VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next
AutorSpráva
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime21/8/2009, 18:58

jaj ty myslis kolieska akoze vyzor?? nie take som uz kupil... (aj ked je to dost nanic nastriekane, budem lestit limec na strieborno cely).. ja som ich tam dal len vyrovnat lebo bol krivy jeden z  nich
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime21/8/2009, 21:29

caute ludia potrebujem radu.. bol som teraz za jednym chalanom co opravuje auta a aj vyvara kapoty atd... proste mechanik. pozrel auto blatniky podbehy a takto mi povedal: ze blatniky nemam dat vyvarat lebo vraj aj ked to vyvari tak po chvili to zase zacne na tom mieste hrdzaviet...ze ked bude vlhko ze vraj to na tom mieste sa objavi po par tyzdnoch znova. vraj ak si auto chcem nechat pre seba tak by som mal kupit oba nove predne blatniky a tie dat nalakovat do farby a nahodit na autiak... podbehy opravi vraj.. cele aj s novymi blatnikmi aj s lakovanim a robotou vraj bude stat cca 5000-6000sk... co myslite mam mu to dat robit alebo hovori kraviny? a mam dat radsej niekde inde? diky
Návrat hore Goto down
tommy7373
Vodič
Vodič
tommy7373

Male
Registrácia : 18.03.2009
Počet príspevkov : 207
Auto : G3 1,4

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime21/8/2009, 23:27

sykye napísal:
jaj ty myslis kolieska akoze vyzor?? nie take som uz kupil... (aj ked je to dost nanic nastriekane, budem lestit limec na strieborno cely).. ja som ich tam dal len vyrovnat lebo bol krivy jeden z nich

no hej myslim vyzor alebo ci nevies nahodou kde tu na okoli by mi vedeli dat do poriadku kolesa...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime22/8/2009, 01:45

uff tak to ti neporadim. ale daj mi vediet ked budes vediet kde ok?
Návrat hore Goto down
Tomik29
Vodič
Vodič
Tomik29

Male
Vek : 33
Registrácia : 20.02.2009
Počet príspevkov : 177
Auto : VW Golf III 2.0 Syncro

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime22/8/2009, 09:06

sykye napísal:
caute ludia potrebujem radu.. bol som teraz za jednym chalanom co opravuje auta a aj vyvara kapoty atd... proste mechanik. pozrel auto blatniky podbehy a takto mi povedal: ze blatniky nemam dat vyvarat lebo vraj aj ked to vyvari tak po chvili to zase zacne na tom mieste hrdzaviet...ze ked bude vlhko ze vraj to na tom mieste sa objavi po par tyzdnoch znova. vraj ak si auto chcem nechat pre seba tak by som mal kupit oba nove predne blatniky a tie dat nalakovat do farby a nahodit na autiak... podbehy opravi vraj.. cele aj s novymi blatnikmi aj s lakovanim a robotou vraj bude stat cca 5000-6000sk... co myslite mam mu to dat robit alebo hovori kraviny? a mam dat radsej niekde inde? diky

predné blatniky by som určite nevyváral radšej by som kúpil nové a najlepšie ich dať pozinkovať a vtedy ti vydržia najdlhšie...ja to chcem tiež tak robiť
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime3/9/2009, 17:58

PROSIIIIM POMOZTE MI ZUFALO POTREBUJEM POMOC SO SVETLAMI:prosim vas uz stale sa montujem s tymi svetlami a teraz ked som ich uz chcel zalozit vznikol vazny problem.. nesvietia tak ako maju. parkovacky (anjelske oci) svieta bezproblemovo stale ale ked zapnem tlmene svetla tak svietia tak ze lave svetlo svieti normalne (cize stretavacie svetlo svieti naplno a dialkove len tak kustik) a prave svetlo svieti tak ze stretavacie svetlo svieti len kustik a rozsvieti sa velmi pomaly oproti lavemu (trva mu asi celu sekundu kym sa rozsvieti) a dialkove vobec nesvieti ani kustik.. prilozeny je obrazok aby ste videli ako... ked zapnem dialkove svetla tak lave svetlo svieti naplno aj stretavacie aj dialkove, a prave nesvieti vobec okrem anjelskych oci. ale tie svietia cely cas vzdy.. neviem co robit kabelaz som pomenil celu ziarovky su nove vsetky aj som poprehadzoval ich medzi sebou.. no stale robi toto iste. no neviem ci to nieje pretazenim lebo v svetlach svietia stale tie anjelske oci a v kazdom svetle je sest 5W ziatoviek.. cize dokopy na oboch svetlach svieti 12 ziaroviek po 5W. to je 60W len anjelske oci.. a potom su tam 4 H7-micky ako svetla... prosim poradte som zufalyPS: ked zalozim naspet seriove svetla tak vsetko svieti tak ako ma...PS2: mam novu prednu masku bez znaku Smile ostane cierna a kapota pojde na cierno...Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Fotografia0103
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime3/9/2009, 19:30

keď dáš staré a tie svietia ok.
jedine chyba vo svetle
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime3/9/2009, 19:36

prave som vybral vsetky ziarovky z angel eyes a cize ostali len tie 4 H7-micky. aj tak robi presne to iste.. cize v nedostatku prudu to nebude Sad
Návrat hore Goto down
ato69
Autoškolák
Autoškolák
ato69

Male
Vek : 42
Registrácia : 20.08.2007
Počet príspevkov : 77
Auto : VW Vento 1,9 GTD

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime3/9/2009, 22:15

aj ja si myslim ze to bude svetlami ked ti povodne svietia.
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime4/9/2009, 07:15

jednoznačne si skontroluj káble Smile mne moje tiež svietilo na polovičku a potom som kukol že som zle pichol konktor a svieti ako má a pak prezri všetky káble ako sú zapojené a či si vôbec zapojené dobre
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Vek : 45
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime4/9/2009, 10:57

už daj aj strechu do čiernej...
k svetlám, hovorí ti niečo merak? Ak ano, treba pomerať kábel po kábli. Aj odbery a určite sa dopracuješ k výsledku...
ps: čo podložky? už si ich poriešil? Lebo to bolo tak súrne že some dávali prvú triedu... hm Rolling Eyes
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime4/9/2009, 13:29

tie svetla skusim vsetky kable odpalit prec a naletujem nove... vsetky... myslite ze mozu byt medene? a co sa tyka podloziek Very Happy je to mnamkaa perfektneee krasne kolieska rozsirili (mal som ich len prilozene).. ale ako si vravel ked to budem robit (hned ako spojazdnim svetla) kupim farbu a natriem aj brzdice bubon a kedze zadne brzdy su KO presne ako si predpokladal.. tie prasiatka netecu takze to by malo byt ok..  vymenim oblozenie namalujem aj bubon a dam tie podlozky Smile za tie ti naozaj velmi dakujem bez nich by to auto vyzeralo dost divne Smile perfektna praca runcajz. zato ich mam dole lebo si mi vravel ze treba ich namalovat tou farbou co bubon tak aby zatial policajti nemali s tym nervy...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime4/9/2009, 19:45

tak svetla su opravene. mali ste pravdu kable boli hociako poprehadzovane dnuka vo svetle tak som musel vsetky povyberat z tych cokoladok a pozapajat tak ako to ma byt.. uz svietia bez chyby Smile vdaka za rady chalani.. uz len zalepim na ne skla a mozem sa pustit konecne do brzd podvozku pruzin a vsetko co mam pripravene...
Návrat hore Goto down
yurik
Pretekár
Pretekár
yurik

Male
Registrácia : 06.04.2008
Počet príspevkov : 588
Auto : VeeDub in da house

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime4/9/2009, 21:49

tie svetla si nechaj nastavit v servise podla pristroja, aby si neoslnoval...a cierna kapota?? pokazis cele auto, to bolo IN tak pred 4mi rokmi, radsej daj spodok masky do farby auta a rebra nechaj cierne a bude to fajn
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime5/9/2009, 00:51

ja viem ze sa vam to nepaci takisto ako mracenie kapoty ale mne sa to paci.. ozaj paci. este casu na to dost na taketo rozhodnutia najprv podvozok a motor a potom ostatne...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime7/9/2009, 16:50

zhanam toto co je na obrazku. su to take zaslepky do podnarazniku myslim ze sa to vola air intake.. potrebujem spravit privod studeneho vzduchu k saniu. ak sa niekomu valaju taketo 2 kusy v garazi tak napisteMoj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 G3cernaresize
Návrat hore Goto down
Sven
Pretekár
Pretekár
Sven

Male
Vek : 31
Registrácia : 04.04.2008
Počet príspevkov : 461

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime8/9/2009, 11:09

ak mas sanie niekde pri brzdovych kotucoch tak potom hej, inak neni to lacna zalezitost tieto hracky do naraznika...
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime8/9/2009, 14:08

no chcem to spravit tak ze rurou privediem vzduch az k filtru. tam z plechu spravim taku kliteku pre filter aby tam nesiel teply vzduch od motora a tieto zaslepky som chcel aby som mohol dole tu ruru na ne napojit..
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime10/9/2009, 09:33

veru tak tieto plastové hovadiny sú drahé ako šlak.. ja som chcel len lišty do predných baltníkov z hladkého plastu aby šli do farby a za jeden tan malý shit vypýtal odo mna 24€- to radšej budem bez ních Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime10/9/2009, 12:48

:O nechapem co je na tom take nenormalne drahe... ach jaj. ale videl som ze jeden v ceskom klube predava za 550CK par... neviem ci si to nenecham poslat... potrebujem studeny vzduch k filtrku a chcem aby to aj nejako vypadalo...
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 8 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 8 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: