VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

motor TDI vyhadzuje olej cez veko

Goto down 
+2
MIRECC
Champion
6 posters
AutorSpráva
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male
Vek : 48
Registrácia : 26.08.2009
Počet príspevkov : 228
Auto : VW GOLF IV

motor TDI vyhadzuje olej cez veko Empty
OdoslaťPredmet: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime13/9/2009, 23:23

Dnes so pozeral ze mam okolo veka dost oleja . Ked som dal dole veko tak bolo vidieť a po priložení ruky citit ako motor vyhadzuje OLEJ, doslova tlaci vzduch . Známy mechanik mi tvrdil ze ten motor ma viac ako na tachaci (180 000km) vraj uz ma pekne roky za sebou a ze ma min cez 300tisic .
Motor ma dobry tach a ani nedymí. Mate s tým niekto skúsenosti , alebo ci aj vám tak tlači vzduch z motora cez veko von ..

motor je 1,9TDI 74KW PD ATD r.v.2003 .
Návrat hore Goto down
http://www.go4sound.sk
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 09:25

Pri vyššom stupni opotrebenia sa tlak z valcov dostáva cez krúžky do bloku motora a odvetraním naspat do sania.Mechanik má pravdu motor má toho asi už viac za sebou ako uvádza tach.Riešenie tohto problemu je len kompletná go motora
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 09:37

MIRECC napísal:
Pri vyššom stupni opotrebenia sa tlak z valcov dostáva cez krúžky do bloku motora a odvetraním naspat do sania.Mechanik má pravdu motor má toho asi už viac za sebou ako uvádza tach.Riešenie tohto problemu je len kompletná go motora

no tak to si ma nepotesil . Uvidim ako sa bude motor spravat po vymene rozvodov . oleja a tak . Lebo ako som ho kupil este som s nim nic nerobil . Otazka znie ci sa GO mne oplati ked ze nabeham rocne max 15tisic km .
Návrat hore Goto down
PROCHY 603
Začiatočník
Začiatočník
PROCHY 603

Male
Registrácia : 05.09.2009
Počet príspevkov : 40
Auto : VED 1,9 SDI

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 11:11

Champion napísal:
Dnes so pozeral ze mam okolo veka dost oleja . Ked som dal dole veko tak bolo vidieť a po priložení ruky citit ako motor vyhadzuje OLEJ, doslova tlaci vzduch . Známy mechanik mi tvrdil ze ten motor ma viac ako na tachaci (180 000km) vraj uz ma pekne roky za sebou a ze ma min cez 300tisic .
Motor ma dobry tach a ani nedymí. Mate s tým niekto skúsenosti , alebo ci aj vám tak tlači vzduch z motora cez veko von ..

motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_smile motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_smile Tu si precitaj KOLKO km vydrzi TDI MOTOR!!!! A dovod preco skoncil motor TDI vyhadzuje olej cez veko Affraid motor TDI vyhadzuje olej cez veko Affraid
LINK: http://skodaoctavia.cz/zajimavosti/Rekordmanka.htm Daj to precitat aj MECHANIKOVI!!!!
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 13:01

PROCHY 603 napísal:
Champion napísal:

motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_smile motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_smile Tu si precitaj KOLKO km vydrzi TDI MOTOR!!!! A dovod preco skoncil motor TDI vyhadzuje olej cez veko Affraid motor TDI vyhadzuje olej cez veko Affraid
LINK: http://skodaoctavia.cz/zajimavosti/Rekordmanka.htm Daj to precitat aj MECHANIKOVI!!!!

no to je mi jasne ze vydrzi cez 500tisic ale je rozdiel jazdit kde spotreba je 5litrov alebo 7litrov
Návrat hore Goto down
PROCHY 603
Začiatočník
Začiatočník
PROCHY 603

Male
Registrácia : 05.09.2009
Počet príspevkov : 40
Auto : VED 1,9 SDI

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 13:08

Nerozumiem co tym si chcel povedat???? Poslal som ti odkaz ze tdi motor vydrzi viac jak povedal tvoj MECHANIK motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_lol motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_lol
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male
Vek : 50
Registrácia : 13.02.2009
Počet príspevkov : 490
Auto : GOLF 4 2001 1,9SDI AQM Uspávač hadov

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 13:27

Co tak pozriet,ci neni upchate odvetravanie kluky? motor TDI vyhadzuje olej cez veko Affraid Slabo odsava a robí tlak vyparov! No a potom ti tlačí olejove vypary kade-tade motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
Champion
Vodič
Vodič
Champion

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 13:45

JOJO 7312 napísal:
Co tak pozriet,ci neni upchate odvetravanie kluky? motor TDI vyhadzuje olej cez veko Affraid Slabo odsava a robí tlak vyparov! No a potom ti tlačí olejove vypary kade-tade motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_biggrin

konecne nieco pozitivne, take nieco som chcel pocut Very Happy
Návrat hore Goto down
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 13:54

Ak by si to mal vybehane,tak ti z vyfuku valí modrí dym....a zere olej...pozri si to odvetravanie,či nieje zalomena hadica,upchata...atd motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_smile
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 19:42

keby to bolo upchaté tak prve tlačí cez mierku oleja....
ja som nepovedal že máš motor KO,len že má asi viac ako deklaruje tacho.Vobec by som to neriešil.Začni sa tým zaoberat ked nenaštartuješ pri teplote 0 až -5 stup.Osobne mám skúsenosti že TDi vzdrží pri bežnom servise cez 600000 km
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 21:11

to je to taliansko :-))
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
Jojo sdi
Pretekár
Pretekár
Jojo sdi

Male

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 21:48

MIRECC: upchate,alebo pripchatéSmile tu chlapec neriesi kolko ma km,ale preco mu robí to,čo mu robí....ja mam skusenost,s tymto problemom a mierku som nikdy nevidel vytlačenu!!! to skor uzaver nalievacieho hrdla a pretlačene tesnenie veka ventilov.... motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_smile
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime14/9/2009, 21:50

ja som napísal prečo mu to robí
Návrat hore Goto down
Marcus
Začiatočník
Začiatočník
Marcus

Male
Vek : 35
Registrácia : 21.05.2010
Počet príspevkov : 8
Auto : VW Golf IV 1,9Tdi 4motion

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime25/5/2010, 18:31

ja ked somkupil golfa tez to tam bolo potecene pri nalievacom otvore.ale velku vedu som s toho nerobil olej to nezere a nedymi vobec.tak si zatial s toho velku hlavu nerobim
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: motor TDI vyhadzuje olej cez veko   motor TDI vyhadzuje olej cez veko Icon_minitime

Návrat hore Goto down

motor TDI vyhadzuje olej cez veko
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Olej do motora TDI, olej do prevodovky 5 st.
» Olej
» Olej do 1.6 16V
» Aky olej do 1,9 TDI 81 KW?????

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: