VW GOLF CLUB SLOVAKIA
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Klub fanúšikov a nadšencov značky VW Golf

DomovPortálE-ShopLatest imagesRegistráciaKontaktPrihlásenie

Lambda sonda regulacna

Goto down 
3 posters
AutorSpráva
otelko
Začiatočník
Začiatočník

Male
Registrácia : 02.03.2009
Počet príspevkov : 9
Auto : VW GOLF IV

Lambda sonda regulacna Empty
OdoslaťPredmet: Lambda sonda regulacna   Lambda sonda regulacna Icon_minitime2/3/2009, 14:57

Caute,chcem sa opytat,mam zlu lambda sondu co je pred katalizatorom jej cislo podla VW servisu je 036906262J.Ked som ju zhanal tak bola za 200eur a to sa mi zda byt trosku dost.Viete mi niekto prosim vas poradit ze kde by som ju mohol zohnat lacnejsie?Vopred dakujem
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Lambda sonda regulacna   Lambda sonda regulacna Icon_minitime2/3/2009, 16:42

no co som pozeral cena tejto origo lambdy je fakt tych cca 180 Eur..samozrejme existuje aj varianta nahrady kupou univerzalnej...
ale myslim ze aj ta origo by sa mala dat zohnat pod rukou za slusny peniaz....len by si si mohol vyplnit profil a napisat aky mas typ auta. Exclamation
a este jedna otazka..ako si prisiel nato ze je zla??
Návrat hore Goto down
truli
Začiatočník
Začiatočník

Počet príspevkov : 3
Auto : VW GIV, combi 1,9 TDI PD

OdoslaťPredmet: Re: Lambda sonda regulacna   Lambda sonda regulacna Icon_minitime2/3/2009, 21:22

a bosch kolko stojí si nezistoval?
Návrat hore Goto down
otelko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: RE:ivco85   Lambda sonda regulacna Icon_minitime3/3/2009, 10:46

no zistil mi to moj mechanik co robi vo VW cez pocitac a aj mam zvysenu spotrebu auta asi tak o 20%
no ja som tu novy a profil si urcite vyplnim,len som to potreboval na rychlo a preto som to este nespravil a auto mam GOLF IV.Keby si vedel o niecom kde ju zozeniem tak by som bol rad za taku infosku,diki moc
Návrat hore Goto down
otelko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: RE: truli   Lambda sonda regulacna Icon_minitime3/3/2009, 10:50

no pozeral som aj BOSCH ale oni nerobia taku co potrebujem ja nasiel som vselijake od BOSCH a aj podla katalogu co maju a nenasiel som oni maju max 4 dratove a ja potrebujem 5 dratovu a taku od BOSCh som nenasiel,ale keby si vedel o niecom tak by bolo fajn,lebo uz neviem kam mam ju mam ist zhanat
Návrat hore Goto down
ivco85
VW Junior
VW Junior
ivco85

Male
Vek : 39
Registrácia : 27.09.2007
Počet príspevkov : 2314
Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB

OdoslaťPredmet: Re: Lambda sonda regulacna   Lambda sonda regulacna Icon_minitime3/3/2009, 10:57

otelko napísal:
no pozeral som aj BOSCH ale oni nerobia taku co potrebujem ja nasiel som vselijake od BOSCH a aj podla katalogu co maju a nenasiel som oni maju max 4 dratove a ja potrebujem 5 dratovu a taku od BOSCh som nenasiel,ale keby si vedel o niecom tak by bolo fajn,lebo uz neviem kam mam ju mam ist zhanat
tym profil som nemyslel G4..to mi bolo v celku jasne..ked si to dal do tejto rubriky..ale ide mi presne o typ motora,rok vyroby a jeho kod(3 pismenne oznacenie, napr .ABC)..potom ti mozem povedat neaku variantu....
Návrat hore Goto down
truli
Začiatočník
Začiatočník

Počet príspevkov : 3
Auto : VW GIV, combi 1,9 TDI PD

OdoslaťPredmet: Re: Lambda sonda regulacna   Lambda sonda regulacna Icon_minitime3/3/2009, 21:31

ivco85 napísal:
otelko napísal:
tym profil som nemyslel G4..to mi bolo v celku jasne..ked si to dal do tejto rubriky..ale ide mi presne o typ motora,rok vyroby a jeho kod(3 pismenne oznacenie, napr .ABC)..potom ti mozem povedat neaku variantu....
jj kod motora a typ rok výroby
Návrat hore Goto down
otelko
Začiatočník
Začiatočník

Male

OdoslaťPredmet: re:ivco85   Lambda sonda regulacna Icon_minitime6/3/2009, 12:51

No uz som kupil tu sondu po nejakej zlave co mi kamos vybavil za 137 eur a najlacnejsie mi ponukali tuto istu za 166 eur a je to od vyrobcu NGK,ze vraj patri medzi spicku tychto sond,a nemam teraz u seba papiere ale mam tu kod tej sondy 036906262J to je originalne cislo z VW.Vsak ked tu budem najblizsie tak napisem aj cislo toho motora.....A dakujem za radu,vsak keby si nieco potreboval tak daj kludne vediet,ja robim v servise pre mobilne telefony tak keby nieco sa kludne opytaj,viem vybavit dost veci vohlade tohoto.
Návrat hore Goto down
Sponsored content

OdoslaťPredmet: Re: Lambda sonda regulacna   Lambda sonda regulacna Icon_minitime

Návrat hore Goto down

Lambda sonda regulacna
Návrat hore 
Strana 1 z 1
 Similar topics
-
» Lambda 2.0i
» 1.6 SR lambda
» lambda sonda, odstranenie.
» golf 1.6 16V......Lambda sonda
» LAMBDA SONDA.MA VPLYV NA VYKON AJ SPOTREBU?

Povolenie tohoto fóra:Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
VW GOLF CLUB SLOVAKIA :: GOLF IV 1997-2003 :: Servis & Pomoc a Tuning & Styling :: Motor-
Prejdi na: