VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Zivotnost motora

Goto down 
+2
klickop
tapo
6 posters
AutorSpráva
tapo
Autoškolák
Autoškolák
tapo

Male
Vek : 35
Registrácia : 13.09.2008
Počet príspevkov : 121
Auto : golf III 1,6 GL ABU, G2, 110 R

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime22/9/2008, 22:30

Akú zivotnost by ste dali motoru 1,6 na golfe 3 ak má teraz nebehaných 240 tisic??? co tie motory vydrzia???? je to rok vyroby 1994 55 kW a od roku 1998 ma pohon aj na plyn... Kolko by to este asi priblizne bolo schopne odjazdit??? potrebujem poradit pri kúpe. Dakujem
Návrat hore Goto down
http://www.skoda110r.cz
Anonymný
Anonymný

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime23/9/2008, 15:28

rok '94 no ten uz ma nieco za sebou. V podstate slabsia 1.6 ktoru by som osobne nekupoval. Zivotnost motora je rozna vsetko zalezi od pristupu a starostlivosti k danemu autu. Podla mojho nazoru 240 tis. je uz dost nad dvesto by som vobec nekupoval ale kto vie. Ja som mal tiez plyn ale uz je demontovany je to suche palivo ale zas nie je az take zle len t je na dlhsie a uz to tu bolo rozoberane. Otazka kolko by to este malo jazdit? tazko povedat moze to rupnut aj zajtra moze to odjazdit este 50 tis. km priklad. No ale moj nazor je asi taky ze spominane auto by som nekupoval radsej trochu prisetril a popripade aj doviezol... Nezabudaj vsetko zalezi od stavu auta! Tu ti nik nepovie nekupuj pokiel nevie o co presne ide totiz som v nom nesedel, nepocul neodskusal a to je podstatne
Návrat hore Goto down
klickop
Pretekár
Pretekár
klickop

Male
Vek : 42
Registrácia : 12.10.2007
Počet príspevkov : 303
Auto : Golf III 1.6 55kW ABU

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime23/9/2008, 16:07

Ja som si doviezol 1,6 B 55 kW (235 000km) z Talianska . Karoséria je v podstate ok ale motor mi zhltol už toľko peňazí že som si mohol zohnať TDI . Z mojej skúsenosti ti to veru že neodporúčam . Výkon nie je boh vie aký a u mňa je stale nejaká vysoká spotreba . Ak sa predsa len preň rozhodneš tak radím určite menej km .
Návrat hore Goto down
SABREX
Profík
Profík
SABREX

Male
Vek : 112
Registrácia : 09.06.2008
Počet príspevkov : 1247
Auto : VW GOLF MKIV kombajn

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime23/9/2008, 17:51

pri takomto ročníku menej KM ?
rátaj :
-14 ročné auto
-1000 KM za mesiac =sviatočný vodič
-12 000 KM =sviatočný vodič za rok
-168 000 KM=sviatočný vodič za 14 rokov
a moja rada nepozeraj na KM ,ale na stav auta
niekomu stačí jedna jazda aby pokazil motor , niekto jazdí na tomto motore aj keď má nabehané 400 000 KM a pohoda .
všetko záleží od prístupu k autu ak sa staráš vydrží.
Návrat hore Goto down
Frasko
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 17.08.2008
Počet príspevkov : 59
Auto : VW Golf3 1,4 44kw

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime23/9/2008, 20:15

noo veru,ja mam na mojom gIII najazdene vyse 280 tisic..a motor je stale ok...a to mam 1.4 44kw
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime23/9/2008, 21:29

tieto benziny chodia co viem cca 300-350 tis km..poctivych..ak sa samozrejme dodrziavaju prehliadky ..teda vymena naplni a rozvodov...
ale samozrejme je to len teoria..cele to vzdy zalezi od aspektu ktory sa nachadza medzi sedackou a volantom...
Návrat hore Goto down
Frasko
Autoškolák
Autoškolák

Male
Vek : 37
Registrácia : 17.08.2008
Počet príspevkov : 59
Auto : VW Golf3 1,4 44kw

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime23/9/2008, 21:42

poznam chalana,ktory ma rovnake auto ako ja,aj objemovo,a chalan ma uz cez 552tis. a stale v pohode,jasne ze uz nieco menit musel,ale stale je tam povodny motor...a tie km su poctive
Návrat hore Goto down
Anonymný
Anonymný

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime24/9/2008, 15:31

Ivco85 to vynikajuco vysvetlil ze vsetko od niecoho zalezi
Návrat hore Goto down
Sebring
Pretekár
Pretekár
Sebring

Male
Vek : 28
Registrácia : 30.06.2008
Počet príspevkov : 443
Auto : Golf IV 1,6 SR*Superb TDI*Passat TDI

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime26/9/2008, 08:40

s tymi km nad 200 000 je uplna blbost... moja stara dvojecka mala odsluzenych 571 000 km {a stale beha}... a to bola len 1.3 karburator 4 kvalt...
ked ma zdravu kasnu a motor nie je doj*bany, km by som sa nebal
Návrat hore Goto down
Sponsored content

Zivotnost motora Empty
OdoslaťPredmet: Re: Zivotnost motora   Zivotnost motora Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Zivotnost motora
Návrat hore 
Strana 1 z 1

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF III 1992-1996 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: