VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next
AutorSpráva
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 11:06

ja budem tiež moje kolesá pieskovať u nás v robote. Minule som platil za 2 disky zhruba 7€, takže nič hrozné..
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 14:17

nervy maaaaaam nejde mi to dole kurnik som spalil benzinu a furt je tam ta farba.. uz som sa pytal jedneho chalana z LC ma tie iste elektrony ale bez tej ciernej ci nevymeni lebo predava auto aj s nimi.. katastrofa toto
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 16:47

..na tie dierky co mas existuje tme(git:-))obsahujuci hlinik Wink alebo to zalej tekutym kovom...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 17:09

? a nejake riesenie ktore zvladnem aj ja?...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 18:38

taze su tri problemi...
1.) nedostatok benzinu pre tocenie predneho kolesa.
2.) problem s ostavajucou farbov v jamkach v limcoch elektronu
3.) v elektrone mam stale osadeny ventil.. brani mi v bruseni pri koreni falcu Sad

Riešenie:
1.) problem vyriešeny - elektron na zadnu napravu, zadna naprava do vzduchu, elektromotor pod nu, klinovy remen cez elentron spajajuc s elektromotorom, remen napnuty koleso sa kruti..

2.) asi to bude brusit ak kym to nezbrusim a budem teda aspon z tych malych jamiek vsetko a tie zliabky tam nieco musim vymysliet este... neviem.. zatial som s hrubky limca stiahol asi 7 percent

3.) musim trepat elektrony do pneuservisu alebo tie ventily sa daju vybrat aj doma?
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 22:12

keď máš problém pofoť to!
3)ventíl aký?gumený či kovový?(gumenýy odrež z vnútornej strany-kovový vykrúť )

2)zbrús pokiaľ sa dá extra hlboké diery nechaj ako sú (po vyleštení zaniknú) ,alebo daj zavariť pod atmosférou.

dnes som i ja niečo skúšal .ozubané okraje zavarené následne zarovnané na sústruhu. nerovnosti a diery zbrúsené b.papierom (zrno 60 -240-600-800-1000 a filc)
ešte to nie je finálna verzia.Very Happy
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Pokpe1
Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Etabetalucy2lit
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 22:17

:O ako si to dokazal. uzasne.. ja kraje nemam vobec ozobane .. ale ako vravite zajtra budem brusit az kym jamky nezaniknu.. potom vam to co zvysi sfotim . a ventilik gumeny..
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 22:21

tak ich odrež a kúp si kovové .
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime8/4/2010, 22:25

okej.. drzte palce diky
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime9/4/2010, 11:48

takze ventily odrezane lesti sa to paradne.. uplne pohodlne s tym mechanizmom co kruti kolesa... este som kusok zobral z limca tou 80-tkou a presiel som na 120-tku .. tiez potrebjem aby este trochu zobralo z neho ale uz nemusi robit take hyhy.. ide to super. som oprety ruku mam polozenu na limci koleso sa otaca samo a ide to perfektne Smile a hlavne rovnomerne.. este su tam zbytky tych malych bodiek ale staci asi len 20 min a su prec... a mozem to prebrusit este 200-kou a pomaly preist na vodne smirgle Smile zatial to vyzera takto.. ja viem nic moc ale este som len zacal v podstate..

tu je video toho zlepsovaku:
https://www.youtube.com/watch?v=45bUMkeaQeo

tu su foto:

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Fotografia0267

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Upravene
Návrat hore Goto down
ato69
Autoškolák
Autoškolák
ato69

Male
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 77
Auto : VW Vento 1,9 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime9/4/2010, 14:31

super, nakoniec z toho daco aj bude Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_wink
Návrat hore Goto down
joey750
Autoškolák
Autoškolák
joey750

Male
Registrácia : 01.03.2008
Počet príspevkov : 86

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime9/4/2010, 16:54

Very Happy Pat a Mat , vynaliezavéé len tak dalej bue do pekné tongue
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime10/4/2010, 16:38

jupiiii druhy disk je spraveny teda zahladeny pripraveny na vodne smirgle Smile mam trosku malo casu na to ale cely disk zbrusit z neho tie jamky a vyhladit mi trva asi 2 hodinky Smile inak strasne super robota. je uzasne sledovat ako sa skaredy neohrabany kus hliniku meni na leskle a hladucke dielo Smile toto ma bavi asi najviac zo vsetkeho co som zatial na aute robil. zajtra si chcem naist cas na este jeden elektorn, potom idem do skoly na tyzden a buduci vikend dokoncim posledny a zacnem vodou. Smile jaj a este musim vylestit kraje. seru ma tie hlboke jamy.. na kazdom elektrone je ich asi 4 alebo 5 o velkosti 5x5mm. oni by nevadili len potrebujem z nich tu ciernu farbu dostat. dufam ze to vodnymi smirglami a lestenim nejako pusti. potom to bude super. elektrony som otocil tak aby ich na foto bolo vidiet hlavne na tom nalavo je vidno tie cierne flaky tam.. Sad

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Fotografia0270j
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime11/4/2010, 12:42

...na inspiraciu Wink Very Happy
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime11/4/2010, 12:53

fuuuu no... zatial sa tie moje velmi tomu nepriblizuju ale hadam ked nastupia vodne smirgle a nakoniec langsol tak to bude uz lepsie. len ja ten filc budem mat na vrtacke a nie na takomto motore ako na videu.. ale mam aj vysokootackovu rucnu frezu tak mozno pouzijme tu Very Happy
STAV:
tri disky vybrusene, stvrty in progress Smile

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Fotografia0273
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime14/4/2010, 15:51

ludia teoreticka otazka.. mam vadne predne tlmice, takisto asi aj capy a horne ulozenie tlmica.. no potreboval by som ist este do BB a naspet co je asi 200 km dokopy. tieto veci sa budu menit no mozem tou cestou poskodit este nieco okrem tohoto? ja neviem napr Homokyneticke klby alebo poloosi ktorych vymena je odost drahsia ako cesta do BB.. alebo sa nemusim bat a auto to zvladne bez ujmi?
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime14/4/2010, 21:41

sykye napísal:
ludia teoreticka otazka.. mam vadne predne tlmice, takisto asi aj capy a horne ulozenie tlmica.. no potreboval by som ist este do BB a naspet co je asi 200 km dokopy. tieto veci sa budu menit no mozem tou cestou poskodit este nieco okrem tohoto? ja neviem napr Homokyneticke klby alebo poloosi ktorych vymena je odost drahsia ako cesta do BB.. alebo sa nemusim bat a auto to zvladne bez ujmi?

..a keby si si nevsimol,ze su vadne tie veci ,ktore si vymenoval aj tak by si tam siel,nie???chod kludne Wink
Návrat hore Goto down
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime15/4/2010, 00:30

Zlepšovák je super,len k nemu budeš potrebovat zadné ložiská ked skončíš s leštením Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_lol Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_lol
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime15/4/2010, 12:38

Very Happy zadne loziska stoja par korun takze neni problem Very Happy radsej dam 20 eur za loziska akoby som to mal robit rucne Very Happy ale netoci sa to extra rychlo takze nebude ani treba
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime17/4/2010, 17:54

LESTENIE DISKOV STAV : vsetky 4 su uz vybrusene teda zbavene farby a nerovnosti, samozrejme ostali sem-tam male jamky velkosti asi zrnka cukru a v nich je cierna farba takze to vyzera ako bodka ale s tym uz nespravim nic lebo by som zbrusil cely limec dole. a z dialky cca 1m niesu volnym okom pozorovatelne takze to pretrpim. vsetky su vybrusene 200-kou smirglom. uz teraz to vyzera fajne. zajtra sa pustam na vodne smirgle. ked kazdy spravim 1500-kou (to bude az v pondelok) tak ich nastrikam a dam obut. 2000-kou + langsol bude prebiehat uz na obutych diskoch. dovod? lebo musim ist do bb, langsol mi este neprisiel a 2000-ku musim v bb kupit + na zimnych nechcem ist. potom v pondelok dam foto
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 25 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 25 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: