na zimne startovanie si strc rano na hodinu pod kapotu zenin fén alebo si kup zhaviacu spiralu na 220V a namontuj si ju do olejovej vany a daj si ju na casove hodiny - aby sa ti rano pol hodinu pred odchodom zapla. Motor ti chyti ako v lete.
ivanhoe
Návrat hore Goto down
golfik82
Začiatočník
Začiatočník
golfik82

Male
Registrácia : 15.06.2008
Počet príspevkov : 44
Auto : vw golf MK2 1,3 i NZ

OdoslaťPredmet: Re: Aku baterku?   Aku baterku? - Stránka 2 Icon_minitime21/3/2010, 09:06

jammie napísal:
Ludia poradte aku mam kupit baterku do G2 dieslu? mam tam teraz akumu 55 ah 420 A 12V co sa mi zda malo na diesel. Vdaka.
tak ja som mal diesla tiez a mal som tam 66AH a v pohode daj tam tuto a neobanujes a mozes aj 72 Ah s tych dvoch
Návrat hore Goto down
mirci8666
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 22.06.2010
Počet príspevkov : 23
Auto : vw golf 1,6gtd 59kW

OdoslaťPredmet: Re: Aku baterku?   Aku baterku? - Stránka 2 Icon_minitime27/6/2010, 11:49

ta ja mam Bosch ale len 62ah a mi povedali ze tam treba min 65 zatial mi ide ale vidno ze by mu trebalo nieco silnejsie bo niekedy nestaci tiez som sa bol pytat a v moldave je najlacnejsie to je ten ked ides na budulov ne... to ani do turni do toho skladu neoplati ist bo ani tam nemaju lacnejsie
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Aku baterku?   Aku baterku? - Stránka 2 Icon_minitime27/6/2010, 12:00

mirci8666 napísal:
ta ja mam Bosch ale len 62ah a mi povedali ze tam treba min 65 zatial mi ide ale vidno ze by mu trebalo nieco silnejsie bo niekedy nestaci tiez som sa bol pytat a v moldave je najlacnejsie to je ten ked ides na budulov ne... to ani do turni do toho skladu neoplati ist bo ani tam nemaju lacnejsie

..aj oni maju dobre ceny ak si uz stalym zakaznikom(davaju urcitu zlavu)ale ja som kupoval v predajni pred mostom,tam mali Exide Wink ale Bosch-ki su tiez dobre.
Návrat hore Goto down
mirci8666
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 34
Registrácia : 22.06.2010
Počet príspevkov : 23
Auto : vw golf 1,6gtd 59kW

OdoslaťPredmet: Re: Aku baterku?   Aku baterku? - Stránka 2 Icon_minitime27/6/2010, 14:03

hej ta ja mam zhrdzavene zadne blatniky ta som sa bol pitat na viacerych miestach a tam maju asi vsetko najlacnejsie sak v medzeve mali jeden blatnik za 25€ a tam som kupil asi za 23€ obydva
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Aku baterku?   Aku baterku? - Stránka 2 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Aku baterku?
Návrat hore 
Strana 2 z 2Choď na stránku : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» aku baterku do golfa TDI ?
» zabil som baterku?
» Problem so startovanim - mam novu baterku

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF II 1984-1991 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: