VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Problem Motora a Vypnutie za jazdy

Goto down 
+9
stullko
spd001
Sharkygolf
mato88
sarky
golf3byk
fofko
vr6syncro
zambez
13 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male
Registrácia : 06.09.2007
Počet príspevkov : 1088
Auto : VW G4 1,9TDI 81kW AHF

Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime6/4/2008, 01:08

Tak ked ti mozem doporucit odpoj najprv baterku lebo by si inak musel ist zasa na diagnostiku... A potom je to uz jednoduche.. Demontujes celu tu krabycu vzduch.filtru alebo len tu cast co je na tej skrtiacej klapke, potom odpojis vsetky kabliky a hadicky co do toho ide a sa mi zda ze tie stiri srobky co tam su su 5torx alebo imbus... No a potom to len dôkladne vycistis v benzine alebo v technyckom benzine...
Návrat hore Goto down
zambez
Autoškolák
Autoškolák
zambez

Male
Vek : 35
Registrácia : 04.03.2008
Počet príspevkov : 52
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime6/4/2008, 08:49

okej .. tak to skusim .. dik
Návrat hore Goto down
http://www.war-board.net
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime6/4/2008, 12:50

Nieje za co.. Potom keby ti to este robilo dake hovadiny tak s tym skoc na diagnostiku pre istotu .... Ale namalo by ked odpojis baterku...
Návrat hore Goto down
zambez
Autoškolák
Autoškolák
zambez

Male
Vek : 35
Registrácia : 04.03.2008
Počet príspevkov : 52
Auto : VW Golf 3

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime6/4/2008, 20:32

okej .. : odpojit baterku .. vsetky kable a trubky .. a potom to odobrat a vycistit ...
Návrat hore Goto down
http://www.war-board.net
stullko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 26.03.2008
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf 3 VR6

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime7/4/2008, 23:40

hmm a vies kde sa to nachadza na VR6tke?? by som to hadam aj ja precistil..a pri VAGu ma bezat motor?
Návrat hore Goto down
http://stullko.com
01lukasss01
Profík
Profík
01lukasss01

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime13/4/2008, 19:08

stullko napísal:
hmm a vies kde sa to nachadza na VR6tke?? by som to hadam aj ja precistil..a pri VAGu ma bezat motor?
Zalezi co kontrolujes alebo co potrebujes zistit... Ale inak na beznu kont. staci zapnuty klucik..
Návrat hore Goto down
stullko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime13/4/2008, 21:59

no lebo ked mam vypnuty motor,ukazuje mi chybu snimaca otacok,ale ked bezi motor tak nic..
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime13/4/2008, 22:17

stullko napísal:
no lebo ked mam vypnuty motor,ukazuje mi chybu snimaca otacok,ale ked bezi motor tak nic..
Jasné, že ti bude vypisovať chybu halloveho čidla. Keď sa netočí, nemá čo snímať, takže to je OK... Ak by bolo vadné, tak ani nenaštartuješ.
Návrat hore Goto down
stullko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime14/4/2008, 13:55

no to som si aj myslel Very Happy tak potom neviem kde mozem mat chybu..
Návrat hore Goto down
spd001
Pretekár
Pretekár
spd001

Male
Vek : 41
Registrácia : 25.10.2007
Počet príspevkov : 402
Auto : ex GOLF III 1.6 GT 74kW (AEK)

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime15/4/2008, 23:32

stullko napísal:

zacni od filtra sledovat kam to ide a najdes tu klapku.je na nu napojene lanko plynoveho pedalu a konektory.potom ju vyber a dokladne ju vycisti neakym odmastnovacom a handrickou prip. zubnou kefkou len nie s drotenou kefou!!
inak doporucujem vycistit komplet sanie az po hlavu
Návrat hore Goto down
grgac
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 05.06.2008
Počet príspevkov : 6
Auto : Golf 3 1.4

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime5/6/2008, 20:30

ja mam trosku mensi ale nie vzdy stali problem,ked mi dlchsie stoji auto cca 6hod nastartujem asi na 5 krat a ked sa mi zohreje tak mi stupaju a klesaju otacky ale nie vzdy,palivovy filter novy,sviecky mam nove,kable som premeral,inducku som premeral,hallov senzor som vycistil,rozdelovac vycisteny,vsetko ok,akurat si myslim ze motorcek na sitic je v haji lebo ked som ho odpojil kleslo mi na 500,moze sarapatit on?alebo senzor na prietok benzinu v karburatori?benzin 1.4
Návrat hore Goto down
grgac
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 05.06.2008
Počet príspevkov : 6
Auto : Golf 3 1.4

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime5/6/2008, 20:51

a este sa chcem opytat odpajal uz niekto imobilizer,ked nech napise postupnaco vsetko je napojeny
Návrat hore Goto down
marek7610
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 25.06.2008
Počet príspevkov : 1

OdoslaťPredmet: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime25/6/2008, 11:02

Relatko č: 85
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Problem Motora a Vypnutie za jazdy   Problem Motora a Vypnutie za jazdy - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Problem Motora a Vypnutie za jazdy
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» vypnutie morora za jazdy
» Vysadenie motora za jazdy
» Problem z chodom motora 1.8 8v
» problem s chodom motora

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: