VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next
AutorSpráva
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime17/8/2010, 20:49

sykye napísal:
juuj chlapci keby ste videli nazivo Smile zahnute koncovky dole nechcem mne sa to maximalne nepaci. toto je presne to co chcem na zivo to vyzera uplne super a ten zvuk je dokonaly Smile ja som nadmieru spokojny Smile

..aj s pevnym podvozkom si bol "nadmieru" spokojny predsa si sa ho zbavil a dal stelovak... Razz
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime17/8/2010, 20:58

ja mám taký názor ,že čo je pod autom má byť čierne nech to podľa možností nie je vidno.
(žiadne chrómové koncovky ,žiadne farebné strmene , bubny -nedajboh neóny)
ale každý má svoj názor a štýl to nikomu neberiem.
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/8/2010, 07:05

SABREX napísal:
ja mám taký názor ,že čo je pod autom má byť čierne nech to podľa možností nie je vidno.

tak ale potom ani žiadne elektrony, len čierne plechy....
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/8/2010, 12:36

gabesz0102 napísal:
sykye napísal:
juuj chlapci keby ste videli nazivo Smile zahnute koncovky dole nechcem mne sa to maximalne nepaci. toto je presne to co chcem na zivo to vyzera uplne super a ten zvuk je dokonaly Smile ja som nadmieru spokojny Smile

..aj s pevnym podvozkom si bol "nadmieru" spokojny predsa si sa ho zbavil a dal stelovak... Razz

heh to mas pravdu Very Happy ale ved no nechajte ma tesit sa Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/8/2010, 12:37

SABREX napísal:

no podla mna sa tam hodi. v reali to vyzera trochu inak. ale vdaka za nazor
Návrat hore Goto down
OverGo
Pretekár
Pretekár
OverGo

Male
Vek : 37
Registrácia : 27.05.2008
Počet príspevkov : 362
Auto : Ex - VW GOLF III 1.8 66kw (ABS) r.v. 93 Passat B5 1,8T 110kw (AEB)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/8/2010, 16:32

tie rury su namna az moc velke stacilo dat origo GTI zadny tlmic a bol by aj zvuk aj by to vyzeralo
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/8/2010, 23:00

sa mi to takto lubi ako to je Smile ale je pravda ze na foto to vyzera dost velke.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime19/8/2010, 16:54

prve video zadok max low a predok este ostalo vyse 10 zavitov ale gumy sa uz opreli o vnutorny lem blatnika predneho..

druhe video snaha zachytit zvuk no mojim giga pecka mobilom za 1E to jasne ze zachytilo uplne realne. nepocut ani otvorene sanie a chyba tomu taka jemnost.. ale aspon pre priblizenie.. laka ma ten napad ze koncovky vyfuku do matna cierna to by nevyzeralo zle. to by bolo v celku elegantne Smile

https://www.youtube.com/watch?v=V7Y2XW3ShJ0&feature=player_embedded

https://www.youtube.com/watch?v=hpSOmxR1aU4&feature=player_embedded
Návrat hore Goto down
mirec G 3
Vodič
Vodič
mirec G 3

Male
Registrácia : 04.10.2009
Počet príspevkov : 250
Auto : Golf 3 Variant 1,9 TDI 66 kW

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime19/8/2010, 18:43

slušný zvuk lúby sa mi a to zníženie nieje troška vela myslím vpredu ale ajtak krasne Laughing
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime19/8/2010, 19:38

jasne ze je moc dole Smile to som len skusal ci to dam na brucho no koli lemom prednych blatnikov nie, aj ked v ramci stelovaku by to bolo mozne
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime15/9/2010, 19:02

Elektrony na predaj za 230Eur aj s pneumatikami. pneumatik je 5ks ( jedna guma je chytena z boku ale neprerezana cez pletivo takze sa da na nej uplne v pohode jazdit - ja na nej jazdim a no problem). ale ostate 4 su ok takze nieje problem prehodit. nechcem byt hajzel tak upozornujem ze ma pneu na dazdi sklamali ked som dostal aquaplaning.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime17/9/2010, 22:50

video regulatoru ale tocene mobilom pri ziarovke takze to aj tak vyzera a triasla sa mi ruka.. tlak pri natacani 2,5 bar idle.

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Fotografia0496

a tu je moj odrapeny vyfuk Sad do riti nemam prachy a este toto sa mi stane. musi ist novy stredovy tlmic Sad( ale teraz auto nenormalne ozilo ide jak slak... len huci strasne strasne huci

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Fotografia0497
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 17:41

.."paci "sa mi ten stoceny plech,taky Rat-ovy je...ajaj Sykye :evil:aspon ho strekni striebrenkou. vidis ten vyfuk stamad sam zliezol...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 19:24

Very Happy som cakal kto si to vsimne. a to nieje rat ale rust.. neboj ten pojde prec namiesto neho pojde normalny nie dokruteny a samozrejme cierny Smile nech to nejako vyzera. ja som bol rad ze som to spojazdnil Smile

ozaj co sa tyka vyfuku v podstate nemam ani stredovy tlmic ani koncovi. no nenormalne taha to auto. ci vysoke otacky ci nizke ide jak slak takto este vzivote nesiel. nenormalne tlaci.. co je zaujimave lebo protitlak robi iba katalyzator. ale neda sa pocuvat. buduci tyzden ide stred z TDI a koncovy tlmic spet Smile po case mozno vymenit za iny koncovy tlmic podla toho jak sa tozhodnem. najblizsie pojdu tie koncovky do cierna
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 19:28

black is back Very Happy
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 19:52

sykye napísal:
Very Happy som cakal kto si to vsimne. a to nieje rat ale rust.. neboj ten pojde prec namiesto neho pojde normalny nie dokruteny a samozrejme cierny Smile nech to nejako vyzera. ja som bol rad ze som to spojazdnil Smile

ozaj co sa tyka vyfuku v podstate nemam ani stredovy tlmic ani koncovi. no nenormalne taha to auto. ci vysoke otacky ci nizke ide jak slak takto este vzivote nesiel. nenormalne tlaci.. co je zaujimave lebo protitlak robi iba katalyzator. ale neda sa pocuvat. buduci tyzden ide stred z TDI a koncovy tlmic spet Smile po case mozno vymenit za iny koncovy tlmic podla toho jak sa tozhodnem. najblizsie pojdu tie koncovky do cierna
..my si vsetko vsimneme Razz Laughing ono to ti inac neide lepsie..len sa ti to zda kvoli zvuku... Wink
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 20:10

ono to ide nenormalne lepsie.. predtym ma tak do sedacky netlacilo a na trojke vobec nie. a zvuk? je strasny iba to huci a prdi, striela no hnus grc katastrofa .neda sa to pocuvat.ale ten tah je neskutocny. fakt vazne ti vravim to auto slape jak delo teraz. normalne nechapem z toho. keby tak ten zvuk stichol tak by to bolo uplne pecka.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 20:11

ozaj nevies o nejakej zbytocnej vento kapote? Sad
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime18/9/2010, 20:57

sykye napísal:
ozaj nevies o nejakej zbytocnej vento kapote? Sad
http://www.lacnediely.sk/product_info.php?cPath=79_128&products_id=8121&osCsid=rb6evkiv09ao3lsfhk12jmknm3 Cool cheers
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime26/9/2010, 10:31

virtual od clena vwclubu vw-ckara Smile

zmeny : vento kapota, koza na kapotu, elektrony Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Mslkflskopie
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 34 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 34 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 42 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: