Snake24 Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 12.03.2009 Počet príspevkov : 137 Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :) Bydlisko : Nitra
| Predmet: Podlozky-problem alebo nie..??? 18/3/2010, 21:52 | |
| cauko, ako zamaskujem tie šroby čo su uchytene o naboj?? tie elektrony co mam su riesene presne tak ze maju medzeru presne tam kde sa nachadza ten srob cize kazdy je vidno, podlozku zamaskovanu budem mat s rulou ale jedna sa mi o to ze ked to zbada zeleny ci ho to napadne ze je tam podlozka alebo ci za to bude robit problem aj napriek tomu ze z vrchu bude vidiet podozku a naboj ako jeden celok...??? | |
|
boraTDI Profík
Vek : 44 Registrácia : 09.04.2008 Počet príspevkov : 1091 Auto : GIV TDI GTI Bydlisko : SC
| Predmet: Re: Podlozky-problem alebo nie..??? 19/3/2010, 12:47 | |
| ja si myslím že zelený sú dosť tupý na toaby pozerali cez lúče na náboj ale keď pozrie zozadu tak uvidí že máš širokú riť a hneď mu dopáli že nie je niečo na kostolnom poriadku , ale zase ke´d ti povie že 20€ bez papiera tak mu ich z radosťou dáš a budeš rád že to nie je TP a 66€ ako mne naposledy a nebolo to kvôli podložkám Inak keď trošku poprší tak chytí hrdza aj tie šrouby a nebude ich vidno | |
|
Snake24 Autoškolák
Vek : 35 Registrácia : 12.03.2009 Počet príspevkov : 137 Auto : Golf IV 1.9TDi GTI 150ps ARL :) Bydlisko : Nitra
| Predmet: Re: Podlozky-problem alebo nie..??? 21/3/2010, 05:03 | |
| a keby ich surovo pretrem z gytom, alebo silikon tam natlacim a zarovnam to waaa ze ma to nepadlo skor to aj pekne pojde von.... ale kde zozenem tmavy?? musim to obehat... neni mozne ze o 5 rano ma napadla takato vec a to uz nad tym rozmyslam asi tyzden... | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: Podlozky-problem alebo nie..??? | |
| |
|