| Lambda sonda regulacna | |
|
|
Autor | Správa |
---|
otelko Začiatočník
Registrácia : 02.03.2009 Počet príspevkov : 9 Auto : VW GOLF IV
| Predmet: Lambda sonda regulacna 2/3/2009, 14:57 | |
| Caute,chcem sa opytat,mam zlu lambda sondu co je pred katalizatorom jej cislo podla VW servisu je 036906262J.Ked som ju zhanal tak bola za 200eur a to sa mi zda byt trosku dost.Viete mi niekto prosim vas poradit ze kde by som ju mohol zohnat lacnejsie?Vopred dakujem | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Lambda sonda regulacna 2/3/2009, 16:42 | |
| no co som pozeral cena tejto origo lambdy je fakt tych cca 180 Eur..samozrejme existuje aj varianta nahrady kupou univerzalnej... ale myslim ze aj ta origo by sa mala dat zohnat pod rukou za slusny peniaz....len by si si mohol vyplnit profil a napisat aky mas typ auta. a este jedna otazka..ako si prisiel nato ze je zla?? | |
|
| |
truli Začiatočník
Registrácia : 02.03.2009 Počet príspevkov : 3 Auto : VW GIV, combi 1,9 TDI PD Bydlisko : BB
| Predmet: Re: Lambda sonda regulacna 2/3/2009, 21:22 | |
| a bosch kolko stojí si nezistoval? | |
|
| |
otelko Začiatočník
| Predmet: RE:ivco85 3/3/2009, 10:46 | |
| no zistil mi to moj mechanik co robi vo VW cez pocitac a aj mam zvysenu spotrebu auta asi tak o 20% no ja som tu novy a profil si urcite vyplnim,len som to potreboval na rychlo a preto som to este nespravil a auto mam GOLF IV.Keby si vedel o niecom kde ju zozeniem tak by som bol rad za taku infosku,diki moc | |
|
| |
otelko Začiatočník
| Predmet: RE: truli 3/3/2009, 10:50 | |
| no pozeral som aj BOSCH ale oni nerobia taku co potrebujem ja nasiel som vselijake od BOSCH a aj podla katalogu co maju a nenasiel som oni maju max 4 dratove a ja potrebujem 5 dratovu a taku od BOSCh som nenasiel,ale keby si vedel o niecom tak by bolo fajn,lebo uz neviem kam mam ju mam ist zhanat | |
|
| |
ivco85 VW Junior
Vek : 39 Registrácia : 27.09.2007 Počet príspevkov : 2314 Auto : VW Golf IV 1,6 16V BCB Bydlisko : okr. Galanta
| Predmet: Re: Lambda sonda regulacna 3/3/2009, 10:57 | |
| - otelko napísal:
- no pozeral som aj BOSCH ale oni nerobia taku co potrebujem ja nasiel som vselijake od BOSCH a aj podla katalogu co maju a nenasiel som oni maju max 4 dratove a ja potrebujem 5 dratovu a taku od BOSCh som nenasiel,ale keby si vedel o niecom tak by bolo fajn,lebo uz neviem kam mam ju mam ist zhanat
tym profil som nemyslel G4..to mi bolo v celku jasne..ked si to dal do tejto rubriky..ale ide mi presne o typ motora,rok vyroby a jeho kod(3 pismenne oznacenie, napr .ABC)..potom ti mozem povedat neaku variantu.... | |
|
| |
truli Začiatočník
Registrácia : 02.03.2009 Počet príspevkov : 3 Auto : VW GIV, combi 1,9 TDI PD Bydlisko : BB
| Predmet: Re: Lambda sonda regulacna 3/3/2009, 21:31 | |
| - ivco85 napísal:
- otelko napísal:
- no pozeral som aj BOSCH ale oni nerobia taku co potrebujem ja nasiel som vselijake od BOSCH a aj podla katalogu co maju a nenasiel som oni maju max 4 dratove a ja potrebujem 5 dratovu a taku od BOSCh som nenasiel,ale keby si vedel o niecom tak by bolo fajn,lebo uz neviem kam mam ju mam ist zhanat
tym profil som nemyslel G4..to mi bolo v celku jasne..ked si to dal do tejto rubriky..ale ide mi presne o typ motora,rok vyroby a jeho kod(3 pismenne oznacenie, napr .ABC)..potom ti mozem povedat neaku variantu.... jj kod motora a typ rok výroby | |
|
| |
otelko Začiatočník
| Predmet: re:ivco85 6/3/2009, 12:51 | |
| No uz som kupil tu sondu po nejakej zlave co mi kamos vybavil za 137 eur a najlacnejsie mi ponukali tuto istu za 166 eur a je to od vyrobcu NGK,ze vraj patri medzi spicku tychto sond,a nemam teraz u seba papiere ale mam tu kod tej sondy 036906262J to je originalne cislo z VW.Vsak ked tu budem najblizsie tak napisem aj cislo toho motora.....A dakujem za radu,vsak keby si nieco potreboval tak daj kludne vediet,ja robim v servise pre mobilne telefony tak keby nieco sa kludne opytaj,viem vybavit dost veci vohlade tohoto. | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: Lambda sonda regulacna | |
| |
|
| |
| Lambda sonda regulacna | |
|