| Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? | |
|
|
Autor | Správa |
---|
dodo75 Začiatočník
Vek : 49 Registrácia : 03.02.2008 Počet príspevkov : 41 Auto : VW GOLF 3 TDI 1.9(66)kw(EB Chiptuning) Bydlisko : Lip.Mikulas
| Predmet: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 12/3/2008, 18:45 | |
| cawte,rozhodol som sa kupit Golf 3 a nelutujem motor mam 1.9 TDI som spokojny ale vsimol som si ked na to dupnem tak z 160 KM mi niekedy naraz klesne na 120 KM a nepomoze ani ked to dam plny plyn na spokok podlahy,jedine ked povolim plynovy pedal a hned pridam tak zase pekne stupa rychlost ale tak iba na 2 az 3 min potom to znova klesne na 120 KM,neviem co je stym ci je to nastavene uz od vyroby alebo co,je to moj 1 TDI,poradte prosim co mam s tym urobit atd....dik | |
|
| |
dodo75 Začiatočník
Vek : 49 Registrácia : 03.02.2008 Počet príspevkov : 41 Auto : VW GOLF 3 TDI 1.9(66)kw(EB Chiptuning) Bydlisko : Lip.Mikulas
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 12/3/2008, 18:46 | |
| jj a chcel by som si datr chip tuning,mam si to dat alebo nie? | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 12/3/2008, 19:33 | |
| to bude asi problem s elektrikou,daj to na vag a uvidis
-chip si daj,ale davaj si pozor komu si to davas,nedavaj si robit takemu co to robi kratko a takemu co to robi lacno,ked ti posere niekto chip,mozes menit motor,poradim ti:Auto Saby robi u nas najlepsie chipy,je sice drahsi,ale zaruka,kvalita,a on je na to skoleny | |
|
| |
Kully-GIII Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 08.01.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : Audi A4 S-line avant 2,5 TDI , fotrov G IV TDI Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 12/3/2008, 20:34 | |
| nazdar kamo tak ja mam tiez trojku 1,9 TDi ale takyto problem to som este ani nepocul daj to na pc a tam urcite cosi bude v elektrike inac neviem co take asik to bude a chip ? to neviem pretoze nemam ani ja ale chcem tiez cosi na vylepsenie motora ale remco by vedel cosi poradit ten daval chip aj cosi ine tak remco daj vediet cim zacat | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 13/3/2008, 08:19 | |
| Nazdar. No, asi by nebolo zlé podotknúť, aký tam máte motor... S tým chipom je to lepšie aj čo sa týka spotreby. Len ako písal Maťo, treba, aby to urobil skúsený odborník, čo vie. A čo sa týka toho problému s tou rýchlosťou, typujem to na palivový filter. Ale diagnostika by nebola od veci... | |
|
| |
Sharkygolf Pilot
Vek : 39 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 13/3/2008, 09:48 | |
| može to byť obmedzovač,tie byvaju nastavene na 160-tku | |
|
| |
spd001 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 25.10.2007 Počet príspevkov : 402 Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko : SA
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 13/3/2008, 14:41 | |
| - Sharkygolf napísal:
- može to byť obmedzovač,tie byvaju nastavene na 160-tku
obmedzovac na 160???V tej dobe limitovali max. rychlost??osobne som o tom nepocul ale mozne by to aj mohlo byt ale cakal by som to pri vyssej rychlosti.treba sa spytat predchadzajuceho majitela ze co tam porobil alebo to PC ale to chod za niekym znamym co s tym uz neaky ten rocik pracuje nakolko su servisi kde ti nevedia ani vymazat servisny interval ako sa to stalo mne a ked pojdes do VW moze sa ti stat ze nebudu vediet napojit auto na PC aj to sa mi stalo s Passatom....Vsetkych som tam poslal do p_ce(su to amateri prezleceny za odbornikov) | |
|
| |
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 13/3/2008, 15:04 | |
| - spd001 napísal:
- Sharkygolf napísal:
obmedzovac na 160???V tej dobe limitovali max. rychlost??osobne som o tom nepocul ale mozne by to aj mohlo byt ale cakal by som to pri vyssej rychlosti.treba sa spytat predchadzajuceho majitela ze co tam porobil alebo to PC ale to chod za niekym znamym co s tym uz neaky ten rocik pracuje nakolko su servisi kde ti nevedia ani vymazat servisny interval ako sa to stalo mne a ked pojdes do VW moze sa ti stat ze nebudu vediet napojit auto na PC aj to sa mi stalo s Passatom....Vsetkych som tam poslal do p_ce(su to amateri prezleceny za odbornikov) Počuj, amatér si ty.... Ale oni sú hovada, čo nič nevedia a tvária sa že hej. Amatér sa aspon snaží! Teda aj oni sa snažia. Nič nerobiť, zarábať milijóny a poslať ťa čím skvôr preč... | |
|
| |
remco Profík
Vek : 39 Registrácia : 07.09.2007 Počet príspevkov : 1145 Auto : VW Golf IV TDI Bydlisko : Žilina-Bratislava
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 13/3/2008, 15:50 | |
| moze to byt cokolvek daj to na VAG ak sa da a uvidis moze to byt kludne nejaka hadica, ktora netesni... nedymi ti to moc? Inak napis aky mas motor asi 66kw, ak mas AHU tak tam niesu moc silne piesty takze zrejme bude rozumny asi len chip, treba zvazit ci je motor stavany aj na ine trysky a turbo... Ja mam ALH 66kw a ten ma piesty a ine casti ok a vydrzia to v pohode... Ale myslim ze budes spokojny aj s chipom na 115PS je to rozdiel ktory hned pocitis a hlavne ak je dobre ten soft spraveny tak sa ti aj zkludni chod motora a nieje to potom uz taky traktor. Ja som bol strasne spokojny po chipe na 115k nielen kôli vykonu ale hlavne ze ten motor sa stal kultivovanejsi a samozrejme aj spotreba sla dole. No ale ja som potom nasadil 18'' kolesa a potom uz tych 115k nestacilo... No treba hlavne vediet aky je tam motor co od toho cakas ked chces ist vysie a motor a RJ to umozni tak potom zacni tryskami, potom das turbo pripadne napriklad zo 130 PD a potom na to vsetko az nakoniec chip... Ale s tym uz ide ruka v ruke vymena brzd, vymena spojky a vymena IC.... | |
|
| |
Kully-GIII Pretekár
Vek : 42 Registrácia : 08.01.2008 Počet príspevkov : 452 Auto : Audi A4 S-line avant 2,5 TDI , fotrov G IV TDI Bydlisko : Trenčín
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 13/3/2008, 20:55 | |
| remci mas neaku kontaktnu osobu kde by sa to dalo chipnut a za aku cenu dik | |
|
| |
Sharkygolf Pilot
Vek : 39 Registrácia : 27.06.2007 Počet príspevkov : 887 Auto : VW GOLF 3 1.8i 66 kW ADZ r.97 Bydlisko : Lúky PU
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 14/3/2008, 07:22 | |
| spd001,obmedzovač je normalna vec napadlo ma to preto,lebo aj oktavka,ktoru ma ujo ma obmedzovač na 160,proste šlapeš šlapeš a nič,až ked zase klesne rychlosť,zase začne pridavať.Ale múže to byť aj hocičo ine,doma na golfe to nemam,jeho maximalka bola tak 180. | |
|
| |
spd001 Pretekár
Vek : 41 Registrácia : 25.10.2007 Počet príspevkov : 402 Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK) Bydlisko : SA
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 14/3/2008, 18:44 | |
| - Sharkygolf napísal:
- spd001,obmedzovač je normalna vec napadlo ma to preto,lebo aj oktavka,ktoru ma ujo ma obmedzovač na 160,proste šlapeš šlapeš a nič,až ked zase klesne rychlosť,zase začne pridavať.Ale múže to byť aj hocičo ine,doma na golfe to nemam,jeho maximalka bola tak 180.
ja viem ze je to normalna vec zazil som to na felde na spatecke ale nie na golfe!co ja viem do golfu sa obmedzovac max. rychlosti nemontoval..priznaky su rovnake:dosiahnes limitovanu rychlost (v mojom pripade to boli otacky)a auto zacne spomalovat az po urcitu rychlost a potom opat reaguje alebo pustis a znovu stlacis pedal | |
|
| |
spd001 Pretekár
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 14/3/2008, 18:51 | |
| - Runcajz napísal:
- spd001 napísal:
- Sharkygolf napísal:
obmedzovac na 160???V tej dobe limitovali max. rychlost??osobne som o tom nepocul ale mozne by to aj mohlo byt ale cakal by som to pri vyssej rychlosti.treba sa spytat predchadzajuceho majitela ze co tam porobil alebo to PC ale to chod za niekym znamym co s tym uz neaky ten rocik pracuje nakolko su servisi kde ti nevedia ani vymazat servisny interval ako sa to stalo mne a ked pojdes do VW moze sa ti stat ze nebudu vediet napojit auto na PC aj to sa mi stalo s Passatom....Vsetkych som tam poslal do p_ce(su to amateri prezleceny za odbornikov)
Počuj, amatér si ty.... Ale oni sú hovada, čo nič nevedia a tvária sa že hej. Amatér sa aspon snaží! Teda aj oni sa snažia. Nič nerobiť, zarábať milijóny a poslať ťa čím skvôr preč... o tom pochybujem ze sa ta snazia poslat co najskor prec "amater"co ti hovori slovicko moto hodina "profesional"??podrzia ta tam tak dlho ako sa len da ale najskor si pockas par dni kym sa tam dostanes. | |
|
| |
dodo75 Začiatočník
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 15/3/2008, 14:08 | |
| dakujem vsetkym,no dam to napojit na PC a uvidim,a co sa tyka toho chip tuning poradte kde a za kolko to robia,dik | |
|
| |
mato88 VW Šialenec
Vek : 43 Registrácia : 08.08.2007 Počet príspevkov : 5940 Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v Bydlisko : Tlmače
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 22/3/2008, 16:04 | |
| najlespi chip na slovensku,kde ti to nacipuje a neojebe ta je Auto Saby!! daj si do vyhladavaca v googly,ceny ma vyssie,ale naozaj sa oplati
-este jednu vec k chipu,kopec ludi a firiem co si nechas u nich davat chip ta oj..u a to nasledovnym sposobom,kazde auto ma uz od vyroby iny vykon aj ked je presne ten isty motor,proste pocitac to posklada a viac sa nestara,z toho hladiska aj felicia napr. moze mat v technicaku 50kw,ale v skutocnosti moze mat 52kw,to je jeden velky o..b a druhy je ten,ze ta psychicky o..bu,je to tak,ze prides,nechas tam auto,akoze ti ho nacipuju,prides zoberies a jazdis s tym istym,ale v domienke,ze mas vacsi vykon a nizsiu spotrebu a ver tomu,ze to nikdy nezistis,teda zistis,ist na brzdu pred chip a potom po chipe,ale to mas dokopy 4000 sk a ked si to pripocitas k chipu,uz je to celkom dost,preto si to daj urobit cloveku,ktory s tym naozaj nieco urobi!! | |
|
| |
spd001 Pretekár
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? 23/3/2008, 05:12 | |
| presne tak o firme ktora slubuje vysoky vykon,extremne malu spotrebu a cenu jak zadarmo by som neuvazoval ani v zlom sne nevravim ze kvalitny chip musi byt drahy ale urcite to nebude do 6000sk zatial nemam skusenosti ale nechal by som si poradit od ludi ktory maju skusenosti a zrejme by som navsivil to Auto Saby nakolko to odporuca mato88 | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? | |
| |
|
| |
| Pokles rýchlosti - problem?alebo je to normalne? | |
|