jurgengolf Začiatočník
Registrácia : 21.03.2013 Počet príspevkov : 16 Auto : WOLF IV 1,6SR
| Predmet: lambda sonda, odstranenie. 21/9/2014, 11:35 | |
| Ahojte,nevie niekto ci je mozne zrusit respektive totalne odstranit lambdu? Motor 1,6sr. Katalyzator som uz vysypal, ale nejako sa to lambde prestava lubit, takze po vsetkych doterajsich skusenostiach, lepsie nadbytocne odstranit ako menit. Dakujem za rady.
| |
|
viloaj Vodič
Vek : 37 Registrácia : 24.06.2009 Počet príspevkov : 167 Auto : GOLF 4, 1,4 16V AXP r.v.01 Bydlisko : Košice - Stare mesto
| Predmet: Re: lambda sonda, odstranenie. 6/11/2014, 21:52 | |
| no neviem kde si sa to dozvedel ale zaujimalo by ma to. ze si odstranil katalizator je motoru jedno az na emisie,,,, ale ak odstranis aj lambdu,,, tak motor uz nepojde tak ako ma,,, To ze sa ti po odstraneni katalizatoru rozsvietila kontrolka je predsa normalne,,, sak signalizuje ze tam neni katalizator,,, a ked odstranis aj lambda sondu ktora je za katalizatorom tak ti kontrolka bude svietit nadalej, riadaica jednotka bude hlasit chybu ze nema lambda sondu,,, ak odstranis lambda sondu pred katalizatorom tak motor bude celkom v soku, nakolko tato sonda ma nastarosti davkovanie paliva | |
|
jurgengolf Začiatočník
Registrácia : 21.03.2013 Počet príspevkov : 16 Auto : WOLF IV 1,6SR
| Predmet: Re: lambda sonda, odstranenie. 16/11/2014, 17:21 | |
| Ahoj. Kontrolka nesvieti ale diagnostika nieco naznacuje. Odstranenim som myslel nejaku zaslepku, alebo nico podobne. V Ba dokonca jedna firma dokaze odstranit lamson. Ale cena je neumerna, sialena. 400e cca, coz je v porovnani s cenou lambdy dost rozdiel. Takze uvazujjem nad upravou celeho vyfukoveho systemu. Nechcem ramus, ani laufy na udenie. Niekde som cital ze zvetsenim priemeru rury sa da zvolnit chod plynov, cize lepsi vydych. Len akosi zacinam mat tohto konicka z nazvom golf plne zuby a prazdnu penazenku. Takze neviem neviem...
| |
|
Sponsored content
| Predmet: Re: lambda sonda, odstranenie. | |
| |
|