VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...

Goto down 
+50
dr_obesenec
ptan.666
Laclk101
MIREC293
Draky73
mirec G 3
Matko11
kaybi
metatron
kepro
Hugino
speedy1
miso325
carnifex
stewe12
tapo
TORNADO
golf222
MIRECC
Martinko
TABIK
joey750
gabesz0102
Sven
triple
ato69
Tomik29
tommy7373
RUNDA
OverGo
demik32
seven72
a3anko
djpetersnv
alfonso3006
Lucko
Sebring
mato88
vwzefo
MINO
Kuric
tono55
Steniel
SABREX
yurik
Runcajz
Johny
slosi_15
SPIKEBOY
sykye
54 posters
Choď na stránku : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next
AutorSpráva
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime25/6/2010, 08:50

Klud - povedal sykye Smile
Návrat hore Goto down
metatron
Autoškolák
Autoškolák
metatron

Male
Vek : 43
Registrácia : 21.04.2010
Počet príspevkov : 84
Auto : VW GOLF III 1.6 (75PS), '96

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime25/6/2010, 09:03

Suhlasim so sykye. Do poslednej bodky. Nemyslím si ze by sme mali merat podla penazenky a fin. moznosti. Ze má niekto iný názor? No a, však sme ľudia. Kaslat na to. Je to o niecom inom. A dokonca ani nie tolko o VW znacke (aj ked z casti ano); podobných ludí spája pár vecí - vôňa spálených pneumatík, zvuk stáda koníkov pod kapotou, benzín (nafta) v krvi... teda "keď ju miluješ, nie je čo riešiť" Wink

AMEN Smile

A uz len jednu poznamku pre Mata: ja by som tam narval kompresor najradšej Wink
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male
Vek : 36
Registrácia : 27.04.2009
Počet príspevkov : 1442
Auto : VW golf III variant 2.0 8V AGG 88kw(119ps)

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime25/6/2010, 14:26

metatron napísal:
uz len jednu poznamku pre Mata: ja by som tam narval kompresor najradšej Wink

no aj kompresor je prada ale co viem tak lepsie hodnoty dosahuje turbo. ale vsetko ma svoje pre a proti.. ale kompresor je krajsie slovo, lepsie znie ako turbo Smile
ja ked budem mat GTI motor tak je jasne ze ho len tak nenecham sak naco by som menil motor koli trapnym 30 konikom keby som s nim nemal ine plany Very Happy pekne pojde turbo a to bude asi najvecsia investicia do variantika. ale bude Smile uz 6 mesiacov beham po DE, UK a US strankach a zistujem okolo toho veci a zistil som, ze tie motory casto oturbuvaju. jeden cech oturbil 8V jak mam ja... a nebude treba ziadna mapa do riadiacej jednotky ale nechcem o tom teraz pisat kym este nemam ten motor a aj tak ma tu vsetci sundaju za to Very Happy ale nevzdam sa.
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime25/6/2010, 14:57

viem ,že Maťo buď kvalita ,alebo nič !
ale začo ho pokarhám je to že rozrezal GII !
bol si na dobrej ceste mohol si sa nanej voziť dodnes!
Návrat hore Goto down
gabesz0102
Agent
Agent
gabesz0102

Male
Vek : 42
Registrácia : 25.10.2008
Počet príspevkov : 1576
Auto : MK2,GIV

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime25/6/2010, 17:21

ach jaj.. Very Happy nie som tu jeden den a ake veci sa tu deju...
lol!
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Registrácia : 08.08.2007
Počet príspevkov : 5940
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime26/6/2010, 22:02

SABREX napísal:
viem ,že Maťo buď kvalita ,alebo nič !
ale začo ho pokarhám je to že rozrezal GII !
bol si na dobrej ceste mohol si sa nanej voziť dodnes!

je mi za nou luto :-( kua,som hovado :-(

PS: to sykye: ja nejdem davat turbo,ale kompresor :-) a zacinam silno uvazovat ze cely motor odnesiem do SLS,aby mi ho urobili,poskladali,ale vsetko zavisi od financii
Návrat hore Goto down
http://www.mkgarage.sk
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime26/6/2010, 22:24

na mobile.de si nepozeral najaké búračky z dobrým motorom?
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 01:07

ee nekukal.. staci mi motor aj to neptorebujem cely staci aby bola dobra hlava, piesty sanie a zvody.. ostatne je uplne totozne s mojim motorom.. teda cely spodok, prevodovka spojka, poloosi atd sedi. takisto aj kanaliky na vodu na olej atd.. takze mi staci motor.. motor sa najde no najprv sterim... do zimy budem mat peniaze tak v zime budem riesit prestavbu. najprv dokoncit podvozok aby som sa a novym motorom nezahlusil Smile inak diky za typ. kuknem tam
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 01:15

to som písal Maťovi Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_biggrin
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 09:13

jaj tak sorry Smile je to v mojej teme tak som reagoval :DDD
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male
Auto : VW Golf III 2.0/110kw typ ABF,Skoda Octavia I 1.9/66kw typ ALH,VW Transporter T3 1.6D,VW Polo 1.4 16v

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 12:18

SABREX napísal:
to som písal Maťovi Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_biggrin

jaaaaj,tiez som myslel ze to ide sykyemu,nepozeral som,uz do hlavy som nasackoval cez 1500€,nemam dovod kupovat iny motor,tento sa da poskladat,len potrebujem naskarabat na piesty,na kompresor atd,chcem to uz vsetko naraz,uz to auto ani 2 roky nechodilo,treba aj brzdy rozhybat,podvozok DTS som predal,bude KW variant 2,je toho este vela
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 13:10

fu to co stalo 1500eur na hlave? 16 kovanych ventilov hadam nestalo 1500eur..
ja idem tento tyzden dokoncit ten zadok nech som na zemi a dufam ze stihneme aj vyfuk..
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 18:52

2xvacka Schrick,stare isli do kosa,boli krive ako paragraf+ventily+hydrostely Schrick+strunky Schrick ventilov+vyrovnanie hlavy+nove rozvody+tesnenie pod hlavu
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 19:09

neser... to aj mna tolko bude stat? :O Very Happy ja som myslel ze motor vymenim do 700 eur..
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 19:13

ja som ale kupoval nove veci na hlavu ked mi klakol,no zatial je zrepasovana len hlava
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 21:18

kurnik ma nestraš... fuha dost vela je to.. ale tak ked uz to musi byt tak uz nech je Smile
Návrat hore Goto down
mato88
VW Šialenec
VW Šialenec
mato88

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime27/6/2010, 21:41

a to som uz kupoval radsej ostre vacky ako seriove
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime28/6/2010, 00:09

hm ostra vacka nieje vzdy vyhra.. zalezi od uhla.. ak mas velmi ostre tak to neni bohvieco ale ak nemas nejaky drasticky uhol tak to moze mat kladny vplyv Very Happy na vykon myslim nie na spoterbu. inak paradna vec je sekvencne LPG Smile ked budem mat GTI motor tak mozno si doisnstalujem LPG ale len sekvencne Smile
Návrat hore Goto down
sykye
Agent
Agent
sykye

Male

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime28/6/2010, 13:05

cauko. neviem ci sa to uz riesilo tunak ale prosim o radu s nasledujucim problemom..

kedze som skruteny na zem, tak mam medzi pneu a lemom blatnika 0,8cm. pri pruzeni obas chyta to je jasne. vyse ist nechcem.no kedze gumy tvoria mierne A-CKO tak keby sa odstranilo zahnutie batnikov tak by v pohodicke som mohol skakat.

preto vas prosim o radu ci navod (pripadne link kde sa to riesilo) ak vyhnut zalomene casti lemov blatnika. nepotrebujem lemy predlzovat len ich vyhnut tak aby sa odstranilo to zalomenie..

pre nazornejsie vysvetlenie som narychlo zbuchchal fotomontaz z fotky este pred znizenim.
- na lavej strane obrazku je koli nazornosti ponechane foto bez vyznacenych miest.
- na pravej strane obrazku je foto kde je vyznacene oranzovou farbou spominane zalomenie ktore by som rad odstranil tym ze by sa lem vyhol mierne von aby cely blatnik od zaciatku az po koniec resp. od vrchu az po spodok tvoril suvysly celok bez zlomov (sakra neviem to vysvetlit dobre). teda to zalomenie odstranit. bolo by to mozne?
- žltou farbou je oznacena akasi hrana ktora ide do vnutra blatnika ktora len zavadzia a o nu sa gumy suchaju. tu by som odrezal uplne aj tak je tam zvytocna (flexou?)

ak toto aspon niekto pochopil tak prosim ak mi moze poradit pripadne nejaky navod jak na to a co na to potrebujem ake naradie prip material. na zaver uz len jedna otazka. a ta znie, ci sa to da spravit tak, aby sa pri tom vyrovnavani neporusil lak. Lak na zadnych blatnikoch je original od vyrobi, na prednych je novy ma par mesiacov.

riesim to koli tomu ze koli sucasnym elektronom by stacilo odrezat len tie hrany vyznacene zltou farbou ale pri 17-tkach to asi nebude stacit..

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Vysvetlenielemyjpg
Uploaded with ImageShack.us
Návrat hore Goto down
triple
Pretekár
Pretekár
triple

Male
Vek : 38
Registrácia : 16.06.2009
Počet príspevkov : 304
Auto : VW Golf3, 1,6b, 55kw, 75 ps, r.v. 1997

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime28/6/2010, 13:33

kúp najrv 17-tky kolesá, ktoré chceš a potom rieš pi....viny.. prečo ideš na to z druhého konca?to je ako keby si postavil dom a až potom začal kresliť projekt a zistíš že nemáš na dome okná ani dvere
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...   Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to... - Stránka 31 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Moj variant. postavme ho na nohy. zasluzi si to...
Návrat hore 
Strana 31 z 50Choď na stránku : Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 40 ... 50  Next
 Similar topics
-
» zefov variant
» Moj Variant
» VW GOLF 3 1.8 Variant

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Môj Golf-
Prejdi na: