VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next
AutorSpráva
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime2/7/2010, 07:30

http://www.vltava2000.cz/shops/7022/htm ... lator.html
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime11/7/2010, 15:29

alfonso ten link nieje korektny.. hod este raz

langsol je zazrak. len som prelestil tie zadubene limce handrickou a hned sa v nich vidim Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 P7080152
Uploaded with ImageShack.us
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime15/7/2010, 23:36

sykye napísal:
akonahle by boli kolesa utopene tak ich predavam.. pretoze ja to neznesiem ked su kolesa utopene. nic skaredsie na autach nepoznam ako toto. ale inak mate pravdu resp. triple mas pravdu a vsetci co s nim suhlasia Smile len som to mohol spravit jednym supom s tym znizenim ritky mojho variantika. a co sa tyka tych 17 (konkretne najradsej by ma potesili FAT FIVES od audi - vid foto) tak nechcem aby boli utopene Sad chcem aby boli zarovno s blatnikmi, len pneu ktora musi ist do A-cka aby bola pod blatnikom :)ale hlavne nech som pekne na zemi Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Audi20fat20fives

chalan, možno som trochu mimo, ale keď toto sú origo kolesá a ešte k tomu so 17" ako to preboho chceš jebnúť o zem? Jediná možnosť ísť na 16" poprípade 15" Inak to na zem nedáš. Iba ak by si tie 17" schoval do blatníka čo sa ti vrcholne nepáči čož je teraz asi najmodernejšia výzva pre všetkých pacientov. Môj názor, keď chceš kola von, poprípade zarovno blatníka, nemôžeš to chcieť vláčiť kufrom po zemi to sa proste z fyzikálneho hladiska nedá. Iba ak by si to zdvihol, vrazil tam 19" vysunul von a môžeš kočárovať... Syky, schovaj to decentne dnu daj to 3cm od zemi a si K I N G ! Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_cheers
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime21/7/2010, 12:15

trosku to tu ozivimlada harlequin vedla mna skoda ze som nemohol sfotit spredu mala vsetko spredu ako harlequin jednotlive diely presnu farbu len kufor mal tie pasi ci co to su...Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0387

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0388

som kustik nissie ako ostatny
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0389

Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime21/7/2010, 12:21

runci pozri teraz som vo vyske ktora je realna na jazdeenie aby som presiel aby som nesuchal vanov na nasich cestach.. poricom mam mraky priestoru este pod kolesami. zadok moze ist hlboko dole pretoze uz teraz mam gumu s jemnulinkym ackom take sa pekne schova pod blatnik pri pruzeni ale len koli tomu acku inak zadne koleso je zaroven. predok je tiez zarovno a tiez by sa pri pruzeni guma schovavala pod blatnik ale horsie by to bolo pri zatacani do boku ked sa koleso vytaca tak by som v zakrute na jame buchal o blatnik kolesom.. ale aj napriek tomu by mohol ist este tak 1 cm dole ako som teraz (pozri poslednu foto) a dalo by sa pekne jazdin a rezat zakruty. teraz som na 15-tkach 195/50 ale vychadza mi to na zmenu za 195/40 R16 alebo 205/40 R16 na 8J disku a bude to presne takto vysoko Smile obvod kolesa sa takmer nezmeni takze to bude parada.. Smile po rozhovore s ostatnymi klubakmi ostanem pri 16 a tam sa daju naist velmi pekne kusky Smile
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime21/7/2010, 21:37

Jasan, že sa dá---> ale R16 nemáš v papieroch a ak budeš náhodou mať, pochybujem, že tie rozmery čo si písal... 195/40 určite nie a pri tých 205kách myslím že ak ti napíšu 50 do papierov tak budeš rád. Čož zanamená, že tá výška asi nebude taká ako teraz. (ak sa mýlim opravte ma). Jasné na bežné jazdenie je to super aj teraz, teda až na ten zadok. Ten by som ešte uložil nižšie. Ale aj tak ako som písal hore, schovať do blatníkov, pustiť zadok nižšie, Vieš aké by to bolo na 195/40 R15 a kolesá v blatníkoch??? Inak aj 16tky by boli dobré, len to poriadne schovať, ale to je vec vkusu.
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Vek : 43
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime21/7/2010, 22:03

ten citron je ako offroad pri tebe :-)
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime22/7/2010, 01:02

mato88 : no dufam ze to tak aj ostane nekupovali sme predsa stelovak aby sme boli jak mk3 country Smile

runcajz : no sam vies ze urcite balony neobujem na 16-tky.. pojdu pekne s nizsim profilom a dufam ze aj jemne acko ale nie extrem lebo vraj sa na tom neda bohvieako jazdit.. proste tak normalne elegantne. to co vravis je pravda keby to bolo schovane vyzeralo by to super ale to aj v predu by muselo byt trosku pod blatnikom pricom ja potrebujem aj vytacat takze by to bolo sakra utopene.. a ako som povedal porazit ma ide ked vidim auto kotre ked pozries spredu ani nevies kde ma kolesa. ale mozno aj to sa zmeni. zatial som rozhodnuty pre 16 a guma mozno nejak 205/40 alebo 45 podla toho aka bude sirka disku ale najradsej by som bol 8J. vecsie nie. so zapisom poprosim kamosa z BB alebo nejakeho klubaka hadam sa mi to podari zapisat nelegalnou cestou Smile ale co som pocul da sa vraj al legalne cez porshe v BA ze podmienka vraj je mat dvojlitrovy motor... ten mam.. no uvidi sa

co sa tyka zadku, tak koli tomu sa ide do LM ale uz zase som to prelozil o tyzden koli robote doma. tlmic je ulozeny najnizsie ako sa da, zosrobovany som nadoraz dole takze sa urobia mechanicke zasahy (nie do stelovaku samozrejme, ten ostane neporuseny).

a este co sa tyka elektronov okrem tych fat fives(tie su ale 17-tky) sa mi moc pacia tie BBSy tie dvojdielne s limcami alebo nieco podobne ako napriklad sa robi pre BMW (ale to je 5x112). tu je foto tych co sa mi dost velmi pacia Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Hartge01w

Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime25/7/2010, 01:22

nejake fotos

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0394

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0395

a tu este kusok nizsie Smile
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0396

Návrat hore Goto down
Laclk101
Začiatočník
Začiatočník

Male
Vek : 38
Registrácia : 18.11.2009
Počet príspevkov : 43
Auto : VW Golf 3 1.9 tdi art edition

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime26/7/2010, 16:53

To tazne je tam fuj,ale inak vyzera dobre ten tvoj variantik
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime26/7/2010, 23:28

PT tuning... Very Happy
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime27/7/2010, 00:38

to tazne tam ostane vyuzivam ho velmi casto Smile nenahraditelna vec chlapi tomu verte. a co sa tyka ten krabicky od sody bicarbony tak je jedina krytka ktoru zatial neukradli. dokonca sa niekto ulakomil aj na rozrezanu tenisovu lopticku co som tam mal
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime31/7/2010, 23:52

tak dnes som bol v LM s variantikom za jednym super chlapikom ktory mi pomaha s autom.. spravila sa ta zadna naprava aby klesla nizsie. konkretne sa skratila ta cierna rurka ktora drzi pruzinu o 4 cm, takze v reali mi pribudli 4cm zavitu na stelovaku k dobru Smile na foto som asi 1cm nizsie ako povodne a este mozno posadim o nejaky ten 1cm nizsie zadok a v predu 2 lebo predok je teraz vyzsie ako zadok Smile jazdi sa s tym krasne uplne super Smile

druha cast dna bola venovana zastavbe vyfuku ale tam sme narazili na problem ze sa nam nedal zavesit pretoze zavesy boli uplne mimo a strane daleko.. takze chalan vymyslel specialne zavesenie no musi ho vyrobit vlastnorucne aj zohnat na to gumy atd.. takze vyfuk sa este bude robit. konkretne medzi 10 - 15 august. na foto sme len podlozili vyfuk drevenym klatom aby sme mohli merat co kde ako treba prisposobit. na foto to nevyzera bohvieako v reali je to brutal Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0412

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0413

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0414

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0415

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Fotografia0416

Návrat hore Goto down
ptan.666
Vodič
Vodič
ptan.666

Male
Vek : 37
Registrácia : 15.10.2008
Počet príspevkov : 278
Auto : Mk3 1.8 8v Mk3 VR 6

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime1/8/2010, 14:14

sa mi paci ten vyfuk.ani maly ani velky.podla mna taky presne akurat
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime1/8/2010, 17:49

no myslim ze sa tam bude hodit.. kus sa bojim aby nebol prilis velky ale hadam sa to strati ked to bude nahodne Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime10/8/2010, 00:07

idem na tyzden na dovolenku tak sa majte krasne zatial o tyzden som back a idu sa riesit kolesa Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime17/8/2010, 13:49

tak som spet. auto preslo par upravami. vyfuk nahodeny (zvuk prekrasny vobec nehuci neduni) zahnute zadne lemi ale len na vrchu tam stacilo, zadne bubny do cierna, zasilikonovana lista dveri ktora odskakovala a + nalepka na podnarazniku Smile potom hodim video vyfuku a zvuku

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 73730796

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 50545071

Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime17/8/2010, 14:34

ten vyfuk sa mi nepaci..nepasuje tam..a tusim aj kryvo "stoji"...ja by som tam dal dizlacku dvojitu koncovku co je ohnuta smerom dole..
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime17/8/2010, 15:35

i ja mám ten názor prípadne keby boli koncovky čierne nie chróm(ale ak si spokojný-tak nie je o čom)
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime17/8/2010, 19:07

juuj chlapci keby ste videli nazivo Smile zahnute koncovky dole nechcem mne sa to maximalne nepaci. toto je presne to co chcem na zivo to vyzera uplne super a ten zvuk je dokonaly Smile ja som nadmieru spokojny Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 33 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 33 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 41 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: