VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Ake su moznosti pri chybnom servise motora

Goto down 
+5
TABIK
Johny
element666
zuzko
spider-wifi
9 posters
Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
AutorSpráva
MIRECC
Pilot
Pilot
MIRECC

Vek : 45
Registrácia : 13.04.2008
Počet príspevkov : 898
Auto : VW GOLF VR6 SYNCRO,VW GOLF 1 Cabrio,Škoda Superb 1.8T,Seat Toledo I 1.8i

Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Empty
OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime25/4/2009, 20:06

Ja to vidim ako zazrak že sa to cele nerozpadlo.V každom pripade by som dal skontrolovat rozvod a nastavenie motora(v inom servise),popripade odmerat tlaky v motore(pre pripad reklamacie to zaplatit a pytat si doklad o merani) aby si mal istotu že sa tam nič nepoškodilo.
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male
Vek : 39
Registrácia : 21.03.2008
Počet príspevkov : 240
Auto : Bora Variant TDI 74kw(ATD)2004..ex

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime26/4/2009, 11:15

MIRECC napísal:
Ja to vidim ako zazrak že sa to cele nerozpadlo.V každom pripade by som dal skontrolovat rozvod a nastavenie motora(v inom servise),popripade odmerat tlaky v motore(pre pripad reklamacie to zaplatit a pytat si doklad o merani) aby si mal istotu že sa tam nič nepoškodilo.
Mas pravdu pojdem to dat skontrolovat do galimexu a ak to zle nastalili tak dalsia vec ktoru budem riesti sudnou cestou.
Motor na svojej teplote ma ida 500otacok co je malo a nieje v norme emisnych 700-1000ot tak uz len to je zle nastavene Mad
Návrat hore Goto down
http://www.autoconnect.sk
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime27/4/2009, 12:36

Runcajz napísal:
tak tak, rozdelovač je základ. Mimochodom, mohli ti mechanici odborníci posunúť remen o zub a to by mohlo byť príčinou slabšieho výkonu. Treba to zoštelovať! Wink
Počuj, keď to mali dolu prvý krát keď menili rozvody, dali nový šrob? Ak nie, jednoznačne reklamácia, ak ano tiež reklamácia. Lebo to bola neodborná manipulácia v prvom prípade a v druhom prípade by to mohla byť vada materiálu! 50€ by som im nedal! Alebo ano, ale ako si písal, rozhodne by som to poriešil právnickou cestou. Tak ak sa na to dáš, držím palce, ale asi nedokážeš, že tú remenicu mali dolu, aj keď ti vlastne povedali že ano... Suspect
Veru tak a ako to mam pozriet aby som zistil ci je to spravne a nie posunute. Na remenici je jedna riska a na vackovom kolese tiez jedna riska v tej polohe je to na prvom valci a ked to je posunute tak vtedy to nesedi?
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male
Registrácia : 04.02.2008
Počet príspevkov : 964
Auto : VW Vento 1,8 ABS

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime28/4/2009, 00:30

no správny predstih nenastavíš presne podla rysiek. To sa dáva na nulu a potom sa doladuje. Stroboskopická lampa je na to vhodná alebo v servise. Poznám týpkov ktorý to robia podla jazdenia, ale ten spôsob sa mi ani trochu nepozdáva.
Otázka, máš knihu Jak na to? Ak nie, pošlem ti to v El. podobe. Tam máš presný popis ako nastaviť predstih... Wink
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime29/4/2009, 09:40

Runcajz napísal:
no správny predstih nenastavíš presne podla rysiek. To sa dáva na nulu a potom sa doladuje. Stroboskopická lampa je na to vhodná alebo v servise. Poznám týpkov ktorý to robia podla jazdenia, ale ten spôsob sa mi ani trochu nepozdáva.
Otázka, máš knihu Jak na to? Ak nie, pošlem ti to v El. podobe. Tam máš presný popis ako nastaviť predstih... Wink
Mam tu knihu. Predstih som si uz steloval predtym podla jazdenia Smile ale neviem ako mam skontrolovat si casovanie ventilov ci nieje posunute napriklad o jeden zub
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime29/4/2009, 10:19

Posun o zub (rozdelovač voči klukovke) nevadí, to sa dá doladiť pootočením rozdelovača. A čo som počul ani vačka nevadí o zub, ale nemalo by to byť. (dá sa to skontrolovať podla tých bodov a rysiek)
Návrat hore Goto down
spider-wifi
Vodič
Vodič
spider-wifi

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime2/5/2009, 21:20

Runcajz napísal:
Posun o zub (rozdelovač voči klukovke) nevadí, to sa dá doladiť pootočením rozdelovača. A čo som počul ani vačka nevadí o zub, ale nemalo by to byť. (dá sa to skontrolovať podla tých bodov a rysiek)
Uz som to nastavil ide to ako ma zatial(dufam Laughing )....diky vsetkym za rady a zvlast pre Runcajza vela zdaru cheers
Návrat hore Goto down
Runcajz
Pilot
Pilot
Runcajz

Male

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime2/5/2009, 23:16

...v pohodičke, len nech dobre slúži, Embarassed Wink
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Ake su moznosti pri chybnom servise motora   Ake su moznosti pri chybnom servise motora - Stránka 3 Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Ake su moznosti pri chybnom servise motora
Návrat hore 
Strana 3 z 3Choď na stránku : Previous  1, 2, 3
 Similar topics
-
» V servise vsetko OK
» GO motora VR6
» Zivotnost motora

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: