VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next
AutorSpráva
Tomik29
Vodič
Vodič
Tomik29

Male
Vek : 33
Registrácia : 20.02.2009
Počet príspevkov : 177
Auto : VW Golf III 2.0 Syncro

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime2/3/2010, 16:14

hej myslel som podnáraznik... vypadá to zaujímavo a nemá ho vela ludí ...ale mne sa práveže to že vyčnieva do bokov páči na GTi podnárazniku Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime2/3/2010, 16:35

no ale tu sa jedna len o podnaraznik sabrex:) a tomik mne to narusuje linie auta.. takze u mna jednoznacne nie Smile) iba ak by som upravil ten GTI podnaraznik ako na tej foto Smile to by sa mi celkom ze lubilo Smile no momentalne musim tie elektrony uz kurnik spravit...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime15/3/2010, 16:02

tunak vidno kustik moj vento front. na videu to ukaze mozno kus lepsie ako na foto..

https://www.youtube.com/watch?v=0-7a1Zio5Q8
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime19/3/2010, 19:12

tak a mam doma novy filter. je znacky simota (na urovni green air filters - vraj testovane v lab...) je pripraveny uz pre ABF motor

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Fotografia0251
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime2/4/2010, 20:05

no páni vyzera to takto: peniazky na motor budem mat zrejme buduci tyzden. pruser je ze motor co som chcel uz nieje na predaj Sad cize uplne vazne nevie niekto kde zohnat ABF- motor? ak sa niekto vyznate neviete mi poradit ci musim brat aj prevodovku? alebo vlastne co mozem pouzit z tohoto mojho 8-ventilu lebo ide uplne bez problemov tak naco brat druhe veci ked mozem pouzit nieco z tohoto. teda hlavne ta prevodovka ma zaujima ci neviete ci by sedela. dalsia vec ze mam ponuku na ABF zo seatu toleda. aj na sani ma napsiane ze seat ale je to rovnaky motor co sa daval do GTI. chlap predava z ciech za 14 000kc. chyba ale airbox a SPODNA CAST ZVODOV cize neviem ako to vyriesit. mam aj foto teda link na predavany motor ktory je stale v ponuke. informoval som sa. udajne je motor vraj v poriadku ze je vybrany z auta ktore bolo burane zo zadu. ze mi vie napisat aj cislo motora, zial vin cislo auta uz nie lebo je uz v srote - vraj.. da sa z cisla motora nieco zistit? lebo viem ze podla vin cisla sa da zistit ci pocet km na tachometri predavaneho auta je realny. Dalsia vec je ze motory su aj na ebay.de  su tam asi 4 ci 5 motorov.. pohybuju sa cca 1100eur. s dovozom okolo 1300eur. tak neviem ci mam este par mesiacov cakat a dosporit. trochu dufam ze sa mi podari predat tento moj motor aj ked mi ho je luto ale treba mi peniazky na rozvody oleje sviecky kable tesnenia a somariny okolo co treba vymenit pri zastavbe noveho motora. ak mozete vyjadrite sa ako by ste postupovali vy. kazda rada cenna. vdaka.tu je ten motor z ciech:http://www.vw-club.cz/viewtopic.php?f=40&t=122949
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 13:05

zacal som lestit konecneeee tie disky. od desiatej do teraz v podstate na tom pracujem. odstranil som stary nater pomocou odstranovaca no v tych jamkach na diskoch je furt ta cierna neviem ako to mam odtial dat prec no asi sa budem musiet presmirglovat az na tie jamky. smirglovat som len zacal vlastne som to robil len 30 minut ale uz sa to zacina crtat Smile problem ostava ze to robim vsetko rucne. resp. robil som to tak ze som nahodil na zadnu napravu disk, jednou rukou som pootacal koleso a druhou som tlacil smirgel na limec. keby som vedel kde mozem podlozit zdvihaky pod auto tak aby som nadvihol prednu napravu tak aby som nic neohol a neposkodil, tak nastartujem zaradim 4 alebo 5 na volnobeh a ide to jedna radost.. no myslim ze do vecera budem mat aspon dva disky tymto hrubym smirglom vybrusene... zajtra dalsie dva a mozem sa pustit do jemnejsich..

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Fotografia0262

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Fotografia0263
Návrat hore Goto down
MINO
Pretekár
Pretekár
MINO

Male
Vek : 37
Registrácia : 02.01.2009
Počet príspevkov : 599
Auto : GOLF 3 AEX

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 15:16

veed na prahoch mas oznacene trojuholnickami kde sa podklada zdvihak.....ci si nemyslel toto???
Návrat hore Goto down
http://www.vwgolf-club.net/forum-f7/topic-t2945.htm
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 15:42

Smile nie nie to ja som myslel tak aby som nemusel dvihat auto do neba aby koleso viselo a bolo vo vzduchu.myslel som len ci sa neda nejak blizko kolesa odspodu nadvihnut. no zistil som strasnu vec Sad ked som dal auto na hever tak ze predne koleso bolo vo vzduchu , chytil som pruzinu s tlmicom a pomykal nim, tak tam hore ako je ulozeny tlmic tak sa tam riadne kyval z boku na bok Sad vyzera to tak ze aj capy mam uz vybite a predne tlmice sa mi zda ze uz su KO Sad do prdele ja sa toho motoru asi vzivote nedockam.. uz mam nasetrene peniaze na motor ale vyzera to tak ze budem musiet dat dokopy napravi. ak su tlmice naozaj KO tak seriem na to a kupujem poriadny stelovak a vsetky capy, silentbloky atd pojde nove nech uz konecne mam pokoj a mozem zase odznova setrit na motor Sad mozem zakyvat ABF-ku Sad
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 21:51

..ten limec si poriadne doskrabal tym drsnym smirglom... ked uz tak si mal aspon vodnym smirglom,budes mat co robit aby si to vylestil tak ako ma byt! silent
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 21:52

stačí ti zodvihnúť ,len jedno koleso a zaradiť 3-4ku.
dobre nato ide musí to zbrúsiť dorovna aby tam neboli tie diery od soly a postupne to brúsiť vyšším číslom brúsneho papiera.až 1000 a viac pod vodou.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 22:24

ked jedno bude vo vzduchu nebude zaberat prave to druhe co je na zemi? alebo je zarucene ze bude hnacie koleso prave to co je vo vzduchu? nieze budem prusit spokojne a zrazu mi odpali auto z garaze prec.. preto som chcel mat obe predne vo vzduchu pre istotu
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 23:00

zaručené ,ak nemáš 4x4 Very Happy
rovnaké disky som mal leštené ,ale i lúče no nemôžem nájsť foto.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 23:05

ok ak je to istota tak potom mam o robotu menej. mozem spokojne brusit tymto stylom.. no uvidime ako to pojde. zatial vdaka.. inak ten milimeter co uberiem z hrubky limca nebude mat dufam vplyv na pevnost disku pri namahani pri jazde
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 23:10

neboj nič sa nejak rapídne neoslabí to je len povrchová záležitosť.
skôr bacha na fingers! sprav si nejaký prípravok z umelej hmoty na ktorom budeš mať br.papier ,aby ti prsty nezobralo medzi lúče.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 23:15

jj diky. hm neviem preco som mal pocit ze zenie ta strana napravy, ktora je zatazena... nic preistotu zatiahnem rucnu a podlozim kamen. uvidim jak to pojde. zajtra hodim dalsie foto
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime7/4/2010, 23:20

este otazka. musim dvihat auto za prah co je dost vysoko aby koleso viselo vo vzduchu alebo sa da zodvihnut zdvihakom nejak odspodu aby som tlacil za napravu hore
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime8/4/2010, 06:06

podlož pod rameno.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime8/4/2010, 10:24

brusim druhy den a uz mi dochadza trpezlivost.. tie disky su velmi velmi velmi poskodene.. na limci su take jamky a male žliabky neviem od coho a v nich je ta cierna farba. nedokazem to z date dostat.. ta farba tam drzi jak zazrata a keby som to chcel odstranit tym ze budem brusit az kym sa neprebrusim k tym jamkam a jarkom tak z hrubky limca stiahnem polovicu a to by uz oslabilo elektron.. ja uz neviem co mam robit... odstranovac naterov nepomaha. neexistuje nejaka silna kyselina ktora zozerie vsetko okrem hlinika resp. kovov? musim to ztade dostat. ano viem ze potom tam ostane priehlbinka ale co s tym mam robit.. z dialky to nebude vidno a z blizka si to mozno nevsimnu ludia ked to bude nalestene..
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime8/4/2010, 11:01

možno skúsiť opieskovať, ale na isto neviem či sa to potom bude dať vyleštiť. Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_question
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime8/4/2010, 11:03

jak sa pieskuje. teda kde sa to robi.. nic vyzera to tak ze si disk zoberiem do izby pustim fil, maly nozik do ruky a budem skrabkat az kym nevyskrabkam vsetko. do prdele aj s robotou...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 24 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 24 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 37 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: