VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime21/10/2009, 14:29

hm alfonzo to nieje zly napad.. ale myslim ze najlepsie bude tak ako je ten prvy navrh.. 
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 06:45

ale to mračenie Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_evil
Návrat hore Goto down
Lucko
Agent
Agent
Lucko

Male
Vek : 40
Registrácia : 31.03.2008
Počet príspevkov : 1822
Auto : VW Passat B5 1.9 TDI AFN

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 08:31

to mracenie tam nedavaj, poseres cele auto
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 12:24

ach jaj... a taky pekny golfino to mohol byt Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Kopfschuettel
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 15:25

ok opytam sa takto_: preco mracenie rozhodne NIE..?chlapci chlapci.... bez mracenia vypadaju tie svetla ako nenormalne velke oci.. totalne sa to tam nehodi spredu lebo su strasne velke.. od zaciatku sa mi to nepacilo na golfe takze bude zmena... sebring apelujes na cely design alebo tiez na mracenie? iba pre zvedavost.

Naposledy upravil sykye dňa 23/10/2009, 15:31, celkom upravené 1 krát.
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Vek : 31
Registrácia : 14.06.2009
Počet príspevkov : 175
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 15:31

no jj to si presne vystihol tie dvojparabolove su strasne bez zamracenia ... ked chces mracit tak si kup to mracitko cele co sa motnuje na prednu kapotu ... aspon ked sa ti to nebude pacit da sa to zmontovat ... mimochodom viem kto ma a dokonca v ciernej farbe plastove
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male
Auto : Golf 3 - TDI GTI , 5 dv. , koža,xenon,klima,ABG,4x el. okna, el. zrkadla , vyhrievane sedadla

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 15:34

alebo dat tie H4 svetla su krajsie myslim ... najviac by sa asi hodili G4 look , nevim ale tie svetla sa mi moc lubia a myslim ze pasnu designovo na hociktoreho golfa, nevypadaju staro ani moc tuningovo taka pekna klasika,pôsobia namna ako origos len su pekne
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 15:34

no demik chcem to mracenie kupit to najmensie co je.. nie to klasiceke ale je o polovicu mensie.. a to chcem nalepit na kapotu zagytovat a zastriekat... no chcem vedeit od odstatnych preco su tak proti tomu.. ALFONSO specialne na tvoj nazor si pockam
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 15:40

no ja som chcel tiež mračiť ale ked si pomyslim kolko stym je roboty zbytocne a nebude to ani kto vie co ... preto sa mi najrozumnejsie vidí dať to dodatočne montovateľne ,keby sa nahodou nepačilo alebo nečo da sa dať dolu ... ja len riesim problem farby celeho auta ,čo dávať do farby a čo nie , farba auta biuela ,zatial narazniky su s čiernym vrchom,lišty čierne, zrkadla tiež a klucky takisto cierne, nevm co vsetko dat do farby alebo nie
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 16:10

ja neviem no ak by som podla seba robil (co samozrejme je proti gustu 90 percnet z klubu) by som mozno dal cele auto do biela.. ale uz aj folie by som daval do strieborna... vies taky snehovy nadych celeho auta spravit.. ak nie tak by som ako ty vravis nechal tie listy a vrchy naraznikov v ciernom. a ostatne do biela... teda ak chces ciernobiele auto.. neviem tu su ludia co maju paradnu predsatavivost oni ti isto poradia lepsie.. Smile hlavne to sprav tak aby sa ti to pacilo.. je to predsa tvoje auto a nie auto ucastnikov klubu Smile nechaj si poradit ale rozhodni sa sam..
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 16:11

a prisiel mi balicek Smile uz mam air intake... diky seven72 Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 16:28

https://www.youtube.com/watch?v=KLiKnXmf42E

tiez je zamraceny a paci sa mi to.. ale toto je uz vela.. polovicu z toho chcem..
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 16:58

jj no ved hej ... uz mam aj nejaku zbierku co skade tade som pozhanal biele golfiky probone a najviac mi pasuje biele narazniky z bielym vrchom ,spodok ostava čierny vpredu aj vzadu , lišty do biela ,a kryty zrkadiel tiež na bielo ,smerovky predne číre, svetla G4 look chrom tiež bočne číre chrom ,a a zadne svetla tiež číre , kľučky a zadnu lištu nad SPZ by som nehal bielu , ale je vela pekných kombinácii , problem je sa rozhodnuť , vybrať si nejaku vhodnu kombinaciu , chcel by som peknu klasiku ale moc ma láka ta čierna strecha a nehovoriac uz o tej kapote, ide o to ze sa ide lakovať kapota tak preto nevem musim sa rozhodnut teraz aby sa nastriekala komplet zatial je cervena,ale setko bude nastriekane poriadne ak osa patri nie nejake lacne farby alebo spraye, len problem sa rozhodnut pre tu farebnu kombinaciu
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 19:30

na auto ako celok... podla mna si to nezasluzi

uz tu bolo par ludi co striekali plasty a po case sa zase vracaju k origo... asi to prichadza vekom... a mozno som uz moc stary Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_wink
Návrat hore Goto down
demik32
Vodič
Vodič
demik32

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime23/10/2009, 19:52

Sebring napísal:
na auto ako celok... podla mna si to nezasluzi

uz tu bolo par ludi co striekali plasty a po case sa zase vracaju k origo... asi to prichadza vekom... a mozno som uz moc stary Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_wink

ja nevravím ze cierne sú skarede ... ale nejak k bielej farbe mi to nejde vsetko cierne zas, stále rozmýslam aj nad tým ze vsetko nechám ako origo akurát kryty peťakou sa nalakujú na bielo ako to bolo origo a lišty,klučky, narazniky vrch a spodok ostanu cierne ... ked je pekna biela, a a tie plasty nie sú sive tak myslim ze to tiez dobre vyzera, aj ked taky biely golf som este nevidel , kazdy ho ma zanedbany plasty vysivnute alebo vo farbe
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime24/10/2009, 01:27

no sebring ked som si spravil ten virtual tak jednoznacne chcem plasty vo farbe auta Smile v mojich ociach to doda kompaktnost celeho auta a znizi opticky svetlu vysku.. podla mna je to dobry tah teda co sa tyka mojho stylu.. cize cierne folie, cire smerovky vyfuk a plasty (lizatko, prahy a vzadu ten plast) vo farbe auta, a spodna lista masky vo farbe a samozrejme vylestene limce diskov su plany ktore urcite budu... to bez debaty. mne sa to tak paci.. na vazkach je ta kapota.. ale aj ta je vlastne takmer ista... pojde jemne mracenie aby tie svetla nevyzerali take obrovske tam..
Návrat hore Goto down
alfonso3006
Pretekár
Pretekár
alfonso3006

Male
Počet príspevkov : 690
Auto : Golf 3 TDI GTI

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime26/10/2009, 07:02

ak by si chcel tak ti viem vyfotiť jednu bielu G3 kombi, ta je pekne spravená. Aj plasty ma biele, kolesa ma tiež čierne a to mračenie chcel chalan tiež dať (odhovoril som ho) a doteraz mi ďakuje.

K tomu mračeniu - viem ti len tolko povedať, čo som povedal aj tomu chalanovi. Mračenie ti zhovadí celé auto (každému to pride detinské), tie velke svetla treba vyriešiť čiernymi svetlami. Teraz si povieš k bielemu autu čierne svetla, to iste som mi aj on povedal, ale vyzera to paradne. Skusim ti to dnes vyfotit a zajtra ti hodim foto.
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime26/10/2009, 11:47

ak mozes vyfot to budem rad.. vies chcel som strieborne svetla lebo cele auto je v podstate strieborne cize by to slo dokopy.. ale skusim si spravit nejaky ten virtual jak by to vyzeralo s ciernymi. ak dobre tak to je najmenej rozobrat a prestriekat..  samozrejme by pomohla foto ak mozes bud taky dobry a hod to sem.. vopred diky s mracenim teda este pockam kym sa to nevyriesi
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime26/10/2009, 13:56

nemrač
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime26/10/2009, 14:29

nebudem.. Smile
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 13 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 13 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: