VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs

Goto down 
2 posters
AutorSpráva
Icko7800
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : GOLF III 1.8GT VARIANT, typ motoru ABS

vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs Empty
OdoslaťPredmet: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs   vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs Icon_minitime17/5/2009, 19:48

ahojte, nejak sa mi tých problémov kopí sa mojom golfe tak sa chcem opýtať aj na tento. Začalo mi svietiť abs, tak som to dal na pc mno a vyhodilo, zlý pravý predný snímač a taktiež zadný. abs snímače sa vymenili ale abs naprd stlále. Vyhadzuje mi hydraulickú pumpu abs prezmenu ale abs proste niekedy ide a niekedy nie. Najviac tým spôsobom, že pri jednom zo štartov až kým neodstavím auto abs ide, ale ak znova naštartujem už svieti. dal som skontrolovať všetky káble aj riadnaci jednotku a všetko je ok. Tak sa pýtam, to mám kupovať novú pumpu abs?? Či je nejaký problém inde a takto sa mi to správa?? a ak áno, neviete koľko stojí?? nikde som to nenašiel.ďakujem
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs   vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs Icon_minitime17/5/2009, 22:16

pumpa naprd nebude. Tá bud tlačí alebo nie. a povely dostáva od RJ. Prekontroloval by som tie káble hlavne v tedy, keď ti to vyhadzuje chybu...
Návrat hore Goto down
Icko7800
Začiatočník
Začiatočník

Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 14
Auto : GOLF III 1.8GT VARIANT, typ motoru ABS

OdoslaťPredmet: Re: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs   vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs Icon_minitime19/5/2009, 18:56

však káble boli skúšané, aspoň mi to tvrdil mechanik, žeby nie???ajajaj
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs   vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs Icon_minitime

Návrat hore Goto down

vymenil som snímače abs a teraz mi pc vyhadzuje hydraulickú pumpu abs
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» zdochol motor a teraz nestartuje
» ako vymenit vodnu pumpu
» motor TDI vyhadzuje olej cez veko
» VAG vyhadzuje:SNIMAC TEPLOTY NASAVANEHO VZDUCHU

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Podvozok-
Prejdi na: