kubbo Autoškolák
Vek : 33 Registrácia : 13.05.2011 Počet príspevkov : 54 Auto : Golf III 1.8 Bydlisko : TS
| Predmet: vypnutie morora za jazdy 30/5/2011, 20:19 | |
| zdravym vás....vopred sa ospravedlnujem za zlý nazov témy nič lepšie ma nenapadlo....takže k veci...dnes sa mi dvakrát stalo že mi zničoho nič odstavilo motor....pozriem na budiky a palivová kontrolka signalizuje stav benzinu na nule....a pritom som mal dosť benzínu...niesom si tým uplne isty ale v obidvoch prípadoch sa mi to (zrejme) stalo na neutrále....moja neodborná verzia je buď že je niečo zanesené (palivový filter) alebo mi kuny dohrízli elektriku alebo neaké hadice...takže by som potreboval od vás neake rady prípadne skúsenosti...vopred dík za každý príspevok | |
|
OverGo Pretekár
Vek : 37 Registrácia : 27.05.2008 Počet príspevkov : 362 Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB) Bydlisko : okres TV
| Predmet: Re: vypnutie morora za jazdy 1/6/2011, 21:21 | |
| tento problem som riesil na POLE tiez ked tam bol neutral a robila to vaha vzduchu po precisteni a nastaveni to bezalo asi 800km a potom chcipla indukcna cievka ale to asi nema suvis | |
|
patreees_SK Vodič
Vek : 32 Registrácia : 13.10.2010 Počet príspevkov : 223 Auto : VW GOLF III 1,6 GT Bydlisko : NITRA
| Predmet: Re: vypnutie morora za jazdy 1/6/2011, 22:11 | |
| skvor by som povedal ze nejake cidlo... skus napojit diagnostiku..podla mna keby to bola vaha vzduchu ato by neslo do otacok a nemalo by vykon...ja som mal totozny pripad na tigre mal som otrhnute lanko od tachometra a pri vyhodeni rychlosti otacky zakolisali a auto zdochlo nasledne nastartvalo dost tazko a to bolo spodsobene tym ze to lanko vlastnee podla rychlosti auta zaznamenavalo davku paliva abo take nieco...neviem ako je to riadene áu golfa aqle zrejme cez dake cixdlo skus diagnostiku | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: vypnutie morora za jazdy | |
| |
|