Icko7800 Začiatočník
Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 14 Auto : GOLF III 1.8GT VARIANT, typ motoru ABS Bydlisko : Brezno
| Predmet: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs 17/5/2009, 19:48 | |
| ahojte, nejak sa mi tých problémov kopí sa mojom golfe tak sa chcem opýtať aj na tento. Začalo mi svietiť abs, tak som to dal na pc mno a vyhodilo, zlý pravý predný snímač a taktiež zadný. abs snímače sa vymenili ale abs naprd stlále. Vyhadzuje mi hydraulickú pumpu abs prezmenu ale abs proste niekedy ide a niekedy nie. Najviac tým spôsobom, že pri jednom zo štartov až kým neodstavím auto abs ide, ale ak znova naštartujem už svieti. dal som skontrolovať všetky káble aj riadnaci jednotku a všetko je ok. Tak sa pýtam, to mám kupovať novú pumpu abs?? Či je nejaký problém inde a takto sa mi to správa?? a ak áno, neviete koľko stojí?? nikde som to nenašiel.ďakujem | |
|
Runcajz Pilot
Vek : 45 Registrácia : 04.02.2008 Počet príspevkov : 964 Auto : VW Vento 1,8 ABS Bydlisko : Malacky
| Predmet: Re: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs 17/5/2009, 22:16 | |
| pumpa naprd nebude. Tá bud tlačí alebo nie. a povely dostáva od RJ. Prekontroloval by som tie káble hlavne v tedy, keď ti to vyhadzuje chybu... | |
|
Icko7800 Začiatočník
Registrácia : 31.03.2008 Počet príspevkov : 14 Auto : GOLF III 1.8GT VARIANT, typ motoru ABS Bydlisko : Brezno
| Predmet: Re: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs 19/5/2009, 18:56 | |
| však káble boli skúšané, aspoň mi to tvrdil mechanik, žeby nie???ajajaj | |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs | |
| |
|